[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Malia Sellar [kesken]

Siirry alas

Malia Sellar [kesken] Empty Malia Sellar [kesken]

Viesti kirjoittaja aivokooma lähetetty To Loka 01, 2020 7:16 pm

Malia Sellar [kesken] Tumblr_pmkfbtQP8g1r7hecwo2_400Malia Sellar [kesken] Tumblr_pmkfbtQP8g1r7hecwo9_400Malia Sellar [kesken] Tumblr_pmkfbtQP8g1r7hecwo3_400Malia Sellar [kesken] Cfca9e17

Nimi: Malia Fidelma Sellar
Ikä: 30 vuotta
Sukupuoli: nainen
Verisääty: puoliverinen
Kansallisuus: Irlannin kansalaisuus
Siviilisääty: naimaton
Työ: Tylypahkan kirjastonhoitaja
Sauva: pajua, hieman kimmoisa, ydin lohikäärmeen sydänjuurta
Suojelius: punakettu

Malia on ulkonäöltään melko mitäänsanomaton eikä tuskin jää kovinkaan monen ohikulkijan mieleen. Kasvonpiirteitä ei moni sanoisi ehkä kauneviksi, mutta mielummin persoonallisiksi. Hiukset ovat laineikkaat ja noin olkapäille asti kasvaneet joiden laittamiseen Malia ei viitsi kuluttaa aikaansa vaan usein naisen päässä näkee baskerin joka pelastaa pahimmankin huonon tukkapäivän. Silmät ovat väriltään mahongin ruskeat ja nenänpielellä keikkuu kultasankaiset, pyöreälinssiset silmälasit jotka toki ovat enemmän aikaa hukassa kuin siellä missä niiden pitäisi olla.
Vaatetuksessaan Malia suosii kaikkea mitkä tuntuvat mukavalta päällä kuten suuria, lämpimiä neuletakkeja, villahameita ja pehmeitä huiveja. Värimaailmaltaan hyvin maanläheiset ovat hänelle mieleisiä sillä nainen ei halua erottua massasta olemalla liian räikeästi pukeutunut.

Luonteenpiirteistä mainittavan arvoista on jonkintasoinen iän ikuinen kömpelyys - hänellä on paha tapa löytää itsensä tilanteista jossa saa tuntea häpeää omasta rähmäkäpälyydestään. Mämmikouraisuus on ollut vahvasti läsnä jo pienestä naperosta lähtien ja asian tiimoilta Malia on saanut tutaa häpeän tapaista tunnetilaa - aikuisiällä noita on kuitenkin oppinut nauramaan tilanteille jälkikäteen. Joidenkin noitien ja velhojen keskuudessa Maliaa pidetään jonkin asteisena outolintuna niin siviilielämässään kuin Tylypahkan ovien sisäpuolella sillä naisella on outoja tapoja kuten lauleskella itsekseen portaikossa tai puhua kasveille, eläimille tai jopa kirjoille kirjastossa.
On myös asioita joissa Malia on täysin avuton - yksi niistä lienee rakkauselämä ja sen ymmärtäminen. Kokemuksia ja lähestymisiä asian tiimoilta ei ole tullut nimeksikään sillä Malia on elänyt nuoruutensa nykypäivään saakka jonkinlaisessa omassa pienessä kuplassaan jonne ei ole uskaltanut tai ymmärtänyt päästää ketään. Kirjat ja kirjallisuus ovat korvanneet tämän seikan puuttuvuuden.

Malia on perheensä ainoaksi lapseksi siunaantunut, jonka vuoksi hänen vanhempansa ovat tehneet ehkä tietämättään hallaa pitäessään tytärtään pehmustetussa kuplassa piilossa pahoilta asioilta. Hänen perheensä on tuikitavallinen ja rakkautta pursuava.
Lapsuutensa sekä varhaisaikuisuuden Malia on asunut Tipperaryssa, Irlannissa. Häntä ei päästetty yleiseen velhokouluun vaan noita sai yksityisopetusta kalliilla hintalapulla kotonaan sillä ylisuojeleva perheensä - varsinkin isänsä ei halunnut päästää tytärtään ‘’turmeltavaksi.’’ Tavallaan tilanne oli jopa kieroutunut. Malia on aina ollut kova ahertamaan opiskelunsa parissa ja on varsinainen kirjamato. Hän oppi tavallista nopeammin lukemansa ja loisti lähes täydellisin arvosanoin loitsuista mytologiaan. Ei nuorella ollut muutakaan tapaa viettää vapaa-aikaansa kuin lukea ja tehdä läksyjä. Kavereita Malia ei muista että hänellä olisi ollut nimeksikään saakka yhden yhtää ollessaan lapsi. Yksinäisyys kalvoi ja kohteli julmasti häntä.
Pyristeltyään irti ylisuojelevilta vanhemmiltaan ja omia siipiensä kannattelevuutta kokeillen Malia matkasi Iso-Britanniaan mukanaan suurta intohimoa kirjallisuutta kohtaan. Aiemmin pakokeinona todellisuudesta olevat kirjat olivatkin sattuman kaupalla pian huomattavan suuri osa Malian työtä hänen saadessa työpaikan Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa.

Malia on käynyt viimeisimpien kuukausien aikana rankan hermoromahduksen joka on suistanut naista raiteiltaan ei-haluttuun suuntaan. Aikaisemmin nimittäin alkoholilla ei ollut suurtakaan vaikutusta kirjastonhoitajan elämässä kunnes tissuttelu alkoi vaihtua joka päiväiseen pullon kaulan puristamiseen ja näin alkoholista tuli melkein kuin rakas perheenjäsen. Hermoromahduksen ja itse kuningas alkoholin myötä Malian lempeä persoona on kärsinyt ja nainen vaikuttaa saaneen jonkinlaisia sivuoireita jotka tekevät hänestä ulkopuolisen silmiin nätisti sanottuna kahjon.
aivokooma
aivokooma
Pääparantaja
Pääparantaja

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 05.09.2020

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa