[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Valerian Blakesley

Siirry alas

Valerian Blakesley Empty Valerian Blakesley

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 01.10.20 14:33

Valerian Blakesley

Valerian Blakesley Tumblr_inline_nyykecsOQ51qgp297_500


PERUSTIETOA

Nimi: Machbet Valerian Blakesley
Lempinimet: -
Ikä: 30, syntynyt 17.2.1990
Horoskooppi: Vesimies
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Leski
Status: Elossa
Verisääty: Puoliverinen
Kotimaa: Britannia, Skotlanti
Kansallisuus: Britannia

Pituus & paino: 188cm & 90kg
Hiusten väri: Ruskea
Silmien väri: Ruskea
Kengän koko: 44


Valerian Blakesley Tumblr_ny8ijfSctE1tqpw9zo5_250 Valerian Blakesley Tumblr_ny8ijfSctE1tqpw9zo8_250


FAKTATIETOA

Ammatti: Liemien professori
Työpaikat: Tylypahkan velhojen & noitien koulu
Tupa opiskeluaikoina:
 Luihuinen
Taikasauva: Valkopyökki, melko joustava, ydin valkoisen jokihirviön ruoto, 13 & 1/4 tuumaa
Lemmikki: Ruostevarpuspöllö Rosa
Suojelius: Taka
Mörkö: Ihmissusi

MIELTYMYKSET

Ruoka: Grillattu porsaankylki kasviksien kera
Juoma: Kermakalja
Oppiaine: Liemet
Vuodenaika: Syksy
Vuorokaudenaika: Aamu
Juhla: Kurpitsajuhla
Kasvi: Ruusu
Paikka: Puutarha, yrttitarha

Valerian Blakesley Tumblr_nurkjn40Qj1tpwj6oo1_250 Valerian Blakesley Tumblr_o3aei5i5qk1rjjr2to3_250 Valerian Blakesley Tumblr_inline_nza64uSHu11tae3h3_250

ULKONÄKÖ

Valerianilla on tumman ruskeat hiukset sekä hiusten kanssa samaa sävyä oleva parta, joka ympäröi hänen suunsa. Miehen hiukset ovat usein pystyssä ja hieman sekaisin. Hänen ihonsa on luonnostaan päivettynyt. Valerianin silmänsä ovat hivenen alaspäin kaartuvat tummanruskeassa sävyssä. Miehen leuka on terävä, nenä suurehko ja huulet ovat usein hymyssä. Mies on olemukseltaan hyvin rento, jokseenkin huoleton persoona, mikä näkyy hänen käytöksessään.

LUONNE

Valerian on lyhyesti kuvailtuna rento, iloinen, positiivinen ja rohkeasti oma itsensä. Muiden mielipiteet eivät ole yleensä juuri hetkauttaneet häntä ja hän on rohkeasti tehnyt asioita, joista hän pitää. Hän on nuorekas, omasta mielestään ymmärtää nuoria hyvin ja mies on hivenen seikkailunhaluinen yrittäessään edelleen asettua aloilleen.

Valerian Blakesley Tumblr_ny8lkxJtxu1tcbbzao2_500

PERHE

Eithne Blaskesley, os. Irving - Äiti
Eithne Irving on puoliverinen englantilainen noita, joka opiskeli aikoinaan Tylypahkassa. Eithne toimi valmistumisensa jälkeen töissä ministeriössä sihteerinä, kunnes myöhemmin eläköityi. Valerianin välit hänen äitiinsä olivat hieman kyseenalaiset Valerianin ollessa vielä nuori, mutta vartuttuaan Valerian korjasi välinsä äitiinsä ja aikuisiällä he ovat olleet ahkerasti yhteydessä toisiinsa.

Somerled Blakesley – Isä
Somerled on puoliverinen skotlantilainen velho, joka vaimonsa tavoin opiskeli Tylypahkassa. Valerianin vanhemmat aloittivat seurustelunsa jo kouluvuosien aikana ja ovat olleet yhdessä pitkään. Valerian välit olivat nuorena paremmat isänsä kanssa ja isänsä kanssa välit ovat hyvät nykypäivänäkin. Valerianille perhe, etenkin omat vanhemmat, ovat tärkeät.

Deoridh Blakesley - Pikkusisko
Deoridh syntyi muutaman vuoden Valerianin jälkeen. Valerian piti pienestä pitäen huolta pikkusiskostaan ja koulussa toimi pikkusiskonsa suojelusenkelinä välillä jopa siskonsa tietämättä. Deoridhin ja Valerianin välit ovat aina olleet hyvät ja he pitävät nykypäivänäkin yhteyttä toisiinsa.

Moira Roscoe - Vaimo, menehtynyt
Valerian tapasi Moiran Tylypahkassa heidän ystävystyessä välittömästi - he olivat samassa tuvassa ja hyvin samanhenkisiä. Valmistumisen jälkeen he kihlautuivat ja lähtivät kiertämään maailmaa kartoittaakseen omaa tietämystään ja saadakseen seikkailuja. Kummallekin aloilleen asettuminen oli haastavaa ja niin kutsuttu kiertolaiselämä sopi heille. Myöhemmin seikkailujensa aikana he menivät naimisiin. Moira ja Valerian ehtivät olla naimisissa kaksi vuotta, kunnes Moira menehtyi jättäen Valerianin leskeksi.

Valerian Blakesley Tumblr_ny8ijfSctE1tqpw9zo1_250 Valerian Blakesley Tumblr_inline_piba02bmPy1tae3h3_250

SUHTEET

Wilson Myerscough – Oppilas
Valerian ei ole nähnyt Myerscoughia lahjakkaana liemissä, ainoastaan epävarmana ja turhan näsäviisaana. Valerian on antanut pojalle mahdollisuuksia haastamalla tämän opettamaan koko luokkaa, josta poika Valerianin onneksi kieltäytyi sekä Valerian pitäessä yksityisen oppitunnin elävien kuolleiden juoman keittämisestä ja opettamalla pojalle liemistä asioita kantapään kautta mutta niistä huolimatta Valerian ei ole vakuuttunut.

Valerian Blakesley 91cac9a9522d8c3c28c43fe6e39da8c94ce6e089

HISTORIA

Lapsuus, opiskeluvuodet & niiden jälkeinen aika – Villi ja vapaa
Eithnelle ja Somerledille syntyi helmikuun toinen päivä poikalapsi, joka sai nimekseen Machbet Valerian Blakesley. Machbet oli iloinen ja naurava lapsi kahdelle häntä rakastavalle vanhemmalle. Machbet sai hyvän lapsuuden, hänen äitinsä oli isäänsä ankarampi kasvatuksen suhteen ja Machbet asettui äitiään vastaan useasti jo ennen kouluvuosien alkamista. Machbet sai pikkusisaren oltuaan kolmen, Deoridhin. Machbet ja Deoridh tulivat pienestä pitäen toimeen ja vaikkei Machbet halunnut tulla suojelluksi teinivuosiaan, hän koki omaksi velvollisuudekseen katsoa pikkusiskonsa perään.

Machbetin aloittaessa opiskelut Tylypahkassa, hän etääntyi äidistään entisestään eikä suostunut olemaan hänen kanssaan tekemisissä tai pitämään yhteyttä äitinsä ruvettua teinivuosia viettävän pojan mielestä liian huolehtivaksi Machbetin halutessa viettää aikaa omien ehtojensa mukaan - ongelmatapaus hän ei koulussa ollut missään nimessä. Deoridh kuunteli usein isoveljensä murheita hänen väleistään äitinsä kanssa nuoremman kannustaessa korjaamaan välejä yhä uudestaa ja uudestaan.

Valerian tapasi jo ensimmäisenä kouluvuotenaan nuoren tytön, Moiran, kenen kanssa silloin Machbetin nimeä kantava nuorukainen alkoi viettämään aikaa hyvinkin tiiviisti heidän ollessa aina yhdessä päivästä ja tilanteesta huolimatta. Moira kannusti Machbetia vaihtamaan nimeämään kuunneltuaan ystävänsä valitusta muutaman kouluvuoden ja kolmannella vuosiluokalla Valerian teki päätöksen, että häntä kutsutaan hänen toisella nimellään, Valerianiksi, vaatien myös muita käyttämään hänestä kyseistä nimeä. Hänen äitinsä oli ainoa, joka halusi edelleen kutsua lastaan Machbetiksi.

Valerian oli keskinkertainen oppilas, hän viihtyi luonnossa yrttitiedon parissa sekä koleissa tyrmissä liemiä keittelemässä eikä ole yllätys, että kyseisistä aineista hän sai parhaat arvosanansa. Valerian kihlautui koulun jälkeen Moiran kanssa saaden vanhempien hyväksynnän nopealle kihlautumiselle. Kihlautumisen jälkeen nuori pari lähti kiertämään maailmaa heidän tutustuessa eri velhomaailmojen kulttuureihin ja syventäessä tietämystään. Valerian oli hyvin kiinnostunut kasveista ja liemistä, joihin he perehtyivät siinä missä Moira tutustui taikaolentoihin.

Valerian kirjoitteli matkan aikana paljon kotiin isälleen ja pikkusiskolleen. Hänen välinsä äitiinsä olivat edelleen tulehtuneet, kunnes mies päätti tehdä ison askeleen heidän palatessa kotimaahansa viiden vuoden seikkailujen jälkeen. Valerian vietti useita kuukausia perheensä luona korjatessaan välejään äitiinsä, keneen hän pitää nykyään yhteyttä pöllöpostitse. Moira ja Valerian menivät naimisiin ystäviensä ja perheensä kanssa ja suuntasivat pitkälle häämatkalle jatkaessaan maailman kiertämistä ja tutustumista uusiin asioihin.

Kaikki muuttui kahden vuoden kuluttua Valerianin jäädessä leskeksi, kun hänen vaimonsa menehtyi reissun aikana. Valerian palasi leskenä kotiin asettuen viimein aloilleen. Koko seikkailunsa aikana Valerian oli keittänyt liemiä ja keskittynyt niiden tutkimiseen, johon hän syventyi entisestään jäätyään leskeksi. Moiran kuolema ei ollut Valerianille helppo paikka eikä hän nykypäivänäkään puhu Moiran kuolemaan johtaneista asioista vaikka kantaakin heidän sormuksia mukanaan.

Asettuessaan aloilleen seikkailujensa päätyttyä, Valerianin silloinen vuorivaahteraa oleva sauva menetti taikavoimansa ja Valerian joutui hankkimaan itselleen uuden sauvan. Vuorivaahtera ei pitänyt elämäntapamuutoksesta, kun seikkailut loppuivat ja sauvan omistaja asettui aloilleen.

Tylypahkan professorina – Pysähtyminen
Valerian aloitti Tylypahkan professorina syksyllä 2020 liemien professorina edeltävän professorin jätettyä virkansa. Valerian toivoi viran saavan hänet asettumaan aloilleen ja pääsemään yli Moiran kuolemasta palatessaan Tylypahkan velhojen ja noitien kouluun, josta hänen ja Moiran suhde sai alkunsa.

Valerian Blakesley RpQC

- Faceclaim Eka Darville -
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 209
Join date : 27.08.2020
Ikä : 22

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa