[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aura Quinn

Siirry alas

Aura Quinn Empty Aura Quinn

Viesti kirjoittaja Belladed lähetetty Su Loka 11, 2020 2:16 pm

Aura Quinn Tumblr_ps225wnPjL1qdg533o1_540


P E R U S T I E T O J A


Aura Robin Quinn (o.s. Devine) | Aura
14. helmikuuta | Nainen
Irlannin kansalainen | Puoliverinen
Avioliitossa Jeremiah Quinnin kanssa | Heteroseksuaali
Eva Green | Elossa


_


V E L H O P A S S I


Taiteilija | Rohkelikko
Jäykkä | 14” eebenpuuta | yksisarvisenjouhi
Taidehistoria & estetiikka
Irlanninsusikoira | Kuollut perhe


_


Aura Quinn Tumblr_oyjqv2MP9p1r5upv7o1_540


U L K O N Ä K Ö

Auralla on luonnostaan tummat ja taipuisat hiukset kuten suurimmalla osalla Devineistä on. Hänen kirkkaansinisten silmien lempeä katse tarkkailee niin pieniä yksityiskohtia kuin suuria kokonaisuuksia hänen ympäriltään Auran alitajuntaisesti hakien jatkuvasti inspiraatiota omaan taiteeseensa. Aura pukeutuu rentoihin ja maanläheisiin kaapuihin mitkä korostavat hänen hennalla värjättyjä pitkiä hiuksia. Omassa ateljeessa hän kuitenkin pukeutuu mustaan antaessaan maalauksien värien tuoda omaa eloa ja kirkkautta. Auralla on usein Athenan lailla punaisiksi maalatut huulet ja silmien väriä korostavat rajaukset. Hän kuitenkin tykkää käyttää poskipunaa, mitä Aura laittaa kenties välillä tarkoituksella liikaa.


_


L U O N N E

Aura oli perheensä vanhin lapsi, mikä automaattisesti antoi hänelle isosiskon vastuullisen roolin, jonka täytyi katsoa nuorempien sisaruksien perään. Nuorempana hän joutui usein selittämään Athenan outoa käytöstä mutta myös puolusti näkijää jolla oli vaikeuksia teini-ikäsenä kontrolloida omia kykyjä. Vastuullinen ja tietynlainen äidillinen rooli on kuitenkin jäänyt sillä Aura nähdään usein pirteänä mutta reippaana noitana. Hän elää päivä kerrallaan ja on ylpeä varsin boheemista elämäntyylistä ja lapsistaan josta hän tykkää usein kertoa. Hän on avoin keskustelulle, mutta boheemius näkyy myös hänen antamassa kotikasvatuksessa. Hän luottaa omaan perheeseensä ja keskustelee avoimesti kaikenlaisista asioista, eikä halua rajata tai kahlita nuoria ja villejä sieluja. Auran pystyy tapaamaan Tylypahkan vanhempainlautakunnan kokouksissa.

_


T A U S T A T

Dublin, Irlanti | Aviomies Jeremiah Quinn & kaksi lasta, Fergal ja Étaín

Quinn perhe asuu Dublinin taikapuolella pienessä, boheemissa omakotitalossa taka-koira Canolan kanssa. Perheen dynamiikka on ollut alusta lähtien omintakeinen, sillä perheen taiteellisuus voi olla monen muun silmään varsin outo tapa elää velhomaailmassa. Quinnit elävät päivä kerrallaan, nauttivat elämän pienistä iloista ja viettävät mielellään yhdessä aikaa lautapelien ja kirjallisuuden parissa. Ikaroksen isä on tunnettu runoilija ja äiti taiteilija, joka työskentelee omassa ateljeessa kotona.
Belladed
Belladed
Luihuisten tuvanjohtaja
Luihuisten tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 41
Join date : 27.08.2020
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa