[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Scarlett Snider

Siirry alas

Scarlett Snider Empty Scarlett Snider

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 03.09.20 16:27

Scarlett Snider

Scarlett Snider Tumblr_ojk95gr9uA1utus7do2_500

PERUSTIETOA

Nimi: Scarlett Litah Snider
Lempinimet: Agentti Punapää (Viviann), Haavainen (Hamlett)
Ikä: 15, syntynyt 2.1.
Horoskooppi: Kauris
Sukupuoli: Tyttö
Siviilisääty: Naimaton
Status: Elossa
Verisääty: Jästisyntyinen
Kotimaa: Irlanti, Wexford
Kansallisuus: Irlanti

Pituus & paino: 170cm & 68kg
Hiustenväri: Oranssi
Silmien väri: Ruskea
Kengän koko: 39

Scarlett Snider Tumblr_o2qi60u6N61tq4of6o1_500

FAKTATIETOA

Luokka-aste: 5.lk, erotettu tammikuussa 2021
Tupa opiskeluaikoina: Puuskupuh
Taikasauva: Haapaa, ydin rougaroun hius, 13 1/4 tuumaa, vankka
Oratuomea, ydin wampuksen karvaa, erittäin joustava,, 14 tuumaa - katkaistu
Lemmikki: Valkoinen Maine Cooni, nimeltään Ace
Suojelius: Ei tiedossa
Mörkö: Ei tiedossa
Allergiat: Banaani

MIELTYMYKSET

Ruoka: Pizza
Juoma: Kakkarajuurijuoma -alkoholi aka "VelhoSprite"
Maku: Appelsiini
Väri: Oranssi
Oppiaine: Loitsut
Vuodenaika: Kesä
Vuorokaudenaika:
Juhla: -
Kasvi: -

Scarlett Snider E83e1bd0202831b971774d56cbb35383

ULKONÄKÖ

Scarlett on sopusuhtainen ruumiinrakenteeltaan, pituutta tällä hetkellä 170 senttiä.  Kasvoissa on hieman pyöreyttä kuten myös nenässä. Huulet ovat paksut ja tummemman punaiset, hampaat ovat luonnollisen valkoiset ja hyväkuntoiset. Scarlettin silmät ovat mantelinmuotoiset ruskeassa sävyssä, joita korostaa tuuheat ripset. Hänen hiuksensa ovat luonnossaan oranssit ja niillä on taipumus kiharaan. Scarlett pitää hiuksensa kurissa tumman lippiksen kanssa, jonka lippa on niskaan päin.

Hänen puhuessa korostuu irlantilaisaksentti ja äänensävy on usein hyvin leikkisä. Hänen pukeutumistyylinsä on hyvin rento, kuten myös koko hänen olemuksensa. Scarlett käyttää paljon asuissaan paljon oranssin sävyjä sekä mustaa korostaakseen oranssia. Rennon olemuksen lisäksi hän on hyvin viaton ja leikkisä.

Scarlett Snider Tumblr_ofg2618TfP1qlgpk0o4_250 Scarlett Snider Tumblr_ofg2618TfP1qlgpk0o1_250

LUONNE

Scarlett rakastaa seikkailuja ja etsii niitä joka paikasta. Tytöllä on vahva tahto ja tämän vuoksi hän antaa uhmakkaan kuvan itsestään - hän on tottunut tekemään mitä haluaa. Scarlett ei osaa asettua muiden paikalle ja ymmärtää heidän tunteitaan. Elämä tuntuu olevan tytölle vain leikkiä. Scarlett onkin hyvin rento ja huoleton ihminen.

Ainut tunne, jonka porkkanapää näyttää onkin ilo. Hän ei ole tottunut puhumaan itsestään eikä näyttämään tunteitaan, ei edes läheisilleen. Scarlettia onkin hyvin vaikea lukea, että milloin ilon taakse kätkeytyy jotakin muuta. Toinen tunne, jonka hän ilon lomasta suostuu näyttämään, on viha eli kaksi ääripään tunnetta.
Tyttö on hyvin menevä, hän toimii ennen kuin ajattelee ja joutuu tämän piirteen takia usein ongelmiin. Tilanteista tyttö pyrkii aina hyötymään itse jollakin tapaa. Scarlett ei ole kovin fiksu ihminen, hänellä ei ole ollut intoa kerätä tarvitsemaansa tietoa, vaikka valmiuksia siihen olisi. Hän saattaa vaikuttaa tyhmältä tämän piirteen vuoksi.

Scarlettin luonteessa on tapahtunut suuria muutoksia hänen teinivuosien aikana. Scarlett on haudannut kaikki tunteensa, hän esittää iloista ja onnellista lasta vaikka totuus on toinen. Scarlettista on paljastunut katkera, itsekeskeinen murhanhimoinen ihminen. Scarlett ei ymmärrä tunteita, ei etenkään toisten ja tärkeintä hänelle itselleen on oma napa. Hälläväliä - asenne ei ole kadonnut mihinkään vaan se korostaa tytön muita luonteenpiirteitä, jotka ovat nousseet esiin.

Scarlett Snider F0af9d1225f1a0ad5973758a9069da95

PERHE

Iris Snider, os. Bail -
Äiti:
Scarlett oli yhden illan vahinkolapsi. Hänen äidillään ei ole kokemusta lapsen kasvattamisesta ja se on näkynyt Scarlettin kasvatuksessa. Kaikesta huolimatta Scarlett rakastaa äitiään ja tämän huoletonta olemusta. Hänen äitinsä on vahva luonteeltaan, kuten Scarlett itse. Scarlett katkaisi äitiinsä välit neljännen kouluvuoden aikana.

Rory Snider -
Isä:
Scarlettin isä tuli Scarlettiin elämään hänen ollessa kolmen. Tästä hetkestä lähtien tyttö on pyörinyt isänsä jaloissa oppien kaiken, mikä voi. Myöskään Rorylla ei ole ollut kokemusta isyydestä ja se on näkynyt kasvatuksessa. Scarlettille isästä tuli läheisempi kuin äidistä, sillä isältään hän on aina saanut tahtonsa läpi. Scarlett katkaisi isäänsä välit neljännen kouluvuoden aikana.

Tuc Snider -
Pikkuveli -
"Scarlett pilas mun juhlat!":
Tuc on Scarlettin pikkuveli, viisi vuotta nuorempi. Tucin kanssa Scarlett on ehtinyt tehdä kaikkea typerää ja Scarlett välittää pikkuveljestään, jonka kanssa on helppoa pelleillä. Tucin syntymän johdosta heidän vanhempansa päättivät avioitua. Scarlett katkaisi veljeensä välit neljännen kouluvuoden aikana.

Ace -
Kissa:
Acen Scarlett sai ennen kuin lähti Tylypahkaan vanhemmiltaan. Ace on vielä pentukissa, mutta jo nyt hyvin kiintynyt Scarlettiin vietettyään koko kesän hänen seurassaan. Uroskissa on leikkisä, mutta uskollinen tytölle, ja vaikka Ace saattaisi eksyä ulkona kauemmas omistajastaan, se palaa aina Scarlettin luokse. Uroskissa on hyvin huomionkipeä. Ace on rodultaan Maine Coon.

Scarlett Snider C3f3ef3f99855fceafc6f035727fa46a Scarlett Snider 6d02ba1e96ab1738ae54f0eef1ba40ac
Scarlett Snider 15cd5402983ca3ed46902788194


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 19.07.21 1:01, muokattu 3 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 363
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Scarlett Snider Empty Vs: Scarlett Snider

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 17.07.21 20:44

SUHTEET

Alecia Ivanova -
Etäinen kaveri -
"Scarlett ja Viviann, nyt.. valoja tauluun!"
"Missä niitä tauluja on?!"
:
Alecian lempinimeksi on muodostunut Cia sekä gäätätyttö johtuen tytön kauniista kissaeläimestä, jonka myös Scarlett haluaa itselleen. Alecia oli aluksi hyvin ystävällinen, mutta Scarlettille tytöstä paljastui joka asiaan pätevä ja tärkeilevä tyttö, jolle Scarlett on myös kateellinen tämän kaikista taidoista.

Alexander Sorokin  -
Etäisen kaverin kaveri:
Poika, joka tuli Alecian kyytiläisenä Scarlettin tuttavapiiriin. Scarlett tietää, ettei Alexander pidä hänestä mutta hän tekee kaikkensa, jotta Alexander pitäisi hänestä ja jotta he tulisivat toimeen.

Belinda Branwenn -
Etäinen kaveri:
Belindalla on monta lempinimeä: Suihkulähdetyttö, käärmetyttö ja lumoajatyttö vaikka Belinda itse haluaisi käytettävän lempinimeä Linda. Lindan ja Scarlettin välit ovat koko ajan olleet hieman myrskyisämmät eikä varsinaista ystävyyssuhdetta ole päässyt syntymään. Pieni kateus on Scarlettin puolelta olemassa Wendyn kysellessä Lindan suojauksen perään.

Briallan Whitfield
Manipuloitava -
"Siellä on niiden valvojakin nii et sä voi heittää sinne! Et sä voi heti hankkiutuu ongelmiin!":
Briallanille Scarlett on antanut kaksi lempinimeä: Bri sekä piirtäjätyttö, joista jälkimmäinen on huomattavasti enemmän käytössä. Piirtäjätyttö lempinimen puuskupuhin oppilas sai piirtäessään kuvia, myös Scarlettin sankaritöistä, joista Scarlett piti suuresti. Scarlett piti ujoa tyttöä hyvänä ystävänään, mutta toisen kouluvuoden tapahtumat osoittivat Scarlettille, että Alecia on Brille tärkeämpi ja Scarlett tunsi jäävänsä ulkopuolelle.

Scarlett ei lue Britä kaverikseen vaan hän pyrkii hyötymään tytöstä kaikin keinoin manipuloimalla valvojaoppilaan puolelleen välttyäkseen pisteiden menetyksiltä ja saadakseen sääliä professoreiden silmien edessä. Saatuaan erotuksensa, yrittää Scarlett edelleen pitää Brin otteessaan ja uhrinaan, kunnes tytöstä ei ole mitään hyötyä.

Erin Blackburn
Tuttava -
"Kotinum paljastus. Mutta kuten sanoin, sinä olet aivan liian nuori ja kokematon".
"Ei mun koti oo täällä".
"No, mitä se loitsu kertoo meille?"
"Se kertoo et mun koti ei oo täällä".
:
Scarlett on törmännyt Eriniin muutamia kertoja koulun käytävillä ja aina onnistunut riehumaan jollakin tavalla. Scarlett on antanut Erinille lempinimet surkkityttö sekä Jokeri, joista ensimmäinen juurtaa juurensa heidän keskusteluun surkeista ja jälkimmäinen tapaukseen, kun Erinin tuli toimia Scarlettin apurina mutta osoittautui enemmän hänen vihollisekseen.

Gala Andrews
Tapettava:
Gala on Scarlettin mieleen vastenmielinen ja koppava, joka uhkaa hänen omaa valtakuntaansa. Scarlett ei tunne Galaa, mutta tekee kaikkensa pitääkseen tytön loitolla ja käyttääkseen häntä hyväkseen. Scarlett ei pidä siitä, millaiseksi peluriksi Gala on osoittautunut ja Scarlett on vannonut tappavansa Galan.

Hamlet Sasania
Tuttava -
"Puri? Siis... leikki koira?":
Hamletin Scarlett tuntee nimellä Kukkaispoika, joka on tullut pojan rakkaudesta kukkia kohtaan. Hamletin kanssa Scarlett ei ole hyvissä väleissä ja poika usein saarnaa tytölle siitä, kuinka koulussa tulisi käyttäytyä. Scarlettia eivät Hamletin puheet kiinnosta ja tyttö on yrittänyt hyvin epätoivoisesti hieroa sopua pojan kanssa.

Scarlett Snider Tumblr_ojcq4jYHu91qlgpk0o2_250 Scarlett Snider Tumblr_ojcq4jYHu91qlgpk0o6_250

Happy Powell
Tuttava -
"Ai onks Wilson nössöpoika?":
Happy on saanut lempinimikseen kirjapoika, sillä poika tuntuu tietävän jokaisesta asiasta kaiken ja rakastavan niitä turhia kapistuksia. Toinen lempinimi, ilopoika, juontaa juurensa pojan nimeen, joka viittaa vahvasti iloisuuteen. Happy on kuitenkin osoittautunut suureksi ilonpilaajaksi, kun poika ei tunnu haluavan tehdä mitään hauskaa tai edes vähän kiellettyä.

Neon Daemon  -
Tuttava:
Neon on saantu lempinimekseen neonvalon, joka tytölle ensimmäisenä tuli mieleen pojan nimestä. Neonin kanssa Scarlett ei ole ehtinyt hirveästi juttelemaan voidakseen tutustua poikaan. Scarlett on käynyt hyvin valaisevan keskustelun Neonin ja Hamletin kanssa seksuaalisuuteen ja perhe-elämään liittyen.

Ophelia Sasania
Joukkueen entinen kapteeni:
Ophelian Scarlett tietää vain Tylypahkan huispausjoukkueesta, jossa he kaksi olivat heti napit vastakkain vahvojen luonteidensa vuoksi. Scarlett ei tapansa mukaan suostunut alentumaan vaatimuksiin vaan halusi mennä suoraan asiaan harjoittelun suhteen. Ophelia on saanut lempinimekseen neiti Täydellinen. Scarlettin onneksi hän ei tavannut Opheliaa pitkään aikaa.

Professorit
Sivullisia uhreja -
"Olet ollut vaaraksi sekä itsellesi, että muille oppilaille lukemattomia kertoja, neiti Snider."
"Olet saanut enemmän kuin yhden tai kaksi mahdollisuutta vuosien mittaan."
"Tylypahka on vain koulu."
:
Scarlett ei pidä Tylypahkan professoreista – ainoastaan Andrewsista – tytön vannoessa tappavansa heistä jokaisen, joka uskaltaa asettua hänen tielleen, kun hän palaa kouluun. Ja valitettavasti Andrews ei ole poikkeus, jos mies asettuu hänen tielleen mutta varmoja uhreja ovat rehtori Stanford sekä tuvanjohtaja Lacethorn.

Tom Raleigh
Kaveri:
Scarlett vietti kolmannen lukuvuotensa pääosin yhtä räväkän pojan kanssa, kuin mitä hän itse oli. Vuosiluokan vaihtuessa, alkoi Tom kuitenkin liikkua eri piireissä eikä Scarlett sopinut siihen porukkaan. Scarlett ja Tom aiheuttivat kesän tanssiaisiin matoyllätyksen, jonka he toteuttivat yhdessä Scarlettin ideoimana. Tämän jälkeen kaksikko on vain kisaillut siitä, kumpi on parempi ja lopulta molemmat päätyivät Tylypahkan yhteiseen huispausjoukkueeseen.

Viviann Kempington -
Tapettava -
"Ai et oo päässyt ratsastamaan millään hetkeen niin nyt toikin kelpaa?"
"Kuule haisuli, musta tuntuu että se ei halua olla meidän kaveri".
:
Viviannin Scarlett tapasi haaveillessaan reissusta kiellettyyn metsään ja sai lempinimeä Viv kantavan tytön suostumuksen metsäreissuun. Viviann on hyvin samantapainen luonteeltaan kuin Scarlett itse ja sen takia heillä synkkasi agentti- & supersankarijuttujen muodossa. Asiat kariutuivat rehtorin puhuttelun jälkeen, kun Viviann ei pysynyt hänen tarinassaan ja paljasti tytön valehtelijaksi. Viviannin kanssa Scarlett on ottanut yhteen hyvin monta kertaa niin sanallisesti kuin fyysisesti. Viv on Scarlettin sanojen mukaan hänen paras ystävä vaikka tytön teot eivät aina sitä tue.

Scarlett käyttää Viviannia hyödykseen omien etujensa mukaisesti kutsuen tyttöä oikeaksi kädekseen. Scarlett ei pidä siitä, jos Viviannilla on muita ystäviä kuin hän. Scarlett syyttää erotuksestaan pääosin Viviannia, joka tytön sanojen mukaan hankki hänelle erotuksen ja Scarlett on päättänyt kostaa hinnalla millä hyvänsä.

Wendy Garmen -
Etäinen kaveri -
"Kentauri!":
Nalletyttö on hyvin ujo tyttö. jonka Scarlett pääsi pelastamaan käärmeeltä mutta sen enempää Scarlett ei ole ehtinyt ujon tytön kanssa jutella. Halu suojella Wendyä on kuitenkin olemassa. Wendy on osoittanut lojaaliuttaan enemmän Lindalle kuin Scarlettille. Scarlett haluaa kuitenkin suojella Wendyä ja on antanut lupauksen tytölle, ettei koskaan satuttaisi häntä.

Wilson Myerscough
Tapettava:
Wilson, tuttavallisemmin loitsupoika tai nössöpoika, on nuorempi Puuskupuhin oppilas, kenelle Scarlett lupautui opettamaan loitsuja. He ovat useamman kerran kinanneet siitä, kumpi on taitavampi loitsuissa eikä rämäpäinen tyttö ole saanut opetettua toheloivalle pojalle juuri yhtään mitään loitsuihin liittyen vaan tilanne on aina mennyt päänaukomiseen tai Scarlettin typeriin päähänpistoihin.

Scarlettin ja Wilsonin välit ovat kariutuneet, vaikka Scarlett esittääkin pojan ystävää, pitää hän suurisuista poikaa vihollisenaan ja uhkana itselleen, jonka hän aikoo eliminoida parhaalla näkemällään tavallaan. Scarlett syyttää Wilsonia omasta erotuksestaan pelkurimaisuuden vuoksi ja hän on vannonut tappavansa Wilsonin heti tilaisuuden tullen.

Scarlett Snider Original


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm 18.07.21 20:48, muokattu 12 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 363
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Scarlett Snider Empty Vs: Scarlett Snider

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 17.07.21 20:53

HISTORIA

Ajat ennen Tylypahkaa -
Isin prinsessa:
Scarlett oli yhden illan jutun tulos kahdelle jästiteinille. Isänsä Scarlett tapasi vasta kolmen vuoden iässä ja tytön vanhemmat alkoivat tapailla, josta se muuttui seurusteluksi. Tytön ollessa viiden, teiniparin seurusteltua kaksi vuotta, he saivat toisen lapsen, Tucin. Tucin synnyttyä, myös Rory ja Iris päättivät lopulta tehdä suhteesta astetta vakavamman ja he kihlautuivat Scarlettin ollessa kuuden. Vuotta myöhemmin he menivät naimisiin ja ottivat Roryn sukunimen itselleen.
Scarlett eli lapsuutensa kahden teinivanhemmankasvatuksessa sekä pikkuveljen kanssa suhteellisen onnellisena, vaikka vanhemmista huomasi, etteivät he olleet valmiita vanhemmiksi. Irlantilaistaustainen tyttö on iloinen kaikesta siitä, mitä on saanut kokea ja kutsu Tylypahkaan oli iso juttu mutta vanhemmat olivat tapansa mukaan hyvin avoimia tämän uuden asian suhteen eikä se pidätellyt Scarlettia.
 
Scarlett asuu Irlannissa perheensä kanssa, jonne hänen äitinsä oli muuttanut opintojensa perässä. Hyvin vilkasta baarielämää olivat viettäneet sekä Iris että Rory, jossa kaksikko myös tapasi. Alettuaan seurustelemaan, he muuttivat Roryn kotipaikkakunnille Wexfordin kreivikuntaan, kaupunkiin nimeltä Wexford, joka toimii samalla kyseisen kreivikunnan pääkaupunkina. Scarlett asuu tällä hetkellä perheensä kanssa Wexfordissa, vaikka Tylypahkan opiskelujen vuoksi, viettää valtaosan ajastaan Tylypahkan tiluksilla.
 
Ensimmäinen & toinen kouluvuosi -
Yksinäinen soturi -
huhtikuu 2020 - elokuu 2020:
Scarlett saapui Tylypahkaan itsevarmana ja hänet lajiltetiin hyvin nopeasti Puuskupuhiin vaikka lajitteluhattu mietti myös Rohkelikkoa nuorelle tytölle. Scarlett oli hyvin epätietoinen velhomaailmasta ja siitä, kuinka siellä pitäisi toimia, joten ensimmäinen kouluvuosi meni uuden opetellessa. Scarlett oli hyvin rääväsuinen ja tappeli niin professorien kuin seiskaluokkalaisten ja käärmeiden kanssa lukien itsensä voitokkaiden tapahtumien jälkeen sankariksi.

Tytön ystäväsuhteet olivat koetuksella heti toisen vuoden aikana, kun hän ajautui riitaan ystäviksi lukemiensa tyttöjen kanssa oman ajattelemattoman ja menevän persoonansa vuoksi. Scarlett onnistui kuitenkin sopimaan tapahtumat. Retki ystäviensä kanssa kiellettyyn metsään ja kentaurin uhittelu sekä tämän jousen varastaminen johtivat tytön määräaikaiseen erottamiseen. Scarlett yritti puhuttelussa suojella ystäviään ja pelastaa heidät tilanteesta tietäen, että itsellä ei ollut mitään menetettävää, mutta lopputulos oli se, että tyttö koki menettäneensä viimeisenkin ystävän. Scarlett vietti lopulta kotona kaksi viikkoa ja palattuaan Tylypahkan tiluksille on toiminut yksinäisenä soturina.

Scarlett otti toisen vuoden aikana yhteen Viviannin kanssa peräti kahdesti, toinen kerta oli päätyä molempien tyttöjen kuolemaan Scarlettin uhatessa Viviä lasinsirpaleella ja Scarlettin melkein hukuttua maanalaisen kylpyhuoneen altaaseen, Vivin kuitenkin pelastaessa tytön hukkumiselta. Itsepäisenä jalka ja kämmen vuotaen Scarlett painui kuitenkin omaan tupaansa haavoja paikkaamatta.

Scarlett vieraili useaan otteeseen sairaalasiivessä erilaisten vammojen johdosta. Näiden tapausten vuoksi hän kertoi parantajalle professori McQuincen pahoinpitelevän häntä ja hänellä olevan psykoosi. Scarlett onnistui myös sytyttämään tulipalon Ravnoksen hylättyyn kansliaan, jossa hän oli aikaisemmin ollut suorittamassa jälki-istuntoa ja löytänyt vanhan rätin, joka paljastui myöhemmin näkymättömyysviitaksi.

Scarlett Snider 73457f8fe69a583839548bc50d4a9797

Kolmas & neljäs kouluvuosi -
Kapina -
elokuu 2020 - marraskuu 2020:
Kolmannen kouluvuoden aikana Scarlett otti yhteen parhaan ystävänsä, Viviannin kanssa nyrkein Scarlettin hävitessä ensimmäistä kertaa selvästi parhaalle ystävälleen. Scarlett päätyi vasta seuraavana päivänä sairaalasiipeen nuolemaan haavojaan.

Scarlett keksi tempauksia aivan laidasta laitaan - aiheutti kaaosta kesän juhlissa ötököiden muodossa, kaksintaisteli luudilla Rohkelikon Milon kanssa häviten kaksintaistelun, vaikkei sitä itse myönnäkään. Scarlettille kerrottiin hänellä olevan mahdollisuus päästä valvojaoppilaaksi, josta hän haaveili suuresti ja halusi tulla valvojaoppilaaksi ja aina johtajatytöksi asti. Ainoa ehto valvojaoppilaaksi pääsyn kanssa oli se, että Scarlett lopettaisi koulun sääntöjen rikkomisen ja rauhoittuisi.

Neljäs kouluvuosi alkoi Scarlettin osalta iloisissa merkeissä, kun hänet nimitettiin Puuskupuhin valvojaoppilaaksi. Scarlett käytti valvojaoppilaan merkkiä valtana uhkaillen muita pisteiden menetyksellä ja samalla lahjoi muita oppilaita antamalla heille pisteitä, kun asiat menivät Scarlettin mielestä oikein.

Scarlett oppi neljäntenä kouluvuotensa ensimmäisen sanattoman loitsunsa professori Norwoodin opetuksessa. Scarlett päätti käyttää Norwoodia hyväkseen utelemalla häneltä kaiken mahdollisen tiedon loitsuista. Scarlett murtautui kirjastonjohtaja Mondayn perässä kiellettyjen kirjojen osastolle ja poimi matkaansa pimeyden voimista kertovia kirjoja mukaansa. Hän oli kuullut eräältä parantajalta pimeyden voimista ja Scarlett kiinnostui jo kuullessaan anteeksiantamattomista voimakkaista loitsuista - hän aikoi olla kaikkein voimakkain velho omien sanojensa mukaan.

Scarlett vietti viikonlopun kotona kesken kouluvuoden viettämässä pikkuveljensä Tucin syntymäpäiviä. Scarlett oli juhlissa luonnollisesti valokeilassa jekkuillessa. Illan tullessa ja vanhempien juodessa Scarlett kuuli jotakin, joka muutti koko hänen elämänsä - hän kuuli olevansa vahinko, ei toivottu lapsi perheeseen ja uskoi kaiken olevan vain näytelmää. Scarlett karkasi kotoa, kulki viikon pitkin mannerta ennen kuin löysi tiensä Lontooseen, jossa aurorit odottivat häntä. Scarlett oli turmeltunut entisestään ja viha kyti hänen sisällään. Scarlett väitti, että hänen vanhempansa olivat heittäneet hänet pihalle ja valhe meni läpi. Scarlett joutui kuitenkin luovuttamaan valvojaoppilaan merkkinsä ja hän halveksii jokaista, joka kantaa rinnassaan valvojaoppilaan merkkiä.

Scarlett eksyi neljännen vuosiluokan lopulla uudemman kerran Kiellettyyn metsään yhdessä parhaan ystävänsä Viviannin sekä rohkelikon Damienin kanssa. Scarlett ja Damien kisasivat siitä, kumpi uskaltaisi mennä pidemmälle ja yllyttivät toisiaan sytyttämään metsän tuleen. Metsässä he kohtasivat kentaurin, joka yritti välittömästi tappaa kaksikon. Damien vetäytyi tilanteesta ensimmäisenä ja Scarlett hetken kuluttua, kun professori saapui paikalle. Kielletty metsä oli täynnä yllätyksiä akromantellan tullessa heitä vastaan ja aiheuttaessa Damienin kuoleman - Scarlett innostui näkemästään ruumiista eikä ollut järkyttynyt kuten muut.

Scarlett osallistui Kielletyn metsän reissun jälkeen Mestareiden järjestämiin juhliin. Scarlett joi alkoholia toista kertaa elämänsä aikana, hän oli kerran aiemmit juonut yksin tarvehuoneessa riistanvartijalta varastamaansa alkoholia. Scarlett kuuli Lontoossa sijaitsevasta Iskunkiertokujasta ja halu päästä kyseiselle kujalle oli tytöllä suuri. Vielä hän ei ole saanut aikaiseksi vierailla Iskunkiertokujalla mutta suunnitelmat raksuttavat neidin päässä.

Viides kouluvuosi -
Erotus -
joulukuu 2020 -tammikuu 2021:
Scarlett jatkoi kapinointiaan viidentenä kouluvuotena – hän halusi olla paras ja pitää ystävänsä vain itsellään erinäisen omistushalun noustessa pintaan. Scarlett ei suostunut jäämään toiseksi kenellekään ja hän taisteli joka päivä parhaana olemisesta. Scarlett manipuloi Britä läpi koko kouluvuoden, ylläpiti tarinaa välinpitämättömästä perheestä ja omasta sankarallisuudestaan, vaikkei hän tiennyt enää, mitä on olla sankari. Scarlett yritti ujuttaa Galan pieksemään Viviannin heidän ollessa napit vastakkain, mutta Scarlett aliarvioi Galan älykkyyden ja tilanne kostautui Scarlettille Vivin kääntäessä hänelle selkänsä. Scarlett poltti kouluvuoden aikana Wilsonin hiukset pojan yllyttäessä.

Tyttö joutui tekojensa vuoksi kotiarestiin Puuskupuhin tupaan neljäksi viikoksi, mutta tyttö koki asian enemmän lomana – ruoka suoraan huoneeseen eikä ikävystyttäviä oppitunteja vain ja ainoastaan loitsuja ja niiden harjoittelua. Scarlett oppi professori Andrewsin ohjauksella Pommituksen ja koki ensimmäistä kertaa elämässään oppineensa jotakin – hän koki osaavansa. Kotiaresti sai hänet ajattelemaan kaikkea menettämäänsä – kuinka yksin hän oli ja kuinka hän halusi muuttua. Scarlettin elämältä vedettiin vain hetkeä myöhemmin matto jalkojen alta, kun hänen sauvansa katkaistiin rehtorin kansliassa ja tyttö sai erotuksen pysyvästi Tylypahkasta tammikuun seitsemästoista päivä hänen joutuessa jättämään rakastamansa maailma. Scarlett vannoi palaavansa kostamaan kaikille.

Teinivuodet -
Pedon synty -
helmikuu 2021 - :
Scarlett sijoitettiin erottamisen jälkeen orpokoti Montiaceaan. Hetken jo vaikutti, että tyttö olisi rauhoittunut hänen tuijotettuaan kolme viikkoa huoneen seiniä tekemättä mitään, kunnes tytön sisällä kasvava viha heräsi jälleen. Scarlett kuvittelee jonkun huutavan hänelle hänen sisällään, pyytävän tekemään asioita ja kostamaan ja tyttö pitää tätä ääntä ainoana ystävänään. Scarlett karkasi orpokodista oltuaan siellä kuukauden ajan matkustaen Viistokujalle, jossa Scarlett suoritti ryöstön sauvakauppaan saadakseen itselleen uuden sauvan. Ryöstöretken jälkeen Scarlett palasi kotiin oikean perheensä luokse esittämään onnellista pikkutyttöä, isin prinsessaa hautoen mielessään kostoa.

Scarlett Snider Tumblr_ojk95gr9uA1utus7do1_500

-Faceclaim Katherine McNamara-
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 363
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Scarlett Snider Empty Vs: Scarlett Snider

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa