[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Valerian Blakesley

Siirry alas

Valerian Blakesley Empty Valerian Blakesley

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 01.10.20 14:33

Valerian Blakesley

Valerian Blakesley Tumblr_inline_nyykecsOQ51qgp297_500


PERUSTIETOA

Nimi: Machbet Valerian Blakesley
Lempinimet: -
Ikä: 30, syntynyt 17.2.1990
Horoskooppi: Vesimies
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Leski
Status: Elossa
Verisääty: Puoliverinen
Kotimaa: Britannia, Skotlanti
Kansallisuus: Britannia

Pituus & paino: 188cm & 90kg
Hiusten väri: Ruskea
Silmien väri: Ruskea
Kengän koko: 44

Valerian Blakesley Tumblr_ny8ijfSctE1tqpw9zo5_250 Valerian Blakesley Tumblr_ny8ijfSctE1tqpw9zo8_250

FAKTATIETOA

Ammatti: Liemien professori
Työpaikat: Tylypahkan velhojen & noitien koulu
Tupa opiskeluaikoina: Luihuinen
Taikasauva: Valkopyökki, melko joustava, ydin valkoisen jokihirviön ruoto, 13 & 1/4 tuumaa
Lemmikki: Ruostevarpuspöllö Rosa
Suojelius: Taka
Mörkö: Ihmissusi

MIELTYMYKSET

Ruoka: Grillattu porsaankylki kasviksien kera
Juoma: Kermakalja
Oppiaine: Liemet
Vuodenaika: Syksy
Vuorokaudenaika: Aamu
Juhla: Kurpitsajuhla
Kasvi: Ruusu
Paikka: Puutarha, yrttitarha

Valerian Blakesley Tumblr_nurkjn40Qj1tpwj6oo1_250 Valerian Blakesley Tumblr_o3aei5i5qk1rjjr2to3_250 Valerian Blakesley Tumblr_inline_nza64uSHu11tae3h3_250

ULKONÄKÖ

Valerianilla on tumman ruskeat hiukset sekä hiusten kanssa samaa sävyä oleva parta, joka ympäröi hänen suunsa. Miehen hiukset ovat usein pystyssä ja hieman sekaisin. Hänen ihonsa on luonnostaan päivettynyt. Valerianin silmänsä ovat hivenen alaspäin kaartuvat tummanruskeassa sävyssä. Miehen leuka on terävä, nenä suurehko ja huulet ovat usein hymyssä. Mies on olemukseltaan hyvin rento, jokseenkin huoleton persoona, mikä näkyy hänen käytöksessään.

LUONNE

Valerian on lyhyesti kuvailtuna rento, iloinen, positiivinen ja rohkeasti oma itsensä. Muiden mielipiteet eivät ole yleensä juuri hetkauttaneet häntä ja hän on rohkeasti tehnyt asioita, joista hän pitää. Hän on nuorekas, omasta mielestään ymmärtää nuoria hyvin ja mies on hivenen seikkailunhaluinen yrittäessään edelleen asettua aloilleen.

Valerianin luonteesta on paljastanut uusia puolia hänen pysähdyttyään aloilleen opettamaan Tylypahkassa taikajuomia ja -liemiä. Professorina Valerian on ollut stressaantuneempi kuin mitä kierrellessään maailmaa vapaana. Tämän lisäksi miehen hyväntuulisuus on alkanut rakoilemaan ja hänestä on tullut äkkipikaisempi ja vetääntyneempi. Hänestä huokunut elämänilo ja rentous ovat hautautuneet murheiden alle.

Valerian Blakesley Tumblr_ny8lkxJtxu1tcbbzao2_500

PERHE

Eithne Blaskesley, os. Irving -
Äiti:
Eithne Irving on puoliverinen englantilainen noita, joka opiskeli aikoinaan Tylypahkassa. Eithne toimi valmistumisensa jälkeen töissä ministeriössä sihteerinä, kunnes myöhemmin eläköityi. Valerianin välit hänen äitiinsä olivat hieman kyseenalaiset Valerianin ollessa vielä nuori, mutta vartuttuaan Valerian korjasi välinsä äitiinsä ja aikuisiällä he ovat olleet ahkerasti yhteydessä toisiinsa.

Somerled Blakesley
Isä:
Somerled on puoliverinen skotlantilainen velho, joka vaimonsa tavoin opiskeli Tylypahkassa. Valerianin vanhemmat aloittivat seurustelunsa jo kouluvuosien aikana ja ovat olleet yhdessä pitkään. Valerian välit olivat nuorena paremmat isänsä kanssa ja isänsä kanssa välit ovat hyvät nykypäivänäkin. Valerianille perhe, etenkin omat vanhemmat, ovat tärkeät.

Deoridh Blakesley -
Pikkusisko:
Deoridh syntyi muutaman vuoden Valerianin jälkeen. Valerian piti pienestä pitäen huolta pikkusiskostaan ja koulussa toimi pikkusiskonsa suojelusenkelinä välillä jopa siskonsa tietämättä. Deoridhin ja Valerianin välit ovat aina olleet hyvät ja he pitävät nykypäivänäkin yhteyttä toisiinsa.

Moira Roscoe -
Vaimo -
edesmennyt:
Valerian tapasi Moiran Tylypahkassa heidän ystävystyessä välittömästi - he olivat samassa tuvassa ja hyvin samanhenkisiä. Valmistumisen jälkeen he kihlautuivat ja lähtivät kiertämään maailmaa kartoittaakseen omaa tietämystään ja saadakseen seikkailuja. Kummallekin aloilleen asettuminen oli haastavaa ja niin kutsuttu kiertolaiselämä sopi heille. Myöhemmin seikkailujensa aikana he menivät naimisiin. Moira ja Valerian ehtivät olla naimisissa kaksi vuotta, kunnes Moira menehtyi jättäen Valerianin leskeksi.

Valerian Blakesley Tumblr_ny8ijfSctE1tqpw9zo1_250 Valerian Blakesley Tumblr_inline_piba02bmPy1tae3h3_250


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 14.01.22 14:33, muokattu 8 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Valerian Blakesley Empty Vs: Valerian Blakesley

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 17.07.21 20:29

SUHTEET

Aron Lacethorn -
Vararehtori -
"Näytätte hieman siltä, että teillä on ollut rankka.. rankkaa".:
Valerian ja Aron jakavat yhteisen mielipiteen siitä, kuinka ihmissudet eivät kouluun kuulu. Aron on Valerianin silmiin ymmärtäväinen, aivan kuten kuuluukin, vaikka liemien professori onkin saanut vararehtorilla sanomista omasta käyttäytymisestään. Valerian on myös raottanut syitään omalle ihmissusi-vihalle kertomalla yksityiskohdan menneisyydestään.

Bradley Jones -
Riistanvartija -
"No, sanotaanko näin, et... Kaikki ei tykkää niin paljo taikaolennoist ku jotkut".:
Valerian viettää mielellään aikaa Tylypahkan riistanvartijan kanssa, joka on luonteeltaan hyvin rento. Valerian ei tunne riistanvartijaa kummoisesti, mutta Valerian ja Bräd tulevat toimeen.

Liam Aspen -
Ei-tervetullut kollega -
"Kiitos ajastanne, professori".:
Valerian tekee kaikkensa vältelläkseen apulaisvahtimestaria, joka saapui kouluun muutama vuosi hänen jälkeensä. Valerian voisi muutoin pitää miehestä, jos Aspen olisi tavallinen velho. Miehen seurassa Valerianin menneisyys nostaa päätään ja saa hänen olonsa vaivautuneeksi. Valerian ei ole suoraan sanonut Liamille, mistä hänen happamuutensa johtuu, mutta ei pelkää sanoa asia suoraan hänelle, mikäli se tulee puheeksi.

Scylla Hemlock -
Parantaja -
"Kiitos, olen harjoitellut pitkän aikaa taitojani".:
Valerian on hyviin vakuuttunut uuden parantajan liemitaidoista, mutta ei ymmärrä naisen tarvetta puolustella ihmissusia ja muita puoliolentoja.

Shawn Andrews -
Kollega -
"Täällä linnassa niitä tuntuu poukkoilevan siellä sun täällä".:
Valerian on muutamaan otteeseen tavannut Shawnin ja he jakavat samat mielipiteet puoliolennoista, joka lämmittää Valerianin mieltä, että joku on valmis suojaamaan hänen selustaansa, niin sanotusti.

Wilson Myerscough
Oppilas:
Valerian ei ole nähnyt Myerscoughia lahjakkaana liemissä, ainoastaan epävarmana ja turhan näsäviisaana. Valerian on antanut pojalle mahdollisuuksia haastamalla tämän opettamaan koko luokkaa, josta poika Valerianin onneksi kieltäytyi sekä Valerian pitäessä yksityisen oppitunnin elävien kuolleiden juoman keittämisestä ja opettamalla pojalle liemistä asioita kantapään kautta mutta niistä huolimatta Valerian ei ole vakuuttunut.

Valerian Blakesley 91cac9a9522d8c3c28c43fe6e39da8c94ce6e089

HISTORIA

Lapsuus & opiskeluvuodet Tylypahkassa
Villi ja vapaa:
Eithnelle ja Somerledille syntyi helmikuun toinen päivä poikalapsi, joka sai nimekseen Machbet Valerian Blakesley. Machbet oli iloinen ja naurava lapsi kahdelle häntä rakastavalle vanhemmalle. Machbet sai hyvän lapsuuden, hänen äitinsä oli isäänsä ankarampi kasvatuksen suhteen ja Machbet asettui äitiään vastaan useasti jo ennen kouluvuosien alkamista. Machbet sai pikkusisaren oltuaan kolmen, Deoridhin. Machbet ja Deoridh tulivat pienestä pitäen toimeen ja vaikkei Machbet halunnut tulla suojelluksi teinivuosiaan, hän koki omaksi velvollisuudekseen katsoa pikkusiskonsa perään.

Machbetin aloittaessa opiskelut Tylypahkassa, hän etääntyi äidistään entisestään eikä suostunut olemaan hänen kanssaan tekemisissä tai pitämään yhteyttä äitinsä ruvettua teinivuosia viettävän pojan mielestä liian huolehtivaksi Machbetin halutessa viettää aikaa omien ehtojensa mukaan - ongelmatapaus hän ei koulussa ollut missään nimessä. Deoridh kuunteli usein isoveljensä murheita hänen väleistään äitinsä kanssa nuoremman kannustaessa korjaamaan välejä yhä uudestaa ja uudestaan.

Valerian tapasi jo ensimmäisenä kouluvuotenaan nuoren tytön, Moiran, kenen kanssa silloin Machbetin nimeä kantava nuorukainen alkoi viettämään aikaa hyvinkin tiiviisti heidän ollessa aina yhdessä päivästä ja tilanteesta huolimatta. Moira kannusti Machbetia vaihtamaan nimeämään kuunneltuaan ystävänsä valitusta muutaman kouluvuoden ja kolmannella vuosiluokalla Valerian teki päätöksen, että häntä kutsutaan hänen toisella nimellään, Valerianiksi, vaatien myös muita käyttämään hänestä kyseistä nimeä. Hänen äitinsä oli ainoa, joka halusi edelleen kutsua lastaan Machbetiksi.

Valerian oli keskinkertainen oppilas, hän viihtyi luonnossa yrttitiedon parissa sekä koleissa tyrmissä liemiä keittelemässä eikä ole yllätys, että kyseisistä aineista hän sai parhaat arvosanansa.

Tylypahkan jälkeen
Surun aika:

Valerian kihlautui koulun jälkeen Moiran kanssa saaden vanhempien hyväksynnän nopealle kihlautumiselle. Kihlautumisen jälkeen nuori pari lähti kiertämään maailmaa heidän tutustuessa eri velhomaailmojen kulttuureihin ja syventäessä tietämystään. Valerian oli hyvin kiinnostunut kasveista ja liemistä, joihin he perehtyivät siinä missä Moira tutustui taikaolentoihin.

Valerian kirjoitteli matkan aikana paljon kotiin isälleen ja pikkusiskolleen. Hänen välinsä äitiinsä olivat edelleen tulehtuneet, kunnes mies päätti tehdä ison askeleen heidän palatessa kotimaahansa viiden vuoden seikkailujen jälkeen. Valerian vietti useita kuukausia perheensä luona korjatessaan välejään äitiinsä, keneen hän pitää nykyään yhteyttä pöllöpostitse. Moira ja Valerian menivät naimisiin ystäviensä ja perheensä kanssa ja suuntasivat pitkälle häämatkalle jatkaessaan maailman kiertämistä ja tutustumista uusiin asioihin.

Kaikki muuttui kahden vuoden kuluttua Valerianin jäädessä leskeksi, kun hänen vaimonsa menehtyi reissun aikana. Valerian palasi leskenä kotiin asettuen viimein aloilleen. Koko seikkailunsa aikana Valerian oli keittänyt liemiä ja keskittynyt niiden tutkimiseen, johon hän syventyi entisestään jäätyään leskeksi. Moiran kuolema ei ollut Valerianille helppo paikka eikä hän nykypäivänäkään puhu Moiran kuolemaan johtaneista asioista vaikka kantaakin heidän sormuksia mukanaan.

Asettuessaan aloilleen seikkailujensa päätyttyä, Valerianin silloinen vuorivaahteraa oleva sauva menetti taikavoimansa ja Valerian joutui hankkimaan itselleen uuden sauvan. Vuorivaahtera ei pitänyt elämäntapamuutoksesta, kun seikkailut loppuivat ja sauvan omistaja asettui aloilleen.

Tylypahkan professorina
Pysähtyminen -
syyskuu 2020 - kesäkuu 2021:
Valerian aloitti Tylypahkan professorina syksyllä 2020 liemien professorina edeltävän professorin jätettyä virkansa. Valerian toivoi viran saavan hänet asettumaan aloilleen ja pääsemään yli Moiran kuolemasta palatessaan Tylypahkan velhojen ja noitien kouluun, josta hänen ja Moiran suhde sai alkunsa.

Menneisyys nostaa päätään -
heinäkuu 2021:
Valerianin oltua muutaman vuoden koulun professorina, hänen menneisyytensä nosti päätään, kun hän sai kollegakseen ihmissuden ja tiedettävästi hänen välinsä eivät ole lämpimät kyseisen lajin edustajiin. Valerian ajautui tönimään uutta apulaisvahtimestaria, Liamia, ja sai kuulla tästä myöhemmin Tylypahkan vararehtorilta. Miehen mielipide ei ole muuttunut Liamista - hän kiertää miestä kuin ruttoa.

Koukussa -
elokuu 2021 ->:
Valerianista paljastui elokuun alussa liemiriippuvainen, kun mies jäi koukkuun uneton uni -juomaan taatakseen itselleen yöunet ja myöhemmin euforian eliksiiriin taatakseen itselleen onnellisuuden. Euforian eliksiirin avulla Valerian pystyi nukkumaan yönsä ja jatkamaan opetusta, vaikka hän pitääkin riippuvuutensa muilta salassa.

Valerian Blakesley RpQC

- Faceclaim Eka Darville -
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa