[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kentauri Cepheus

Siirry alas

Kentauri Cepheus Empty Kentauri Cepheus

Viesti kirjoittaja Athanaton 10.10.20 17:52

Kentauri Cepheus 3DijkaS Kentauri Cepheus QRVZoLS Kentauri Cepheus HbCzSkR
Kentauri Cepheus OpJd0AO Kentauri Cepheus ILgUuHW Kentauri Cepheus 4UT0Bhe
Kentauri Cepheus Y6kcbZ5 Kentauri Cepheus Wke8lnK Kentauri Cepheus 0uhDO5T
Kentauri Cepheus KegDDvu
Kentauri Cepheus V4VNeLH

Nimi: Cepheus (Nimi viittaa samannimiseen Etiopian kuninkaaseen, joka oli myös Cassiopeian puoliso. Lisäksi se juontaa juurensa kreikan kielen puutarhuria tarkoittavasta sanasta.)
Ikä: 31
Sukupuoli: Mies 
Rotu: Kentauri
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Itseään etsivä
Hiusten väri: Platinanvaaleat
Silmien väri: Jäänsiniset
Lauma: Kielletty metsä
Status: Aktiivinen
Faceclaim: Orlando Bloom

Kentauri Cepheus BWfngwX

Mörkö: Mars kirkkaimmillaan tähtitaivaalla
Ammatti: Tylypahkan kasvihuoneiden puutarhuri
Erikoistuminen: Parannustaikuus, taivaankappaleista ennustaminen, kasvien ja yrttien tuntemus

Kentauri Cepheus 0Yb83Uv

Perhe: Vanhemmat
Luonne: Cepheus on ensivaikutelmaltaan varsin lempeä ja hurmaava. Hän on vilpittömän ja rauhallisen oloisen luonteensa puolesta helposti lähestyttävä ja on usein siksi hyvää keskusteluseuraa etenkin filosofisten pohdintojen äärellä. Hän omistaa aidosti myötätuntoisen ja heikompien puolia pitävän luonteen, joka toisinaan kostautuu liiallisena hyväuskoisuutena. Cepheus kykenee nimittäin löytämään hyvää kaikista luomakunnan olennoista ja ymmärtää siksi myös eri olentojen olemuksen mustavalkoisuudettomuuden kenties paremmin kuin muut kaltaisensa. Hän on ehdottoman avomielinen ja pyrkii jatkuvasti kehittämään tätä osaa itsessään kartuttamalla omaa tietämystään maailmasta ja moninaisuudesta. Cepheus uskoo tosin varauksetta taivaankappaleiden liikkeiden erehtymättömyyteen ja ennen kaikkea kohtaloon, joka kentaurien mukaan ohjaa elämää kaikkialla maailmassa riippumatta yksilön pyrkimyksistä vapautua sen kahleista. Hänen fatalistinen ajattelunsa viittaa jossain määrin myös hänen hyvin moraaliseen luonteeseensa: kunniallisuutta voi vaalia vain toimimalla oikein ja seuraamalla kohtalon viitoittamaa tietä. Siitä huolimatta Cepheus on usein kiinnostunut keskustelemaan vastakkaisista näkemyksistä, jotta voisi kehittää suhdettaan ajatteluunsa.

Muiden kuin kentaurien suhteen sävel on aika selvä. Cepheus on omaksunut hyvin positiivisen suhtautumisen ulkomaailmaan, joka kentaurien perinteisen käsityksen mukaan ei sisällä juuri mitään heidän elämänsä kannalta kiinnostavaa. Cepheus on asiassa kuitenkin hyvin eri mieltä: hän on häpeilemättömästi kiinnostunut ulkomaailmasta ja tahtoisi tuntea sen paremmin, jotta voisi paremmin ymmärtää kentaurien eristäytyneisyyttä ja muukalaisvastaisuutta. Häntä kiehtoo lauman ulkopuolisten tavat ja kartuttama tietämys maailmasta yhtä paljon kuin omiensa. Cepheus uskoo, että kaikkia luomakunnan olentoja yhdistää sama kosmos, joka sanelee myös laumaan kuulumattomien kohtalon. Tiedolliset kunnianhimot muodostavat siis olennaisen osan hänen perusluonnettaan, johon ei kuulu kentaureille tyypillinen usko oman lajinsa paremmuuteen. Sen sijaan Cepheus on lajiinsa nähden suhteellisen nöyrä olento, jonka ymmärrys ei tunne rajoja. Hän on sydämellinen ja hakeutuu mieluiten samalle tasolle muiden kanssa kuin heidän yläpuolelleen; joskin on syytä huomioita, ettei Cepheus varsinaisesti matele muiden kuin vain laumansa vanhempien kentaurien edessä, koska heidän kunnioittaminen tulee selkärangasta. Muiden suhteen "kohtele muita kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan" on hänen elämänfilosofiansa tärkeimpiä moraalisia ohjeita.

Nöyryys ei kuitenkaan tule ilmaiseksi. Cepheus on äärimmäisen herkkä ja loukkaantuu helposti jopa suhteellisen pienistä asioista. Hänen ihon alle on helpompi päästä kuin moni uskoisi, vaikka lajinsa rauhanomaisuuden huomioon ottaen sen luulisi olevan vaikeampaa. Lisäksi hänellä on hyvin moraalisen luonteensa vuoksi taipuisuutta pitkävihaisuuteen, mutta ei niinkään mustasukkaisuuteen. Cepheus muistaa muiden virheet usein heitä paremmin ja saattaa toisinaan jopa muistuttaa heitä niistä, jos kokee sen tarpeelliseksi oman moraalitajunsa pönkittämiseksi.

Kentauri Cepheus ITYqTqn

Ulkonäkö: Muiden kentaurien tapaan Cepheus on puoliksi ihminen ja puoliksi hevonen. Hänellä on hevosen ruumis, mutta kaulan ja pään tilalla ihmisen ylävartalo vyötäröstä ylöspäin. Hänen hevosen ruumiinsa on väritykseltään ruunikkopohjainen valkovoikko eli perlino, jonka pohjaväri vaalenee rungosta vaalean kellanvalkoiseksi. Jalat ja jouhet jäävät hiukan tummempisävyisiksi keltaisiksi, muutoin väritys on melko kalpea. Ruumiinrakenne on suhteellisen solakka. Cepheuksen ihmispuoli on lähes tulkoon yhtä vaalea niin hiuksiensa kuin ihonvärinsä puolesta, eikä se eroa huomattavasti ihmisen ulkomuodosta. Hänen platinanvaaleat hiuksensa ovat pitkät ja suorat, mistä syystä ne ovat usein osittain kauniisti letillä. Cepheuksen kasvonpiirteet ovat miehisen terävät ja etenkin silmien ympäriltä sirot, korvat kärjistä puolestaan hieman suipohtavat. Kasvonpiirteissä on nähtävissä myös paljon nuorekkuutta, joka pehmeän ilmehdinnän kanssa luo helposti hyvin puhtoisen ellei jopa sinisilmäisen poikamiesvaikutelman.

Pukeutumisensa osalta Cepheus mukautuu enemmän ympäristöönsä kuin omiin mieltymyksiinsä. Metsässä ollessaan päällä ei välttämättä ole nuoliviiniä ja pientä olalle heitettävää yrttilaukkua enempää, vaan rintakehä paistaa paljaana niin aurinkoa kuin kuuta vasten. Muualla kuin metsässä Cepheus pukeutuu usein itse kutomaansa vihreään vaelluskaapuun, jossa on metsäaiheiset kirjailut ja pitkä huppu. Kentaurina hänellä on kuitenkin melko välinpitämätön suhde pitämiinsä vaatteisiin, sillä suurimman osan ajasta tarkenee ilman jopa melko kylmällä ilmalla. Cepheus on pukeutumiseltaan siis ensisijaisesti käytännöllinen ja suosii sen takia vain välttämättömän vaatekerroksen, johon ei kuulu liiallinen koristeellisuus ja turhamaisuus.

Menneisyys: Cepheus syntyi kentaurilaumassaan hyvin laajalti kunnioitettuun sukuhaaraan, jonka vahvoista ja parhaiten tähtienkatselua harjoittavista kentaureista kasvaa yleensä kentaureista suurimpia. Heidän tapansa ovat siksi hyvin perinteisiä ja suhtautuminen muuhun taikamaailmaan yleensäkin muukalaisvastaisempaa kuin muiden kentaurien, koska suoranainen ylpeys ja usko oman lajin paremmuuteen kulkee haaran veressä siinä missä eristäytymisen ja kaksijalkaisten keksintöjen vähättelemisen tarve. Cepheus kasvoi laumansa keskuudessa paitsi hioten synnynnäisiä tähtienkatselutaitojaan myös opetellen tunnistamaan metsästä löytyviä kasveja ja yrttejä, jotka muodostavat tärkeän osan kentaurien muusta maailmasta eristäytynyttä elämäntapaa. Sen lisäksi Cepheuksen, jonka erehdyksellisesti uskottiin omaavan riittävästi mielenlujuutta vastustaakseen kiusausta pettää kaltaisensa, sallittiin oppia ulkomaailmasta ja sen tavoista elää. Cepheus nautti tuolloin laumassaan suurta arvostusta, joka perustui hänen isänsä merkittäviin tekoihin kentaurilauman puolesta. Kaikki muuttui kuitenkin lopullisesti, kun Cepheus ennusti Uranuksen liikkeistä kohtalon tiensä erkanevan kentaurien asettamista oletuksista ja lähti lopulta seuraamaan sitä uskoen, että niin olisi lopulta parempi.

Uranus:

Mars:

Kentauri Cepheus ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa