[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Malachai "Kai" Wright

Siirry alas

Malachai "Kai" Wright Empty Malachai "Kai" Wright

Viesti kirjoittaja Belladed 11.10.20 15:08

Malachai "Kai" Wright 033e37abcbfe33f9504dcaa38121c81ca83cddec Malachai "Kai" Wright C8c1c31805085899b5739016b0d093f0f431515d Malachai "Kai" Wright 7fed40a7967e6a8e69b57b901389108c15871137
Malachai "Kai" Wright 110895049910e24b48f81292d84abe7f32eabfdc Malachai "Kai" Wright Tumblr_oplcfeadcU1v0ossco9_r1_250 Malachai "Kai" Wright F7914cd2cbd24c344c70419f00e741a986868103
Malachai "Kai" Wright Tumblr_o52l7mpIRK1ufqujxo1_250 Malachai "Kai" Wright 02232d189e166655d1ae7039a3060dbffa56e6ae Malachai "Kai" Wright Tumblr_oplcfeadcU1v0ossco2_r1_250


P E R U S T I E T O J A

Malachai Eric Wright | Kai, Kaniini (Elijah Snow), Luihu (Aella Hunter), Kiiltokuvapoika ja Partneri (Jillian Cresta), Naistenkaataja (Luihuisen huispausjoukkue), Hai-Kai (Tylypahkan huispausjoukkue) // Lahna, Kusimutteri (Anette/Eyon)
 21. toukokuuta | Mies
Yhdysvaltain ja Britannian kansalainen | Jästisyntyinen
Naimaton (Kihloissa Aella Hunterin kanssa) | Heteroseksuaali
True neutral | Elossa

_


V E L H O P A S S I

☼ Kaksoset | ☾ Kalat | ➚ Härkä
Leedsin yliopiston opiskelija & Tylypahkan alumni | Luihuinen
Nuortea | 13’’ rämeiden mayhaw-puuta | rougaroun karvaa
Numerologia 
Pesukarhu | Taikamaailma

_


U L K O N Ä K Ö

Nuoreksi mieheksi kasvanut Kai on muuttunut vuosien saatossa veikeästä poikamaisuudesta ryhdikkään miehekkääksi. Lapsen pyöreys on hävinnyt kokonaan hänen kasvoiltaan samalla, kun hänen muut piirteet esimerkiksi nenä ja huulet ovat muovaantuneet paremmin istumaan hänen kasvoilleen. Tummat kulmat kehystää Kain syvänsinisiä silmiä joihin on ilmestynyt aito elämän ilon pilke, mikä oli monia vuosia hukassa Tylypahkassa opiskellessa. Kai edelleen harrastaa aktiivisesti liikuntaa niin Leedsin yliopiston urheiluseuroissa kuin Aellan kanssa huispausta harjoitellen, mikä näkyy hänen hyvässä kunnossa ja istuvissa vaatteissa. Kai pukeutuu vapaa-ajalla street- ja jockwear tyylin mukaan, vaikka välillä hän eksyy kauppatieteiden seminaareihin ja tapahtumiin siistimpään kalustoon esim. käyttäen kravaattia, pukutakkia ja pikkukenkiä. Vasemmasta kädestä löytyy yleensä urheilurannekello ja keskisormessa on edelleen Kaitlyn Dawlishin antama onyx-sormus, johon pystyy tallettamaan muistoja. Muita asusteita Kai ei tunnu enää kauheasti pitävän. 


Kailla on kehossaan muutamia arpia. Ensimmäisen luokan lopuilla Kai sai rintakehäänsä aaltomaisen arven sektumsempra-loitsusta Julia Roudilta, joka sattui olemaan Kain sen aikainen tyttöystävä. Viidennen luokan keskivaiheilla, niskaan ja oikean käsivarren syrjä-puolelle ilmestyi viilto-arpia lasinsiruista Hunajaherttuassa tapahtuneen hyökkäyksen ansiosta. Seitsemännellä luokalla Kai sai jälleen sektumsempran seurauksena selkään pitkän ja syvän arven, mikä ylettyy aina vasemmalta olkapäältä oikealle puolelle alaselkää Kaitlynin pelastusoperaation aikana Matami Aprellasta.

_


L U O N N E

Tylypahkavuosien jälkeen, Kain vanha hapetus tuntui sulavan hänen ympäriltään jota hän oli käyttänyt suojamuurina jatkuvan pelon alla. Hänet tunnettiin usein porukan nenäkkäänä kiiltokuvapoikana joka tietoisesti halusi, että kukaan ei pitäisi hänestä jotta kukaan ei haluaisi tuntea oikeaa Kaita fasadin alta. Hän on nykyään sinut oman itsensä kanssa, tasapainoisempi ja aidosti onnellisempi mikä heijastuu hänessä hymynä ja hyväntuulisena hapetuksessa. Hänet tunnetaan Leedsin yliopiston kampuksella edelleen ilkikurisena virnuilijana, joka tulee melkeinpä kaikkien kanssa toimeen. Kai on edelleen porukan arvioiva kuuntelija, mutta on nykyään avoimempi ja rehellisempi itsestään muille kuin itselleen. Vaikka hän kuuntelee omaa päätään mielummin kuin sydäntään, hän kuitenkin kuuntelee omia tunteita ja hyväksyy ne oli ne hyviä tai huonoja. Hän ei näe enää tunteita heikkoutena, vaan asiana joka pitää ottaa huomioon ellei hän halua patoa kaikkea pahaa oloa niinkuin nuorempana. Ennen varsin aggressiivinen nuorukainen on muuttunut vain muistoksi vanhasta elämästä, jolla on kuitenkin edelleen vaikeuksia päästää uteliaita sieluja lähelle. Hän pitää vielä hajurakoa muihin, mutta avautuu ajanmyötä ja lähestyy muita helpommin kuin ennen. 

_


T A U S T A T

Leeds, Englanti, Yhdistyneet kuningaskunnat | Avopuoliso Aella Hunter, australianpaimenkoira Logan & hiiripöllö Raven
(äiti Sara (o.s. Samson) ja isä Tomas)

Malachai aloitti elämän matkansa Yhdysvalloista, tarkemmin sanoen melko konservatiivisesta Indianan osavaltiosta. Kyseinen osavaltio on erittäin kristitty ja uskonto on osa perhe-elämää ja yhteisöä eikä Kain elämä ollut poikkeus, vaan hän kävi katolilaista koulua ja juoksi kirkossa päiväkodista asti kuten kaikki muutkin. Hän oli tottunut rutiiniin, jossa papit, nunnat ja opettajat opettivat kädestä pitäen miten käyttäytyä koulupäivinä, ja sunnuntaisin herättiin aikaisin ja pukeuduttiin parempiin vaatteisiin kuuntelemaan tunniksi pariksi saarnaa. Saarnan jälkeen siirryttiin pieneen kerhotilaan opiskelemaan Raamattua.

Kun Malachai alkoi kasvaa isommaksi, hän alkoi kyseenalaistaa jatkuvia sunnuntaipyhäkouluja, pappien ja nunnien ankaria, aivopestyjä mantroja kouluaikoina ja ylipäätään jatkuvaa kirkossa juoksemista. Hän ei ollut varma mihin pitäisi uskoa, kun katolinen kirkko ja sen opetukset tuntuivat yrittävän ottaa pojasta jonkinlaista valtaa, yrittäen muovata hänestä jotain mitä hän ei välttämättä halunnut olla. Malachaita pelotti aluksi hänen sykkivä kapinointi ihan vain oman nahkansa puolesta, koska jos tuskin vanhemmat ja isovanhemmat katsoisivat asiaa hyvillä mielin, niin itse Jumala katsoisi vielä vähemmän. Ehkä se olisikin vain niin sanotusti syntisen tien alku, ehkä se olisikin vain täysin suuri virhe kuten siitä oli niin moneen kertaan varoitettu. Poika kuitenkin halusi kokeilla onneaan naiivin uteliaana ja hän alkoi suunnittelemaan tapaa, jolla hän lopulta pääsisi eroon Raamatun ulkoa opettelusta ja koulun typerästä uniformusta.

Aluksi hän protestoi vanhempiaan vastaan vain nukkumalla liian pitkään sunnuntaiaamuisin, jonka takia perhe oli aina myöhässä, mitä ei tietenkään katsottu hyvällä. Tomas ja Sara ihmettelivät Malachain muuttunutta asennetta kaikkea kohtaan ja vaikka Kai olikin vasta 7 vuoden ikäinen, hän selvästi tiesi mitä halusi eikä jääräpäänä suostunut muuttamaan uhmaavaa mielipidettään tai suunnitelmaansa. Eräänä sunnuntaiaamuna monien myöhästymisten jälkeen, Kai päätti vihdoin ja viimein näyttää vanhemmilleen mitä ajatteli ja poistui kirkosta kesken jumalanpalveluksen. Joka sunnuntai muutamat lähistöllä olevan julkisen koulun lapset ja pari muuta lasta pelasivat jalkapalloa kirkon vastapuolella olevalla nurmikentällä jumalanpalveluksen aikana. Kai oli usein katsonut korkeista värikkäistä ikkunoista ulos, kadehtien kuinka hän ei saanut mennä heidän kanssaan pelaamaan, vaan hän joutui istumaan ja kuuntelemaan väsyttävää puhetta. Pojan päästessä ulos kirkosta, hän loikki tien ylitse repien puvuntakin päältään ja kääri pidempien housujen lahkeet, että pystyisi juoksemaan ja osallistumaan mukaan peliin. Jumalanpalveluksen jälkeen vanhemmat taluttivat mutaisen Malachain kerhohuoneeseen pakottaen hänet jäämään pyhäkouluun. Mutta Kai ei kuitenkaan luovuttanut. Hänellä oli selvä päämäärä: hän ei kävisi pyhäkoulussa, saatikka sunnuntain jumalanpalveluksissa enää. Vanhempien lähdettyä Kai istui tunnin hiljaisuudessa kerhotilassa kunnes lähti takaisin kirkon vastapäätä olevalle nurmikentälle. Sara ja Tomas Wright löysivät poikansa parin tunnin jälkeen taas ulkoa kirmaten pallon perässä, hymyillen nauravana. Selvästi poikaa odotti pitkä puhuttelu illallispöydän äärellä. 

Pitkän puhuttelun aikana tilanne kävi hankalaksi ja Malachai osoitti mieltään vielä rajummin ymmärtämättä vanhempiensa syytä pakottaa hänet kirkon juttuihin huutamalla pöyristyneille vanhemmille kurkku suorana. Ruokapöydän sytyttämättömät pöytäkynttilät roihahtivat tuleen ja salaattikulho lensi pöydän toiselta puolelta lattialle Kain tunnekuohahduksen aikana. Syvä hiljaisuus laskeutui hetkeksi tilanteen jälkeen ruokapöydän äärelle ja koko perhe katsoi tapahtunutta hämmentyneenä, jopa peloissaan. Mitä juuri oli äsken tapahtunut ja miten sen pystyisi selittämään? Kain vanhemmat pelästyivät niin paljon, että päättivät päästää Malachain kuin koira veräjästä. Heti seuraavana päivänä Tomas soitti heidän seurakuntansa papille, ilmoittaen poikansa jättäytyvänsä toistaiseksi jumalanpalveluksien jälkeisestä pyhäkoulusta, eikä hän enää joutunut sunnuntaisin heräämään ennen kello seitsemää.

Sen illan tapahtumat mietityttivät Kaita pitkään. Hän aavisti, että se oli hän, joka sai nuo kynttilät roihahtamaan tuleen ja kaatamaan äidin tekemän salaatin jättäen vain sirpaleita jälkeensä. Malachai loppujen lopuksi teki johtopäätöksen, jonka mukaan hän on supersankari — niinkuin hänen idolinsa Wolverine. Sunnuntaisin jumalanpalveluksien ja pyhäkoulun sijaan hän alkoi kuluttaa aikaansa lukemalla sarjakuvia. Innostus uuteen harrastukseen näkyi myös koulun puolella uhittelun osoituksena ja seurakunnan sanat Malachain poissaolosta sunnuntaisin olivat kantautunut nopeasti myös koulun nunnille ja papeille. Ei mennyt kauaa, kun Kai erotettiin katolilaisesta koulusta sen jälkeen, kun poika oli onnistunut vihapäissään luomaan kaaoksen luokkahuoneeseen, kun eräs nunna oli yrittänyt saada pojan kuuntelemaan opetusta sarjakuvien lukemisen sijaan. Luokan seinällä roikkuva risti roihahti liekkeihin ja läksyttävän nunnan ristin ketju katkesi, hehkuen tulikuumaa lämpöä. Oli hän omien sanojen mukaan supersankari tai pelästyneiden aikuisten mielestä kirottu luonnonoikku, Malachai tunsi olonsa selvästi paremmaksi ilman Jumalan ja kirkon jatkuvaa raskasta hengitystä niskalla. Kai aloitti pari viikkoa myöhemmin koulun läheisessä julkisessa koulussa, missä hän vietti loput vuosistaan Yhdysvalloissa hyvillä mielin. Sarjakuvien innostus lakkasi vuoden jälkeen ja energia siirtyi kunnolla urheilun pariin. Hän alkoi pelaamaan baseballia ja jalkapalloa säännöllisesti ja alkoi harjoitella pitkän matkan juoksua. Tätä jatkui vajaa 10-vuotiaaksi asti, kunnes Sara sai työpaikan englanninkielen apulaisprofessorina Lontoosta, mikä oli erittäin iso saavutus ja suuri askel Saran uralla. Varsinkin kun Sara oli saanut tohtorin väittelynsä tehtyä pari kuukautta aikaisemmin.

Wrightin perhe pakkasi tavaransa jättäen jälkeensä kotimaan, sukulaiset ja sen tutut rutiinit. Tomasin ura alkoi vähitellen myös päästä nousuun uuden, paremman sijainnin takia, ja hän alkoi saada hyvää rahaa menestyvistä talouselämä-kolumneista joita hän oli tehnyt freelancerina jo vuosia. Vaikka rahasta ei ollut enää ongelmaa, pihiys selvästi oli juurtunut ja Tomas edelleen jatkuvasti investoi säästöjään. Saran omat sukulaiset ottivat yhteyttä yli 10 vuoden hiljaisuuden jälkeen kuullessaan ”tilanteen muutoksesta”.

Vain vuoden asumisen jälkeen, Kai ei ollut enää innostunut jatkuvasta sateesta ja tuulesta, uuden koulun typerästä uniformusta ja urheilulajien vajeesta Englannissa, ja hän ilmaisi mielipiteensä avoimesti perheelleen jatkuvasti, ehdottaen Yhdysvaltoihin paluuta. Wrightin perhe kuitenkin jämähti lopullisesti Lontooseen pojan täyttäessä 11 vuotta, kun eräänä epänormaalin aurinkoisena päivänä vaalean vihreään kaapuun pukeutunut erittäin vanha mies koputti ulko-ovea ja ojensi Malachai Eric Wrightille kirjeen. Se oli ensimmäinen kerta, kun Kai kuuli Tylypahkasta.

Monet asiat loksahtivat vanhemmille paikoilleen, kun herra Garland kertoi Sara ja Tomas Wrightille, että odottamattomia asioita oli saattanut tapahtua sen jälkeen, kun poika täytti 7 vuotta. Koko Wrightin perheen muisti sen sunnuntai-illan, jolloin Malachai pystyi tekemään täysin odottamatonta heidän kaikkien silmien edessä. Pitkän keskustelun ja Garlandin selityksien jälkeen vanhemmat päättivät antaa Kaille mahdollisuuden itsenäistyä ja nähdä ja kokea uutta elämää. He kuitenkin kysyivät avoimesti pahasta taiasta ja velhoista Malachain kuullen, ja herra Garlandin suusta tulikin muutamia asioita, joita ei olisi kannattanut mainita pojan edessä.


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 03.09.21 23:04, muokattu 6 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 695
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27

Takaisin alkuun Siirry alas

Malachai "Kai" Wright Empty Vs: Malachai "Kai" Wright

Viesti kirjoittaja Belladed 17.10.20 18:31

TYLYPAHKAVUOSIEN TAPAHTUMAT & IHMISSUHTEET


ENSIMMÄISET VUODET TYLYPAHKASSA — TUPAIDENDITEETTIKRIISI JA SEKTUMSEMPRA
(joulukuu 2015 — helmikuu 2016)

Kai oli erittäin innoissaan vanhempiensa antamasta mahdollisuudesta kokea uutta ja testata pojan omia taianomaisia rajoja, vaikka hölmö herra Garland oli maininnut Tylypahkan oppilaiden ja taikamaailman brittien mustavalkoisesta maailmasta. Ensimmäisen lukuvuoden aikana Kailla oli tapana sanoa mitä sattui suustaan, keräten tällä tavalla huomiota ja osoitti läsnäolonsa. Hän ei kokenut taustojaan huonoina tai outoina, vaan yksinkertaisesti erilaisina muihin verrattuna. Pelkkä amerikkalainen aksentti käännätti monien ihmisten päät, eikä asia todellakaan haitannut poikaa. Päinvastoin. Poika oli kuitenkin sen verran naiivi, ettei ymmärtänyt käyttäytymisensä olevan jonkinlainen ongelma muille oppilaille. Traumaattiset kokemukset muiden Luihuisten kanssa ja arpi, jonka Kai sai rintakehäänsä jättivät selvän merkin, että hän ei ollut tervetullut Tylypahkaan, tai pidetty henkilö. Pelko siitä, että hän oli liian erilainen jästisyntyisyytensä ja omien taustojensa takia nousi pintaan ja jäi pysyäkseen, josta Malachai kamppailee vielä tänäkään päivänä. Kai alkoi valehtelemaan omista taustoistaan heti arven saamisen jälkeen, eikä kertonut kenellekään olevansa jästisyntyinen.   

Oman identiteetin ongelmallisuus nousi vielä pahemmin esille, kun Malachai tutustui Jake Driscolliin, joka kertoi suunnitelmastaan tapattaa kaikki jästisyntyiset koulun sisällä. Uusi puoli pilkisti Kaista esiin ja hän alkoi kamppailemaan itseään vastaan ja alkoi saamaan ahdistuskohtauksia, joita ei koskaan ennen ollut tapahtunut. Kai tunsi itsensä heikoksi osapuoleksi, mutta yritti pitää päänsä kylmänä vaikka aggressio asiaan liittyen teki siitä vaikeaa.


KOLMAS JA NELJÄS LUOKKA — TEINIROMANTIIKKAA

(maaliskuu — heinäkuu 2016)

Kolmannen luokan alkupuolella Malachai veti välit poikki Aella Hunterin kanssa sattuneista syistä, joka sattui olemaan nuorukaisen ainut läheinen ihminen koko koulusta. Malachai oli uppoutunut omiin, synkkiin vesiinsä, ennen kuin tapasi Kaitlyn Dawlishin sattumalta Eteishallissa. Pieni toivon pilke nousi synkentyneisiin silmiin joista oli hävinnyt elämänilo, ja Malachai alkoi tykkäämään Tylypahkassa olosta. Kaitlyn sattui olemaan ainut ihminen, joka ei tuominnut häntä juorujen takia, vaikka likka ei periaatteessa tiennyt mistä kenkä puristi. Kai alkoi sivuuttamaan omia ongelmia harjoittelemalla huispausta, ja lopulta nuorukainen pääsi neljännen luokan alussa Luihuisten tupajoukkueeseen lyöjäksi. Se oli ensimmäinen kerta kun Kai koki onnistuneensa edes jossain kaikkien vuosien aikana. Myöhemmin nuorukainen sai valvojaoppilasmerkin itse Faith Dawlishilta eräänä kevätiltana, joka oli suora auktoriteetin osoitus luottamuksesta. 

Kai itse tiedosti, että ongelmien siirtäminen ja niiden laiminlyönti tulisi jossain vaiheessa olemaan ongelma, joka suorastaan räjähti tämän silmille, kun Kai puhui Aellan kanssa kunnolla vajaa kahden vuoden hiljaisuuden jälkeen. Pitkän keskustelun aikana, nuorukainen huomasi kuinka tämä oli vapaaehtoisesti täysin unohtanut mm. Luihuisten tuvan juttujen seuraamisen, ja oli keskittynyt enemmän Kaitlyniin ja huispauksen pelaamiseen. Kaikista suurin laiminlyönti pojalle oli kuitenkin se, että tämä ei ollut opetellut tai harjoitellut uusia loitsuja ollenkaan. 

KESÄ 2016 JA PALUU TYLYPAHKAAN

Malachai matkusti neljäksi kuukaudeksi takaisin Indianaan lapsuutensa kotikaupunkiin ja sen ympäristöön, jota nuorukainen olikin odottanut erittäin pitkään. Hän koki, että etäisyys Tylypahkasta ei pelkästään helpottaisi häntä näkemään asioita uudessa perspektiivissä, mutta myös edes hetkellinen tuttu, vanha ja turvallinen elämä oli ollut salainen haave Kain mielessä jo kauan. Kai tiesi, että asiat tulisi muuttumaan kesän jälkeen, jonka takia hän kokeili rohkeasti siipiään monissa asioissa. Indianassa ollessaan, Kai tutustui Mike Hayesin kautta parhaan ystävän uuteen ”jengiin” ja poika viettikin suurimman osan kesästään heidän kanssaan. Myös katolinen kirkko oli palannut takaisin kuvioihin, sillä Kain isovanhemmat olivat ilman pojan lupaa pistäneet tämän vapaaehtoiseksi koko kesän ajaksi mm. kirkon kuoroon. Malachai asui Indianassa isovanhempien luona ja unholaan jääneet uskonnolliset tavat pyyhittiin pölyistä ja tuotiin kunnolla takaisin esiin. 

Kai tapasi kesän aikana ensimmäistä kertaa Saran puolelta olevia sukulaisia. Poika tutustui puolentoista viikon aikana New York Cityssä muutamiin serkkuihinsa ja heidän täysin erilaiseen elämäntyyliinsä. Malachai tapasi myös toiset isovanhempansa, Joy ja Eric Samsonin, jotka kyselivät Kain tulevaisuudensuunnitelmien perään, painostaen lapsenlapsensa tekemään parempia valintoja kuin Sara aikoinaan. 

Vaikka Kaitlyn olikin suuri osa pojan elämää Tylypahkassa ja ensimmäinen edes jotenkin aidosti romanttinen suhde ilman virallista leimaa, nuorukainen löysi kesän ajaksi uuden säädön: Jane Rosenfeldin. Jane sai Kain pään kääntymään monella eri tapaa. Janen yleinen asenne kaikkeen ja ylipäätään räväyttävä ilme, mm. vaaleanpunaisten hiuksien takia niin konservatiivisessa ympäristössä sai Malachain aidosti vakuuttumaan ensisilmäyksellä. Nuorukainen pystyi avautumaan ja puhumaan juuri niistä asioista täysin vapaasti, joita hän oli joutunut piilottelemaan neljän vuoden ajan. Kai seurusteli Janen kanssa yli puolet hänen ajastaan Indianassa, kunnes oli aika jättää pilvilinnamaailma ja palata takaisin karuun todellisuuteen, jonka takia nuorukainen pisti homman poikki päivää ennen Tylypahkaan palaamista.

Tylypahkaan palaaminen ei mennyt aivan niinkuin Kai oli mielessään toivonut. Malachai oli toivonut, että Tylypahka ja sen oppilaat olisivat muuttuneet maagisesti parempaan suuntaan hänen poissaolon aikana, mutta toisin kävin — Tylypahka oli täysin samanlainen ”helvetin pesä” niin kuin aina ennenkin. Janesta eroamisen jälkeen, Kai halusi puhua Kaitlynin kanssa heidän välisestä säädöstään sekä heidän tilanteestaan, mutta avautuminen Janen ja Kain suhteesta ei lämmittänyt Rohkelikkotyttöä, jolloin kaksikko joutui välirikkoon. Lisäksi heti ensimmäisellä viikolla, Kai törmäsi sattumalta Darius Gineriin, ja tutustuminen Luihuisten toiseen valvojaoppilaaseen ei alkanut kovinkaan hyvissä väleissä Dariuksen antaman suudelman takia. 


VIIDES LUOKKA — SYNKEÄ TOIVOTTOMUUS
(elokuu — marraskuu 2016)

Viides luokka ei luonnollisesti jatkunut hyvissä merkeissä kesäloman jälkeen. Kai alkoi panostamaan vielä enemmän huispaukseen kuin aikaisemmin, ja nuorukainen koitti ottaa selvän kontrollin joukkueen kokoamisessa jopa häikäilemättömästi edustamalla itseään joukkueen kapteenina. Luihuinen alkoi stressaamaan joukkueen ylä- ja alamäistä, joiden takana sattui olemaan nuori herra itse hyvistä yrityksistä huolimatta. Kyseenalaistus ja kritisointi Kaita kohtaan nosti ahdistuksen pintaan, joka onkin saanut Kain synkemmäksi ajan kuluessa. Kai kuitenkin menetti kaiken toivonsa koko Tylypahkaa ja taikamaailmaa kohtaan, kun poika kävi Pyhässä Mungossa tapaamassa Aellaa, joka kertoi avoimesti Faith Dawlishin ja erään toisen professorin laiminlyönneistä eri tilanteiden esilletulon jälkeen. Malachai alkoi suoranaisesti vihaamaan kouluympäristöään, ja hänen suunnitelmaksi tuli poissulkea kaikki henkilöt ympäriltään. Nuorukainen alkoi purkamaan vuosien saatossa pullotettua ahdistusta ja aggressiota, jonka ansiosta mm. tyttöjen kanssa epämääräinen säätäminen astui kuvioihin. 

Viidennen luokan puolivälissä, Malachai alkoi osoittamaan mieltään vahvemmin kuin ennen Tylypahkaa ja sen koko henkilökuntaa kohtaan, saaden oman turvallisuutensa vaaraan Aurelia Carpin ja kotitonttu-Hämylin avustuksella viikkoa ennen Tylyahon taistelua. Kokemus jätti uudet fyysiset ja henkiset arvet jälkeensä, vaikka nuorukainen koki ensimmäistä kertaa kantavansa uusia arpiaan kunnialla. Kai alkoi saada erittäin tärkeää informaatiota Tylypahkan sisäisistä operaatioista, ja professori Ravnos Gumarrus aukaisi nuoren herran syvänsinisiä silmiä monilla eri tavoilla. Olihan se hänen mielestä mielenkiintoista kuulla, kuinka joku auktoriteetin asemassa oleva henkilö oli kerrankin samaa mieltä hänen kanssaan siitä, kuinka oppilailla ei ollut minkäänlaista havaintoa ylipäätään mistään. Pojan ajatusmaailma ei kuitenkaan muuttunut luottamuksellisten asioiden kertomisen jälkeen, vaan se vahvistui entistä enemmän Ravnoksen sanojen myötä.

Tilanne huispauksen suhteen muuttui täysin, kun muut joukkueessa olevat alkoivat laiminlyödä harjoituksia, Kai jääden sunnuntai-iltaisin itsensä varaan. Nuorukainen raivostui muiden joukkuelaisten huonosta asenteesta ja motivaation puutteesta, sillä Kai koki, että huispaus oli ollut ainut asia koko Tylypahkassa mikä oli pitänyt Kaita koulussa ja järjissään. Malachai osoitti suodattamatonta raivoaan joka ikistä sielua kohtaan lyöjä-partnerilleen Jillian Crestalle, joka oli myös saanut pojan mielestä tämän pettymään. Lokakuun puolessa välissä Malachai heitti pyyhkeen kehään, päättäen jättää Tylypahkan taakseen, niin kuin juna-asemalle seuranneen partnerinsa sekä kaikki muut jotka eivät edes tienneet hänen lähdöstään.

Malachai vietti vajaa puolitoista kuukautta Lontoossa omassa huoneessaan. Masennus ja ahdinko olivat alkaneet syömään nuorta herraa elävältä, ja se alkoi näkymään pojan saamattomuudessa ja kylmyydessä, eikä Kaita enää tuntunut kiinnostavan mikään. Vanhemmat huolestuivat, kun Kai ei ottanut kumpaankaan minkäänlaista kontaktia kotona ollessaan, vaan yleensä erittäin sosiaalinen ja ekstrovertti poika oli vetäytynyt kuoreensa täysin. Vanhemmat eivät kuitenkaan ymmärtänyt täysin mistä oli kyse, eikä Kai halunnut avautua ahdingostaan tai ongelmistaan jotka olivat vuosien saatossa pakkautuneet nuorukaisen mieleen. Tomas sai kuitenkin Kain ylipuhuttua palaamaan takaisin kouluun pitkän ja hartaan ”pep-talkin” jälkeen, antaen pojalleen kuitenkin mahdollisuuden palata takaisin kotiin jos tilanne niin vaatisi. Luovuttajan leima otsassa ja ahdinko rinnassa, Malachai palasi Tylypahkaan sinä lauantaina, jolloin taikamaailman tilanne oli räjähtänyt käsiin. Taikaministeriön taistelu ja Lontoon mellakat ja yleinen kaaos näkyi myös King’s Cross juna-asemalla, missä poika joutui näkemään taikamaailman synkän puolen suoraan silmiensä edessä. 

Nuorukaisen palatessa takaisin koulunpenkille, V.I.P.-kokeet, huispausjoukkueen pahentunut tilanne ja mielialojen jatkuvat vaihtelut toivat uutta stressiä Kain elämään. Kai opiskeli epätasaisessa elämän tilanteessaan sen verta mitä pystyi ja jaksoi V.I.P.-kokeisiin, menestyen numerologiassa, tähtitieteessä ja ennustuksesta parhaiten. Malachai osallistui parantajakoulutukseen viidennen luokan loppumetreillä professori Odeisen pyynnöstä, minkä taholla naisen sanojen mukaan pojalla olisi potentiaalia menestyä. Kai sai myös vuoden lopuilla Britannian kansalaisuuden 6 vuoden Englannissa asumisen jälkeen.


KUUDES LUOKKA — PYHÄN MUNGON HUOSTAANOTTO JA KUNTOUTUKSEN ALOITUS

(joulukuu 2016 — maaliskuu 2017)

Kahden V.I.P.-koeviikon aikana ja niiden jälkeen, poika alkoi syrjääntyä muista ihmisistä kokonaan ja Malachai vietti alkoi suurimman osan ajasta omissa synkissä ajatuksissaan. Aggressio oli noussut selvästi esille Kain käyttäytymisessä, kun pojan vahvat muurit alkoivat murentua burnoutin alla ja vuosien paha olo heijastui vahvasti uhkaavassa olemuksessa. Joulukuun alkupuolella Malachai lopulta menetti täysin kokonaan entisen vahvan kontrollinsa ja Kai onnistui vakavasti pahoinpitelemään kolme oppilasta psykoosin aikana. Nuorukainen lähetettiin seuraavana päivänä Pyhän Mungon mielenterveysosastolle missä häntä alettiin tutkimaan tarkemmin, kun Tylypahkan hoitajat eivät pystyneet kontrolloimaan väkivaltaista poikaa.

Malachaille lopulta diagnosoitiin Mungossa ahdistuneisuushäiriö, paniikkihäiriö, PTSD ja pitkäaikainen vaikea masennus, jolla saattaa olla taipumus psykoottiseen masennukseen. Kai otettiin huostaan pitkäaikaiseen kuntoutukseen, eikä poikaa näkynyt koulussa yli kolmeen kuukauteen. Nuorukainen aloitti intensiivisen psykodynaamisen terapian, jonka hoitojakso kestää jopa Tylypahka-aikojen ylitse. Kai palasi vähitellen takaisin kouluun, aloittaen pienillä askeleilla ensin vain sunnuntaisin huispaamalla. Uusi, selkeästi helpompi rutiini koulun ja elämän suhteen sai uutta intoa, kun Kai ja Aella päättivät yhdessä perustaa koko Tylypahkan yhteisen huispausjoukkueen. Huispausjoukkueen perustaminen onnistui yllättävän hyvin, sillä muut oppilaat ottivat idean hyvillä mielin vastaan. Kapteenin paikalla pojalla on ollut helppo kontrolloida joukkueen tulevaisuutta ja sen menestystä, vaikka muutama sivuseikka nuorukaisen puhkeavista tunteista Aellaa kohtaan sai Malachain takaisin vanhoihin, huonoihin tapoihin. Kai muuttui vähitellen takaisin kylmästi, etäiseksi haamuksi menneisyydestä, joka parhaansa mukaan yritti paeta todellisuutta epämääräisillä säädöillä ja urheilun parissa. Nuorukainen vältteli tunteitaan neljän kuukauden päivät ennen kun uskalsi lopulta tunnustaa tunteistaan Aellalle, mikä meni paremmin miten poika oli odottanut. Aella ja Kai alkoivat seurustelemaan 6. maaliskuuta 2017 lähtien, ja ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin Kai uskalsi jopa miettiä, että ehkä elämällä on enemmän hyvää tarjottavaa. Poika ylennettiin Luihuisen valvojaoppilaasta johtajapojaksi ja Kain yleiset haasteet alkoivat helpottamaan. Poika hyvillä mielin uudet tärkeät tittelit niin johtajapoikana kun huispausjoukkueen kapteenina nostivat Kain itsevarmuutta, hän tunsi olonsa omalla tavallaan jopa koskemattomaksi Tylypahkan tiluksilla. Hänellä oli merkitystä, eikä kukaan tai mikään voisi ottaa sitä häneltä. 


SEITSEMÄS LUOKKA — HUISPAUKSEN TUULISSA
(huhtikuu — joulukuu 2017)

Seitsemäs luokka alkoi myrskyisästi, kun Aellan ja Kain perustaman huispausjoukkueen tulevaisuus oli tuhoutua Sam Dracianin ja Kain välisen selkkauksen takia, jonka jälkeen joukkueen tilanne valui kuin sormien välistä hiekkana aina huonompaan suuntaan. Malachain yksityiselämä ja sen ongelmat ja ahdingot tuntuivat nousevan jälleen hetkeksi aikaa pintaan, kun Kai muun muassa joutui kohtaamaan menneisyyden epämääräiset haamut esim. törmäämällä Elijahaan sattumalta, arpiset jäljet edelleen komeillen nuorukaisen kasvoilla. Huispausjoukkueen huonosta tilanteesta huolimatta, Kai ja Aella onnistuivat saamaan loppukeväästä kontaktin Beauxbatonsin rehtoriin, ja kaksikko vietti erään viikonlopun Ranskassa tutustuessa ystäväkoulun huispausjoukkueeseen ja kapteeneihin kuten myös Durmstrangin huispausjoukkueen edustajiin. Kaiken huispauskaaoksen aikana, 21. toukokuuta Kain täyttäessä 18 vuotta, Kaitlyn kidnapattiin. Muutamaa päivää myöhemmin Kaitlynin kidnappauksesta täysi-ikäinen nuorimies siirtyi Rene Dawlishin riveihin Joshuan ja Aellan kanssa pelastaakseen tytön, jonka elämän arvo oli lunnaita vastaan uhattuna. Malachain huonoksi onneksi tilanteelle ei pojalle itselle tullut onnellista loppua, vaan jälleen kerran häneen osui sektumsempra-loitsu, mikä viilsi syvän ja pitkän piirron olkapäästä alaselkään. Kuntoutus ja henkiset kamppailut nousivat jälleen tapetille Kain alkaessa inhoamaan omaa peilikuvaansa ja sisintään entistä enemmän, nähden itsensä heikkona ja epämiellyttävänä yksilönä. 

Kai vietti lyhyen hermoloman kotosalla ja yritti saada viikkojen aikana omaa tasapainoa takaisin kohdalleen, jonka työstämiseen oli mennyt vajaa puolitoista vuotta. Asiat eivät kuitenkaan mene aina suunnitelmien mukaan, sillä 2017 Huispausfestivaalien ja ystävyysotteluiden jälkeen Aellan ja Kain muodostama huispausjoukkue lopulta hajosi yhtä nopeasti kuin ilo oli alkanut, joka ei luonnollisesti helpottanut kunnianhimoisen Kain henkistä oloa. Malachaille kuitenkin annettiin pintaan nousemisen takia mahdollisuus toteuttaa itseään huispauksen parissa, sillä eräs Yhdysvaltojen huispausliigan agentti lähestyi nuorukaista Huispausfestivaalien loppumetreillä. 

Matka oikean seuran ja joukkueen etsintään alkoi hyvissä merkeissä, sillä Kain manageri Julian Cox näki Kaissa paljon potentiaalia — jopa Yhdysvaltojen maajoukkueeseen. Poika alkoi käymään työmatkoilla kotona Yhdysvalloissa tiheään tahtiin syksyn aikana, eikä aikaakaan kun suosittu ja paljon keskustelua herättänyt liigajoukkue Philadelphia Pipits tarjosi Malachaille lyöjän paikkaa lokakuun alkumetreillä.

Jokin kuitenkin oli saanut Kain epäilemään, oliko ammattihuispaajan ura hänelle vai ei. Malachai ei enää saanut yhtä paljoa mielihyvää luudalla lentämisestä ja ryhmyn kanssa riehumisesta, aivan kuin joku olisi riistänyt viimeisenkin ilon taikapuolesta häneltä. Ahdistus ja pelko omasta entisestä selkeästä tulevaisuudesta nostivat suuret henkiset haasteet Kaille, joita tuttuun tapaan Luihuinen yritti parhaansa mukaan vältellä tavalla tai toisella. Aellan ja Kain suhteeseen tuli ryppyjä, kun Aella paljasti hakeneensa töitä jästipuolelta. Pelko siitä, että Aella jättäisi nuorukaisen oman onnensa nojaan hakiessaan jotain parempaa maailmasta, mitä Puuskupuh oli jo kauan ihaillut, nousi vahvasti Kain ajatuksiin mitkä monella tapaa tuntui syöpyvän Malachain pään sisällä. Koska tulevaisuus tuntui lähestulkoon tiedottomalta, ei Luihuinen voinut kuin vetäytyä omiin synkkiin ajatuksiinsa, paeten vastuuta ja päätöksien tekoa viimeiseen hetkeen asti.

S.U.P.E.R.eita edeltävänä päivänä Kai joutui tekemään päätöksen huispausurastaan — josta lopulta Kai kieltäytyi. Julian oli aavistanut kyseisen päätöksen teon Kain välttelyn vuoksi, vaikka vanhemmille se tulikin täysin yllätyksenä. Tomas ja Sara olivat hämillään lapsensa päätöksestä — eikö juuri Kai ollut unelmoinut kyseisestä mahdollisuudesta pitkään? Julianin, Kain ja Kain vanhempien yhteistyö loppui koeviikkojen aikana, joka sai aikaan kysymyksien tulvan kotona. Mitä ihmettä Kai tekisi tulevaisuudessa kyseisen päätöksen jälkeen? Oliko Kai jättänyt jotain kertomatta? 

S.U.P.E.R.-kokeiden aikana kiitospäivänä ensimmäistä kertaa toden totta harkitsi jotain, mikä muuttaisi hänen tulevaisuuden suunnitelmansa täysin. Malachai puhui ensimmäistä kertaa ikinä täysin avoimesti Tylypahkassa tapahtuneista tapahtumista vanhemmille, jotka olivat järkyttyneitä taikakoulun oppilaiden raakuudesta ja taikamaailman mustavalkoisesta näkökulmasta. Suuri kivi tuntui vierähtävän nuoren miehen sydämeltä, kun hän sai kerrottua jotain, josta hän oli ehkä salaa unelmoinut — niin kuin silloin, kun hän oli viettänyt kesän kotona Yhdysvalloissa. 

Tylypahka ja taikamaailma, ja taikamaailman väki jäivät lopulta kaiken jälkeen vain muistoksi, sillä Kai päätti jättävänsä puolen elämästään mikä oli tuonut vain ahdinkoa ja pelkoa. Jotta hän pystyisi pääsemään elämässä eteenpäin, oli aika sanoa hyvästit tutuille kasvoille ja ihmissuhteille. Ainoa, kenelle Kai antoi mahdollisuuden jäädä hänen elämäänsä sattui juurikin olemaan eräs Puuskupuh, joka kaikkien vuosien jälkeen edelleen uskoo, että Luihuisella on paljon enemmän annettavaa ja näytettävää.


Shawn Andrews
Juonipaljastus:
Shawn Andrews oli Luihuisen johtajapoika ennen Kaita itseään, ja monella tapaa Malachai näkee edelleen Shawnin hyvänä esimerkkinä siitä, kuinka Luihuinen ei välttämättä ole paha, vaan pystyy tekemään omat päätöksensä omista taustoistaan ja historiastaan riippumatta. Shawn on monella tapaa vakuuttanut pojan, vaikka hän ei olekaan sitä sanonut koskaan kunnolla ääneen. Shawnin valinnat aurorikoulutuksensa ja ylipäätään ystävällisyyden ja sydämellisyyden kanssa ovat asioita, joita Kai on harvakseltaan kohdannut keneltäkään Luihuiselta, jota nuorukainen kunnioittaa ja pitää tärkeänä. Malachai ei tunne Shawnia kuin tuttuna, mutta näkee entisen tupatoverinsa hyvässä valossa.
Aurelia Carpi
”Vastarinta tarvitsee kaiken tiedon Tylyahon tilanteesta, Kai.”
”Se ei ole meidän tehtävämme, Aurelia. Tajuatko, minkälaiset riskit meillä on?
Me ollaan rikottu nytkin jo tuhat eri sääntöä. Loppujen lopuksi niillä säännöillä ei ole mitään väliä,
kunhan ajattelet omaa henkeäsi. Mieti nyt vähän edes.”
— Hunajaherttua, syyskuu 2016
Juonipaljastus:
Aurelia on vielä toistaiseksi melko uusi tuttavuus nuorukaiselle, vaikka kaksikon välille on jo ehtinyt sattua ja tapahtua kaikenlaista kouluaikoina. Pojan mielestä Aurelia vaikuttaa melko hiljaiselta ja rauhalliselta tytöltä joka on joutunut hullunkurisiin tilanteisiin, sillä tytöllä ei näytä olevan minkäänlaista itsesuojeluvaistoa. Aurelia tuntuu näkevän Malachaissa paljon hyvää, mikä on ollut hämmentävää nuorukaiselle, joka on tottunut jatkuvaan kritisointiin. Aurelia kuitenkin hävisi pian Tylyahon ja Taikaministeriö taistelujen jälkeen, eikä nuorukainen ole kuullut tai nähnyt Aureliaa sen koommin, vaikka tyttö onkin vähä väliä eksynyt pojan mieleen. Shawnin pitämissä illanistujaisissa Aurelia ilmestyi kuin tyhjästä paikalle, ja kaksikko vaihtoi nopeasti kuulumisia. Aurelia oli sanojensa mukaan pitänyt matalaa profiilia taistelujen jälkeen, vaikka tyttö ei sen koommin asiaa avannut Kaille. Kai on hyvillään, että Aurelialla on kaikki hyvin vaikka toinen onkin hävinnyt maailman syövereihin. 
Jillian Cresta
”Olet uskomattomin, kiittämättömin ja raivostuttavin ihminen, minkä olen koskaan tavannut!”
— Luihuisen huispauspukuhuone, marraskuu 2016
Juonipaljastus:
Malachai tapasi Crestan huispauksen äärellä neljännellä luokalla. Crestan ensimmäiset sanat mitkä tyttö soi pojalle eivät innostaneet Kaita ollenkaan tutustumaan toiseen ollenkaan, ja Kai osoitti mieltään heti ensimmäisissä virallisissa treeneissä rikkomalla Crestan luudan usuttamalla ryhmyn suoraan toisen perään. Kaksikon välit olivat kylmät pitkän aikaa, varsinkin kun molemmat haalivat joukkueen kapteenin paikkaa. Tilanne muuttui hieman parempaan suuntaan, kun Cresta puolestaan alkoi kysymään Kain mielipidettä huispauksen suhteen. Malachai opasti Crestaa löytämään oman paikkansa ja tiensä joukkueen ja urheilulajin suhteen, ja tytöstä tulikin lopulta Kain lyöjä-partneri.

Cresta alkoi avautumaan omista taustoistaan erään äkkipikaisen tilanteen jälkeen, jolloin poika alkoi näkemään mielenkiintoisia, täysin odottamattomia puolia Luihutytöstä. Tytön orpo-tausta ja jästisyntyisyys saivat Kain ymmärtämään tytön ajatusmaailmaa paremmin, joka sai Malachain puolestaan avoimemmaksi Crestaa kohtaan, ja Kai koki jopa haluavansa suojella Crestaa. Crestan joutuessa Mungoon Darius Ginerin aiheuttaman tapaturman takia, nuorukainen alkoi vielä enemmän osoittamaan partnerirooliaan tytölle, josta Cresta itse oli eräänä iltana muodonmuutosten pihalla maininnut pojalle. Nuorukainen tietää Crestan kamppailevan erilaisten traumojen ja huispaus-unelmien välillä, minkä takia Kai on yrittänyt olla tavalla tai toisella Crestalle tukena.

Partneri-kaksikko tuli yhdessä vaiheessa hyvinkin toimeen ja Cresta osoitti selkein merkein, että hän luotti Kaihin. Kaksikon välille muodostui selvä kunnioitus, arvostus ja omanlainen luottamus ja Kai alkoi löytämään Crestasta paljon lämpimiä piirteitä tutustuessaan partneriinsa lisää. Vaikka kapteenin paikka Luihuisen joukkueessa ei koskaan selvinnyt kaksikon välillä, kumpikaan ei antanut alitajuntaisen kilpailun häiritä. Crestasta lopulta muodostui yksi Kain luottohenkilö, vaikka poika ei koskaan sitä antanut ymmärtää, eikä Cresta päässyt lähelle poikaa niinkuin ei moni muukaan. Kai on kuitenkin onnistui suorastaan pilaamaan kaksikon hyvän ja tukevan ystävyyssuhteen, joka on edelleen jäissä. Kai ja Cresta eivät ole puhuneet asioita auki, vaikka poika onkin tietoinen Crestan vakavasta tilanteesta Mungossa, minne entinen lyöjä-partneri tuotiin koomassa. Tapaninpäivänä 2016, Cresta heräsi koomastaan ja kaksikko tietoisesti tietää molempien vaikeasta tilanteesta, vaikka kyseisen kohtaamisen jälkeen he eivät ole nähneet toisiaan. Kai toivoo vain ja ainoastaan Crestalle hyvää, ja haluaisi nähdä entistä lyöjä-partneriaan kenties joskus kaukana tulevaisuudessa.
Kaitlyn Dawlish
”Tää sormus on mun rakkain esine, jonka omistan taikasauvan lisäks. Koska se ei ole mikä vain sormus.”
”Aijaa? Joku sukusormus kuitenkin varmaan?”
”Sukusormus, joo. Meillä kaikilla on jokin koru, jolla me edustetaan Dawlisheja. Mut tähän voi tallettaa muistoja.”
”…Voiko?”
”Voi. Ja niitä voi katsoa jälkeenpäin.”
— Eteishalli, maaliskuu 2016
Juonipaljastus:
Luihupoika tutustui pari vuotta vanhempaan Rohkelikkotyttöön sattumalta kolmannen luokan alussa eteishallissa ja Kaitlyn onkin nuorukaisen huispausinnon lähde. Huispauksesta tuli kaksikon välinen tutustumistapa ja heistä tuli nopeasti ystäviä. Molempien perusluonteeseen kuuluu kilpailuhenki ja se näkyi jatkuvasti kaksikon haasteissa niin fyysisesti kuin henkisesti ja kiintymys urheiluun sai kaksikon ”synkkaamaan" vielä paremmin. Vähitellen Kaitlyn omalla tavallaan alkoi haastamaan Kaita avautumisen suhteen, sillä Kai oli varpaillaan luottamuksen suhteen Julian ja Aellan tapauksien jälkeen. Myöhemmin Kaitlyn myönsi kiinnostuksestaan Kaita kohtaan enemmän kuin ystävänä, kun tyttö joutui kaksikon huispaustapaturman jälkeen sairaalasiipeen. Kai oli ja tulee aina olemaan varauksellinen ihmisiä kohtaan, mutta poika näki Kaitlynin suurena poikkeuksena moniin muihin ihmisiin tytön avoimen luonteen ja moraalien takia. Neljännen luokan alussa Kai myönsi itselleen ja Kaitlynille ihastumisesta tyttöä kohtaan, joka oli silloin suuri kynnyksen ylitys nuorukaiselle.

Rohkelikon ja Luihuisen välit muuttuivat kyseisen tunnustuksen jälkeen huomattavasti, ja heidän ystävyyssuhteensa muuttui epäviralliseksi suhteeksi. Kailla oli kuitenkin selviä ongelmia luottamuksen kanssa Julian tapauksen ja ylipäätään muiden ihmissuhteiden takia, jonka takia Kai välillä hukkui omiin synkkiin vesiinsä, peläten jos Rohkelikkotyttö tekisikin kaltoin. Kaksikon välille alkoi tulemaan riitoja, kun poika kyseenalaisti nuorukaisen mielestä Kaitlynin synkkiä puolia, joita Kai ei ollut aikaisemmin nähnyt. Malachai yritti parhaansa nähdä hyvät puolet kyseisestä ja ainoasta positiivisesta suhteesta, mutta Kai jatkuvasti epäröi jokaista liikettä niin itseltään kuin Kaitlyniltä, jonka takia Kaitlyn ei koskaan päässyt saamaan otetta nuorukaisen ajatuksista, eikä syvällistä suhdetta syntynyt.

2016 kesän aikana Kaitlyn eksyi monestikin nuorukaisen ajatuksiin ja poika poti huonoa omatuntoa ensin, kun nuorukainen alkoi säätämään Janen kanssa Indianassa. Varsinkin kun Kaitlyn oli ennen kesälomaa toivonut, että kaksikko päättäisi oman suhteensa kohtalosta: seurustellaanko me vai ei? Malachai kysyi parhaan ystävänsä Miken mielipidettä parisuhdedilemman suhteen, ja lopulta Kai antoi itselleen luvan hypätä seuraavan kynnyksen ylitse Janen kanssa, Kaitlyn jääden ajatuksista vähitellen.

Janen kanssa seurustelun jälkeen, nuorukainen alun perin päätti palata Tylypahkaan aivan kuin mitään ei olisi kesän aikana tapahtunutkaan. Omatunto kuitenkin alkoi ikävästi kolkuttamaan sillä Kai koki, että se ei olisi oikein Kaitlyniä kohtaan, vaikka Kaitlyn ja Kai eivät koskaan olleetkaan virallisesti yhdessä. Siihenhän koko Janen homma loppujen lopuksi perustui: Kaitlyn ja Kai eivät koskaan olleet virallisesti yhdessä. Malachai toivoi, että totuuden kertomisen ansiosta ja heidän välisen säädön poikki pistämisen jälkeen kaksikko voisi pysyä edes ystävinä, mutta Rohkelikkotyttö ei luonnollisesti lämmennyt ajatukselle, jonka takia kaksikko joutui välirikkoon.

Helmikuun alussa 2017, vajaa kaksi vuotta välirikon jälkeen, Kaitlyn lähestyi Kaita kirjeellä, jossa tyttö pyysi nuorukaista tapaamaan toisen Lontoossa. Kyseisen illan aikana kaksikko sai puhuttua omat puolensa tarinastaan, ja Malachai että Kaitlyn pyysivät toisiltaan anteeksi, päättäen yrittää pysyä ystävinä. Kaitlynistä tuli Tylypahkan huispausjoukkueen yksi jahtaajista, eikä vanhat haamut ole kummitelleet kumpaakaan pitkän ja hartaan keskustelun jälkeen.

Kaitlynin ja Kain haudatessa sotakirveet, kaksikko alkoi viettämään aikaa huispauksen parissa niin kuin alussa. Kaitlynin kidnappaustapaus on kuitenkin asia, minkä poika tulee muistamaan niin hyvässä kuin pahassa omien henkisten taistelujen tiimoilta. Kaitlyn oli huispausjoukkueen yksi ainoista joukkuelaisista, joka näki saman mahdollisuuden kuin Aella ja Kai pidemmällä tähtäimellä, Rohkelikkotyttö jopa kokien pettymystä monella tapaa siitä, kuinka Tylypahka en suonut heille hyvää mahdollisuutta tehdä jotain suurenmoista, historiallista. Kesän aikana Kai joutui Kaitlynin oikeudenkäyntiin todistajaksi, jonka jälkeen kaksikko ei nähnyt toisiaan kuin juuri ennen Kain koulusta lähtöä. Kaitlyn ei saanut silloin tietää Kain omista kamppailuista huispausuran suhteen, eikä Kaitlyn silloin tiennyt, että näkisi Kain viimeistä kertaa. 
Sam Dracian 
”Me molemmat tiedetään, että et ole kertonut kaikkea.
Jos sinä et halua puhua minulle, niin puhu edes jollekin, Sam. Se tulee helpottamaan, lupaan.”
— Kirjasto, huhtikuu 2017
Juonipaljastus:
Kai tapasi positiivisen Samiin lyhyesti ollessaan neljännellä luokalla, mutta tutustui Rohkelikkopoikaan myöhemmin huispauksen merkeissä kun Sam haki Tylypahkan huispausjoukkueeseen Kain uudeksi lyöjä-partneriksi. Malachai on ollut monella tapaa vain Samille vain hyvänpäiväntuttu, mutta kaksikon lyödessä napit vastakkain eräällä huispaustreenikerralla, tilanne muuttui. Samista alkoi löytyä erilaisia kulmia ja asioita, joita Kai ei osannut oikeastaan edes kuvitella. Samin yleinen positiivinen habitus tuntui olevan enemmänkin vain esittämistä, sillä Samista kumpusi monille yllättävänä käänteenä aggressiivisia puolia, mistä omalla tavallaan Kai löysi myös itsensä jonka takia tarjosi auttavaa kättään. Samin maine kuitenkin pahentui nuorukaisen silmissä, kun nuorempi poika yritti läksyttää huispausjoukkueen kapteenia koko joukkueen kuullen epäkorrektista käytöksestä — ja lopulta Sam juuri onnistuikin osoittamaan, ettei hänen sanojaan pystynyt uskomaan tai millään tavalla ottamaan tosissaan. Kunnioitus nuorempaa poikaa hävisi alta aikayksikön, eikä Malachailla ole minkäänlaista kiinnostusta korjata omaa mielipidettään Samin suhteen.
Jake Driscoll 
”Jake on tehnyt niitä asioita, pelotellut sinua juuri sen takia — että et kerro. Hän elää sinun pelon varjossa vapaana. Vaikka en ole tehnyt mitään, tai en ole mennyt kyselemään Jakelta asioita, niin, kyllä sinä varmaan loogisesti ymmärrät, että reagoin vakaviin asioihin tai tilanteisiin eri tavalla — koska tiedän enemmän?
(…) Miksi en käyttäisi sitä korttia hyväkseni? Miksi en ottaisi tilanteesta valtaa?
Miksi en käyttäisi tietoa hyväkseni? Ja sinua ei tarvitse edes mainita.”
— Pyhän Mungon taikatautien ja -vammojen sairaala, joulukuu 2016
Juonipaljastus:
Kai tutustui Jakeen toisella luokalla Luihuisten tuvassa eräänä tammikuisena iltana. Uusi tuttavuus, jonka juuret oli kotoisin samasta maasta kuin herran omat, saivat Kain kiinnostumaan ja uteliaaksi toisesta. Tilanne kuitenkin muuttui, kun Malachai sai kuulla Jaken suunnitelmat jästisyntyisten syrjimisestä ja ylipäätään kadottamisesta Tylypahkasta, mikä sai Kain ahdistumaan. Nuorukaisen pahin pelko periaatteessa kävi toteen; hänen verisäädyllään oli väliä, eikä hän pysty muuttamaan asiaa mitenkään. Taktikoivana, Malachai on yrittänyt pitää Jakea niin sanotusti paremmalla puolellaan ja ylläpitää jonkinlaista ystävyyssuhdetta nuorempaan poikaan saadakseen toisen luottamuksen kokonaan. Tilanne kuitenkin hyytyi selvästi, sillä Jake ei enää paljoa puhu Kaille, eikä Kai ole avautunut edelleenkään omista asioistaan nuoremmalle Luihuiselle. Toistaiseksi Malachai on jättänyt Jaken kanssa hommat sikseen, mutta Luihuinen sitkeästi yrittää saada selkoa mitä Jaken pääkopassa oikein liikkuu huonolla tuloksella. Jaken lopulta hävitessä Tylypahkasta kuin tuhka tuuleen, Kai koki voittavansa kamppailun omassa pääkopassaan kun nuorempaa Luihuispoikaa ei enää tarvinnut pitää silmällä.
Aiden Evans

Juonipaljastus:
Aiden ja Kai tutustuivat melko nopeasti toisiinsa toisena lukuvuotena, ja kaksikko tuli hyvin toimeen — varsinkin kun kyseessä oli Aellan härnääminen. Aiden neuvoi ja auttoi Kaita silloin kun hän oli hukassa ja hetken aikaa Kai jopa uskalsi miettiä, että heistä tulee hyviä ystäviä. Nuorukainen kuitenkin vetäytyi nopeasti tästä ajatuksesta, kun eräänä iltana Aiden alkoi harjoittelemaan Kaihin loitsuja Aidenin raivokohtauksen takia, minkä Kai oli onnistunut saamaan aikaan Aellan terveyden perään katsomisen takia. Myöhemmin Kai sai tietää eri lähteistä, että Aiden yritti tappaa Aellan sinä samaisena iltana, mihin Kai ei halunnut osaa eikä arpaa. Kai nykyään smalltalkaa Aidenin kanssa, eikä oikeastaan halua korjata välejä Aideniin sattuneista syistä.
Darius Giner
”Haluatko kuulla sen, mitä lääketaikuus— tiede, on todennut?
Se on sairaus, Wright. Tiedätkö miten sille altistutaan?” 
”Olet siis sairas, Giner?”
”En ainakaan kunnossa. Hän teki tämän minulle.”
— Pyhän Mungon taikatautien ja -vammojen sairaala, syyskuu 2016
Juonipaljastus:
Kai oli kuullut vuosien mittaan Darius Ginerista paljon juoruja, eikä lopulta nuoremman Luihuisen tapaaminen ollut syystä miellyttävä. Darius Giner nimittäin bongasi Malachain nukkuvan portaikon sohvalla, jolloin Darius varasti Kain valvojaoppilasmerkin, ja suuteli toisen hereille. Myöhemmin samana päivänä Giner mätkytti nuorukaista kivisellä pihamaalla, kun Darius alkoi analysoimaan Malachain reaktioita ääneen, saaden nuorukaisen epävarmaksi. Luihuisen entiset valvojaoppilaat olivat puheväleissä ja Kai jatkuvasti kyseenalaisti Dariuksen tekopyhiä sanoja. Kain mielestä Ginerin päässä selvästi liikkuu suuria rattaita, minkä takia Darius ei tunnu olevan normaali kenenkään silmien edessä. Kai törmäsi Gineriin vahingossa Pyhässä Mungossa, jonka jälkeen Luihuisen ajatusmaailma entisestä valvojaoppilastoverista muuttui hieman suvaitsevampaan suuntaan. Sinänsä Kai ymmärtää, että Ginerilla selvästikään ei ole ollut helppoa mikä selittää monet eri asiat, mutta Dariuksella on selvästi voimia muuttaa itseään jos vain haluaa.

Dariuksen ja Amelian kadottua Tylypahkasta samoihin aikoihin syksyllä 2016, poika luuli, ettei kuulisi tai tapaisi Dariusta enää heidän viimeisen kohtaamisen jälkeen. Maaliskuun 2017 puolella ilmestyneen etsintäkuulutuksen takia Kain mieli vaitonaisesti muuttui, uteliaisuus Dariuksesta ja Ameliasta kohoten vähitellen mieleen. Kuukausi Amelian tietämättömän kuoleman jälkeen, Darius otti yhteyttä Kaihin Amelian nimissä ja kaksikko tapasi toisensa Iskunkiertokujalla huhtikuussa 2017, eikä tapaaminen mennyt puoliin tai toisin mallikkaasti. Koko lyhyen tapaamisen aikana Darius halusi puolestaan vastauksia Kailta kysymyksiin, joihin Malachai ei suostunut vastaamaan ennen kun Darius näyttäisi korttinsa. Ylimielisenä Kai jopa käänsi selkänsä Dariukselle ja osoitti mieltään näyttääkseen olevan arvokkaampi kuin Darius ehkä osaisi mielessään kuvitella, ja tuskin tämän tapaamisen jälkeen entiset Luihuisen valvojaoppilastoverit kohtaavat toisiaan.
Amelia Hill
”(…) Olet ainoa, jota edes vähän kiinnosti se, että yhtäkkiä katosin Tylypahkasta. Kukaan ketä luulin ystäväkseni ei edes yrittänyt pitää yhteyttä, joten se vähän satutti, mutta kun tavattiin kadulla ja myöhemmin illalla ilmaisit huolesi minua kohtaan, se oikeasti tuntui todella hyvältä. Jotenkin vasta silloin muistin, että ehkä joku sittenkin välittää. (…)”
— maaliskuu 2017, kuukausi ennen Amelian tietämätöntä kuolemaa
Juonipaljastus:
Kai tapasi Amelian ensimmäistä kertaa nopeasti Joshuan kautta kolmannella luokalla, mutta vasta viidennen luokan alkumetreillä kaksikko alkoi paremmin tutustumaan toisiinsa. Alun perin Amelia lähestyi Kaita Dariuksen kommervenkeistä ja Luihutyttö näytti yleisesti ottaen Kain silmissä mukavalta ja ystävälliseltä henkilöltä, jonka takia Malachai halusikin tytöstä jonkinlaisen positiivisen ihmissuhteen. Kaksikkoa yhdisti kouluaikoina eniten huispaus, ja poika ehti stressata Amelian ja hänen pelipaikkansa suhteen muutamaan otteeseen omien siirtojen takia. Kaille on sinänsä ollut helppoa puhua Amelialle smalltalkia, ja välillä keskustelut ovat siirtynyt synkkiin ja tärkeämpiin asioihin. Kai on oppinut ajan kuluessa Ameliasta kokoajan lisää myös syvemmällä tasolla, niin hyviä kuin huonoja puolia. Amelia onnistui avaamaan jonkin verran Kain pelkoja turvallisuuden suhteen, ja tyttö on puolestaan itse nähnyt Malachain vahingossa huonommassa hapessa eräänä iltana, jolloin oli täysikuu.

Vaikka suurimmaksi Kai näkee Ameliassa hyvää, Amelialla on ollut vahvasti tapana kuunnella Dariuksen sanoja. Välillä nuorukaisesta tuntuu, että Luihutyttö on täysin entisen valvojaoppilastoverin pauloissa, jättäen oman järjenkäytön toissijaiseksi. Nuorukainen sai tietää eräänä lauantai-iltana, että Amelia ei pelkästään ole ihmissusi, mikä ruokki Kain turvallisuuden kaipuuta, mutta Luihutytön moraalit ovat pojan mielestä kyseenalaistettavia.

Maaliskuussa 2017, Kai sattumalta törmäsi Ameliaan Lontoossa mikä oli yllätys kaksikolle, sillä he eivät olleet nähneet toisiaan yli vuoteen. Kaksikko puhuivat Amelian muuttuneesta elämäntilanteesta, ja Kai tarjosi auttavaa kättään ja jälkeenpäin Malachai alkoi katumaan sydämellisyyttään kuullessaan Aellalta, kuinka Darius ja Amelia kulkivat edelleen käsi kädessä Lontoossa ja olivat kahdestaan Aellaa puhutelleet, vaikka Amelia oli väittänyt hänelle toisin. Myöhemmin Kai törmäsi jälleen kerran sattumalta Ameliaan Sianpäässä Tylyahossa, jolloin Shawn paljasti, että Darius ja Amelia olivat etsintäkuulutettuja. Kain ajatusmaailma muuttui sillä sekunnilla, eikä poika pysty kunnolla enää luottamaan Ameliaan oman selviytymisen kannalta. Kai ei vieläkään tiedä, että Amelia kuoli juurikin omiin päätöksiinsä ja Dariuksien paulojen uhrina.
Aella Hunter
”Minä olen sinun. Niinkuin eilen, tänään ja huomennakin. Sinulla on minun sydämeni, Aella. 
Älä pelkää, että rikkoisin sinun. Pidän siitä hyvän huolen.”
”Ja minä olen sinun. Ja tulen aina olemaan, tapahtui mitä tahansa
— niin kauan, kuin sinä haluat minun olevan tässä, en lähde mihinkään. Ikinä.”
— Brighton, kesäkuu 2017
Juonipaljastus:
Aella oli ensimmäinen henkilö johon Kai tutustui toisesta tuvasta ensimmäisellä luokalla. Tytön ystävällisyys ja yleinen ”puuskujen hippimeininki” sai Kain haluamaan tutustumaan toiseen uteliaana, vaikka ensitapaamisella kaksikko joutuikin Elijah Snowin silmätikuiksi. Jatkuvat suuret ylä- ja alamäet kaksikon välillä alkoivat ensisilmäyksellä, eikä tilanne ole muuttunut vuosien aikana suuntaan tai toiseen. Pojalla oli tapana heti alusta lähtien härnätä, kiusata ja testata Puuskutyttöä, josta lopulta tuli tapa kaikkia muitakin kohtaan. Parin ensimmäisen luokka-asteen ajan Aellasta tuli lähin henkilö jota Kai pystyi kutsumaan ystäväksi, vaikka Kai itse käyttäytyi monella tapaa kamalasti tyttöä kohtaan.

Kolmannen luokan lähestyessä, tilanne kuitenkin muuttui nuorukaisen osalta parempaan suuntaan ja Malachai alkoi käyttäytymään ystävällisemmin tyttöä kohtaan ja päästi jopa lähelle. Kai alkoi näkemään uusia puolia Puuskutytössä, arvostaen toisen avoimuutta ja luottamusta poikaa kohtaan. Vaikka poika on ollut vähäsanainen itsestään ja taustoistaan aina, Kai kokee edelleenkin tänäkin päivänä, että hän pystyy puhumaan Aellalle asioista helpommin kuin kenellekään muulle. Nuorukainen ihastui Aellaan toisen luokan lopuilla, mutta ihastus hävisi yhtä nopeasti kun se oli tullut. Malachai veti Aellan kanssa välit poikki ison riidan jälkeen kolmannen luokan alussa ja Kai syytti vain ja ainoastaan tyttöä välirikosta.

Puolentoista vuoden kylmyyden ja etäisyyden jälkeen Aella löysi taas tiensä takaisin Kain elämään erään pitkän keskustelun ansiosta 1. kerroksen käytävällä. Ennen Indianaan lähtöä, Kai tarjosi rauhanmerkkinä Indiana-osoitettaan, jolloin Puusku pystyisi pitämään kontaktia Luihuun kesän ajan. Kaksikko kirjoittelivat toisilleen melko tiiviisti koko kesän ja lopulta he tapasivat Lontoossa ennen Tylypahkaan paluuta, mikä olikin Kain henkilökohtainen sotakirveen hautaamisen ele. Kesäloman jälkeen heidän suhteensa alkoi kulkea tuttuja, jatkuvia ylä- ja alamäkiä.

Malachai on löytänyt monesti vuosien aikana Aellan kamppailevan samoista asioista kun poika itse niin luottamuksen puutteen, monimutkaisten ihmissuhteiden ja yleisen pelon ja ahdistuksen kanssa, mutta poika ei osoittanut vastakaikua ongelmille lähestulkoon ollenkaan ennen kun Aellasta tuli selkeä tukipilari hänelle Pyhän Mungon huostaanoton jälkeen. Aellan tilanne kuitenkin muuttui kriittiseksi kuukausien kuluessa niin Mungoa ennen kuin sen jälkeen, ja nuorukaiselle tiedotettiin viidennen luokan alussa tytön puhkeavasta syömishäiriöstä ja huonosta fyysisestä kunnosta, kuitenkaan tekemättä tärkeitä siirtoja Aellan tilanteen paranemisen eteen oman henkisen tilanteen takia. Kai on nähnyt Aellan niin hyvät, lempeät ja hyväksyvät kuin huonot, häijyt ja kostonhimoiset piirteet, Aellan kypsyessä ja muuttuessa lopulta täysin erilaiseksi heijastukseksi menneisyydestään, kun tyttö itse joutui anoreksian ja itsetuhoisten ajatuksien ja tekojen takia Pyhän Mungon mielenterveysosastolle. Kaksikko tuki toisiaan ja tukee edelleen henkisesti vaikeissa tilanteissa, jotka ovat tuottaneet niin surua, ahdinkoa kuin iloa ja hyvyyttä. Aellan ja Kain suhde vahvistui entisestään ja Puuskupuhista tuli nuorukaisen yksi luottohenkilöistä. Ja loppujen lopuksi ei kovinkaan suurena yllätyksenä, Malachai alkoi tuntemaan syviä tunteita Aellaa kohtaan.

Tilanne kuitenkaan suhteiden puolesta ei ollut niin yksinkertaista, sillä nuorukainen pelkäsi pilaavan kaksikon välisen tärkeän suhteen omilla romanttisilla tunteillaan Aellaa kohtaan, minkä takia Kai yritti parhaansa mukaan työntää Aellan pois mielestään pitkään. Yritys kuitenkin tunteiden kertomisesta kantoi lopulta hedelmää, kun Aella antoikin vastakaikua Kain tunteille, mitä poika ei osannut kuvitella. Aella ja Kai alkoivat seurustelemaan 6. maaliskuuta 2017 lähtien, heidän suhteensa entistä enemmän vahvistuen niin luottohenkilöinä toisilleen kuin seurustelukumppaneina ja Tylypahkan huispausjoukkueen vetäjinä. Kaksikko on kokenut parisuhteen alkuvaiheilta jo monia ylä- ja alamäkiä, sillä murenevan Huispausjoukkueen vetäminen, tulevaisuuden suunnitteleminen ja Kaitlynin kidnappaus ovat jättäneet selkeät merkit molempien historiaan.

Kain huispausuran ongelmien aikana Kai jälleen kerran hakeutui pahaa-aavistamattoman Aellan luota omana puolustusmekanismina, Kain henkiset kamppailut vain yltyen nuorukaisen pääkopassa. Aella vuosien aikana oppinut Kain tavat ja ajatusmallit, jolloin Puuskupuh osaa olla kärsivällinen Luihuista kohtaan, mikä on monesti pelastanutkin kaksikon välisen suhteen. Viime metreillä olevista vastoinkäymisistä huolimatta, Aella päätti jäädä Kain elämään ja kaksikko aloittaa uuden luvun elämässään jästimaailmassa.
Shayne Morrison
”(..) Tarkoitin, että kukaan ei ole ottanut minua sillä tavalla huomioon kuin sinä olet, Kai.”
”Harmi. Sinulla on enemmän tarjottavaa mitä muut ehkä eivät osaa nähdä. 
Se ei ole sinun vikasi, jo sitä luulet.”
— Eteishalli, maaliskuu 2017
Juonipaljastus:
Malachai tapasi Shaynen viidennellä luokalla, mutta alkoi tutustumaan Puuskupuhpoikaan vasta kuudennen luokan aikana. Shayne ei ollut koskaan nähnyt Kaita hänen vaikeampina aikoinaan, vaan Shayne on suurimmaksi osaksi tavannut psykoosin ja Pyhän Mungon hoidon jälkeisen, sileän ja haparoivan jäljen. Nuorempi poika on vakuuttanut monesti Kain omalla älykkyydellään ja muodonmuutostaioilla, varsinkin kun Shayne näytti taitojaan poikaan itseensä värjäämällä tummanruskeat hiukset ensin violeteiksi ja sen jälkeen blondeiksi. Kai on löytänyt Shaynesta paljon samaa kuin hänestä itsestään, sillä he molemmat ajattelevat aina ennakoiden ja he pystyvät puhumaan asioista niin konkreettisina kuin absurdeina utopioina. Shayne on kunnianhimoinen nuori mies, jota Kai kutsuu ylpeänä hänen ystäväkseen, vaikka kaksikko loppujen lopuksi eivät toistaiseksi tunne toisiaan syvemmin kuin pintaraapaisun kautta. Kai toivoi saavansa Shaynesta hyvänkin ystävän, sillä Shaynen lojaalisuus ja vilpittömyys tekevät Shaynesta kallisarvoisen henkilön Tylypahkassa, joka muuten on täynnä kyseenalaistettavia motiiveja ja ihmisten turhia draamakuvioita.

Shayne on kuitenkin ennättänyt yllättämään Kain kerran jos toisenkin tutustuessaan Puuskupuhpoikaan lisää entistä enemmän. Shaynen henkinen tilanne ja jaksaminen tulivat esille kun Kai oli niin fyysisesti kuin henkisesti Shaynen tukipilari, Puuskupuhin ego, saaden potkuja kerta toisensa jälkeen V.I.P.-kokeiden huonoista arvosanoista. Nuorukainen ei ole nähnyt Shayneä tapaamisen jälkeen, mutta toivoo, että Shayne pystyisi kertomaan edes jollekulle ongelmistaan Kain lähtiessä Tylypahkasta. Shayne on yksi niistä henkilöistä, jota Kai tulee kaipaamaan vilpittömästi lähtiessään kokonaan taikamaailmasta.
Julia Roud
”Myönnä, Julia. Haluat tästä jotain.
Miksi muuten nelosluokkalainen olisi niin kiinnostunut ykkösluokkalaisesta?
Periaatteessa se näyttää minulle hyvältä että joku vanhempi haluaa olla minun kanssani,
mutta en halua olla mikään pelinappulasi. Joten, kakista ulos.”
— Pöllötornin edusta, joulukuu 2015
Juonipaljastus:
Kai tapasi Julian ensimmäisellä luokalla ja Julia sattui olemaan yksi ensimmäisistä ihmisistä joihin Kai tutustui. Julia oli suorasanainen ja ehdotti jonkinlaista seurustelua lähes tulkoon heti tapaamisen jälkeen mihin poika naiivina 11-vuotiaana suostui. Kai alkoi kuitenkin epäilemään kolme vuotta vanhempaa tyttöä ja hänen motiivejaan monien johtopäätösten takia, eikä suhde kestänyt pitkään, kun Kain kyseenalaistamisen aikana Julia loihti sektumsempran Kain rintakehään. Tapaturma jätti niin fyysiset kuin psyykkiset arvet jälkeensä. Rintakehälle ilmestyi aaltomainen arpi joka on jäänyt saman kokoiseksi pojan kasvamisesta huolimatta, se siis näyttäen nykyään melko pieneltä miehekkäässä vartalossa. Monella tapaa tätä tapaturmaa voisi miettiä syöksykierteen aloittavana tekijänä, sillä selvä ahdistus muita Luihuisia ja koulun oppilaita kohtaan alkoi kummuta kaikkien ensimmäisen luokan tapahtumien jälkeen. Tapaturman jälkeen Julia Roud katosi Tylypahkasta.
Kit Rutherford
”Joo, ei ole näkynyt. Ei ollut otsaa edes tulla sanomaan mitään.”
”Ai siis mitä täh täh? Sanoo mistä?”
”Hän vain lähti. Sanomatta mitään. Käyttäytyi oudosti Huispausjoukkueen aikana,
kun me vietettiin viikonloppu Tylyahossa. Ja boom, sitten hän hävisi.”
(..) ”Ei kai mitään oo käynyt? Onkohan sen iskällä jotain asiaa tähän.”
”… Isällä?”
”Kit sales on kertonut teille eiks vaan?”
— Eteishalli, elokuu 2017
Juonipaljastus:
Kai tutustui Kitiin huispauksen äärellä Aellan ja Kain etsiessä joukkueeseensa päteviä ja motivoituneita pelaajia. Kit aluksi vaikutti innokkaalta mikä sai nuorukaisen haluamaan tutustumaan blondiin enemmän, olihan hän kuullut Aellan kertovan paljon hyvää teräväkielisestä ystävästään. Ensivaikutelma kuitenkaan ei pitänyt kovinkaan pitkään kulissiaan, sillä Kitin asema Kain mielessä ei ole kovinkaan korkealla. Nuorukainen kokee aitoa katkeruutta Korpinkynnen äkkinäisestä lähtöä Kain ja Aellan joukkueesta, jonka jälkeen Kit tuntui katoavan maan syövereihin. Vasta monien kuukausien jälkeen Noelin kaivatessa Kitin perään Kai oppi uusia puolia tytöstä, joka on osannut pitää kovaa ja kestävää hapetusta. Kai jopa on tuntenut huolta Kitin perään, sillä tytön rankka kotielämä saattaa mahdollisesti olla syy minkä takia Kit lähti Tylypahkasta kertomatta kenellekään.
Elijah Snow
”No on tämäkin näky, Luihuinen ja Puuskupuh. Miten alemmaksi voi edes päästä.”
— Eteishalli, joulukuu 2015
Juonipaljastus:
Kai ei tavannut Rohkelikkopoikaa niin sanotusti hyvissä merkeissä. Elijah sattui olemaan ensimmäinen selvästi vanhempi oppilas jonka Kai onnistui ärsyttämään niin pitkälle, että pojalle olisi voinut käydä huonomminkin. Alun perin Kai näki kuitenkin toisen mielenkiintoisena henkilönä, varsinkin kun Elijah pariin kertaan oli pelastanut hänet tukalista tilanteista, joihin liittyi muita Luihuisia. Yleisesti ottaen, Kai ei kuitenkaan pidä Rohkelikon alistavasta tahdosta nuorukaista kohtaan, jonka takia poika yrittääkin vältellä toista parhaansa mukaan. Kain sanojen mukaan Snowit, Elijah ja hänen pikkusiskonsa Elodíe mukaan lukien, omaavat ”suvunkeskeisen asenneongelman”, johon Kai on löytänyt syyn kaksikon taustoista. Joulukuussa 2016, Elijah ja Kai joutuivat keskenään hankalaan tilanteeseen, joka altisti Kain psykoosin laukeamiseen. Psykoosin aikana Malachai hyökkäsi Rohkelikkopojan päälle, jättäen fyysiset merkit rankasta pahoinpitelystä vanhemman pojan kasvoihin.

Vasta yli vuoden jälkeen Kai törmäsi lopulta Elijahiin sattumalta eteishallissa, eikä Rohkelikkopojan tapaaminen ollut kovinkaan sydäntälämmittävä. Malachai sai ahdistuskohtauksen huomatessaan omat jälkensä Elijahin kasvoilla, ja poti pahaa oloa ja omatuntoa pitkänkin aikaa. Nykyään kuitenkin Kai näkee itsensä vain puoliksi syypäänä tilanteeseen, ja on antanut itselleen luvan myöntää virheensä — mutta myös myöntää, että jäljet olivat ainakin tuotettu aidoista tunteiden purkauksista. Kaksikko tapasi vielä lyhyesti Huispausfestivaaleilla 2017, jonka aikana Elijah halusi selkeästi selvittää asioita kaksikon välillä, mihin Kai ei suostunut millään tavalla, jättäen Elijahn märehtimään yksinään.
Adam Winslet
”No, seurustelin muutama vuosi takaperin erään Eustacian kanssa.”
”Kuka? Eukalyptus?”
”Eustacia. Eustacia Rosamarie Calvert. Eus. Korpinkynnestä. Hänellä oli hieno puna-ruskearaidallinen villapaita.
Ja… kaunis hymy. Ja nimikin oli menettelevä. Luonne oli sulaa kultaa. Kaikin puolin täydellinen yksilö.”
”Kuulostaa siltä, kuin olisit hurahtanut häneen. Ei millään pahalla, siis.”
— Eteishalli, syyskuu 2017
Juonipaljastus:
Malachai tapasi Adamin vahingossa Julian sektumsempra-loitsun jälkeen ja Adam on yksi niistä henkilöistä joiden läsnäolo pelasti lopulta 1-luokkalaisen hengen. Vaikka Kai ei muistanutkaan Adamia suoranaisesti traumaattisesta muistostaan, poika on tuntunut jollain tapaa läheiseltä ja tutulta. Kai huomasi vuosia myöhemmin kuudennella luokalla Adamin omat kamppailut itseään kohtaan, jolloin Malachai maksoi epäsuorasti velkansa takaisin, ehkä jopa säästäen Adamin hengen itsemurhalta. Myöhemmin Adam osoitti Kaille kiinnostusta huispausta kohtaan, jolle ajatukselle Kai soi siunauksensa ja Adamista tuli yksi jahtaajista Tylypahkan huispausjoukkueessa. Adamista tuli Kaille hyvä ystävä, jonka lojaalisuus ja ymmärtäväisyys jälleen kerran on todistanut Kaille, että Puuskupuheja ei selkeästi arvosteta linnan sisällä tarpeeksi heidän luonteenpiirteidensä takia. Jästisyntyinen Puuskupuh varmasti vähä väliä tulee eksymään tulevaisuudessa Luihuisen mieleen, sillä Adam suurimmaksi osaksi on jäänyt nyt oman onnensa nojaan Tylypahkan huispausjoukkueen hajoamisen jälkeen. 
Oscar Woodward
Juonipaljastus:
Malachain ja Oscarin ensikohtaaminen oli jotakuinkin traumatisoiva Kaille. Muutamat Luihuiset, mukaan lukien silloinen kolmasluokkalainen herra Woodward, yrittivät näyttää silloiselle ensiluokkalaiselle kaapin paikkaa huonolla menestyksellä, jolloin porukan välille syntyi tappelu loitsujen kera, Kai jääden kokemattomana ensiluokkalaisena jalkoihin. Oscarista ei tosiaankaan jäänyt hyvä maku suuhun, varsinkin kun vanhempi poika häikäilemättömästi kiusasi Kaita ensimmäisillä luokilla. Kaksikon välillä on kuitenkin ollut tilanteita, joissa molempien on pitänyt vetää yhtä köyttä, mikä alun perin ei lämmittänyt nuorukaisen sydäntä. Asia mikä kuitenkin toi molemmat yhteen oli huispaus, jolloin Kai näillä näkymin saavutti tietynlaisen kunnioituksen Oscarilta, ainakin kun kyseessä oli ensin Luihuisen huispausjoukkueen kokoaminen, ja lopulta Tylypahkan huispausjoukkueen kokoaminen. Nykyään kaksikko on puheväleissä, vaikka Kain mukaan Oscar on jatkuvasti sooloilemassa, eikä ole luottamuksen arvoinen nuori mies.
Noel Zeegers
”Se muija on yksi painajainen. Se on ankeuttaja. Se on itse demoni valepuvussa.
Joskus olen jopa varma että hän on joko saatana tai lordi Voldemort.”
”Kuulostaa pahalta.”
(…) ”Pliis. Nyt kun Mich juoksee sen syliin itkemään niin Aellakin vihaa mua viis kertaa enemmän.
Koska jotenkin mä oon aina se pahis.”
— Eteishalli, elokuu 2017
Juonipaljastus:
Noel ja Kai tapasivat toisensa pojan kuudennen luokan puolivälin jälkeen. Noel toi uutta, erilaista verta Tylypahkaan hänen taustojen kautta ja nuorukaisen menneisyys Durmstrangissa saattaa kertoa enemmän mitä Noel haluaa antaa muiden ymmärtää. Noel on monella tapaa yksi Tylypahkan lunkeimmista nuorukaisista, joka ei ota elämää kovinkaan tosissaan vaan pakoilee omia ongelmiaan puuduttamalla itsensä pilven avulla. Vaikka Noel on monella tapaa ongelmallinen nuori mies joka tuntuu olevan hukassa ja vailla kunnon ystäväpiiriä, Kai näkee Noelin hyvässä valossa ja viettää mielellään aikaa nuoremman pojan seuran äärellä.

Noelin ja Kain välit muuttuivat vähitellen läheisimmiksi seitsemännen luokan loppumetreillä sillä Tylypahkan pysyessä hiljaisena aina läpi kesän kuin alkusyksynkin, oli Noel palannut takaisin Skotlantiin Alankomaista. Noel osoitti lähes samantien kaipuuta Kitiä kohtaan tavatessaan Kain kuukausien jälkeen ja Kai kannusti rohkeasti Noelia lyömään päänsä yhteen niin Aellan kuin Michaelan kanssa, jotta he voisivat löytää kolmistaan kadonneen tytön. Kaksikko tapasivat toisensa vielä Kitin löytämisen jälkeen, mutta Noel hävisi kuten monet muutkin Tylypahkasta syksyn aikana, minkä takia kaksikko tuskin tulee enää kohtaamaan toisiaan.


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 18.10.20 13:24, muokattu 1 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 695
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27

Takaisin alkuun Siirry alas

Malachai "Kai" Wright Empty Vs: Malachai "Kai" Wright

Viesti kirjoittaja Belladed 17.10.20 18:35

TYLYPAHKAVUOSIEN JÄLKEISET TAPAHTUMAT & IHMISSUHTEET


MYÖHÄISTEINI-IKÄ JA NUORI AIKUISUUS
(marraskuu 2017 —)

Tylypahkasta valmistumisen jälkeen Kain elämä muuttui vähitellen monella tapaa, kun hän tietoisesti jätti taakseen niin Tylypahkan kuin taikamaailman lähtiessään King's Crossin juna-asemalta 7. luokan päätyttyä. Hän ei ollut aluksi varma päätöksestään sillä se tarkoitti sitä, että hänen täytyi monella tapaa aloittaa kaikki hänen ympärillään alusta niin kaverisuhteista hänen uravalintoihin ja tulevaisuuteen. Mutta se tuntui henkisesti paremmalta ja kevyemmältä vaihtoehdolta kuin taikamaailma mikä oli opettanut, että Kain täytyi olla jatkuvasti varpaillaan ja elää ikuisesti pelossa. Paluu jästimaailmaan ja sen arkeen oli ollut varsin mutkatonta jästisyntyiselle Luihuiselle ja se oli tuonut enemmänkin turvaa kuin kyseenalaistamista hänen identiteetistä. Ainoa asia minkä perään hän haikaili oli huispaus; kuinka hän oli lupaava huispaustähti Yhdysvaltojen huispausliigassa lyöjänä vuosien harjoittelun, fyysisen treenauksen ja intohimon jälkeen. Kuinka hänen maailmansa olisikaan erilainen jos hän olisikin jäänyt taikamaailmaan ammattiurheilijana. Mutta, tähän oli tyydyttävä. Jästimaailma oli anteeksiantavaisempi ja monipuolisempi monella tapaa kuin taikamaailma, mikä oli jäänyt omaan muottiin vuosisatojen vanhojen tapahtumien vaikutuksen alaisena.

Aella Hunterin päättäessä lähteä Kain matkaan jästimaailmaan, Kai oppi näkemään asioita myös tavoilla joita hän ei ollut aikaisemmin osannut nähdä omien linssien takaa. Puhdasverisen siirtyminen tuntemattomaan maailmaan oli kuitenkin hyvin harvinainen näky.

Kai ei pitkään tiennyt mitä oikein halusi elämällään tehdä eikä hän kokenut, että hänellä olisi minkäänlaista kiirettä asian suhteen. Hän ei halunnut stressata tai miettiä liikaa vaan eli päivä kerrallaan, vaikka hänen vanhempansa olivatkin eri mieltä. Lopulta Kai passitettiin pätkätöiden äärelle jotta hänellä olisi edes jotain tekemistä päivien aikana. Vuoden 2018 syksyllä monet asiat kuitenkin muuttuivat, kun Eric Samson, Kain isoisä, kuoli. Kai lähti Lontoosta hänen äitinsä ja Aellan kanssa hautajaisiin eikä aikaakaan, kun matka venyi parista päivästä päälle 3 kuukauteen. Kai tapasin ensimmäistä kertaa kunnolla serkkunsa Michaela Samsonin jonka kanssa hän lopulta alkoi selvittämään heidän perheen taustoja. Kai ja Michaela molemmat halusivat tietää miten kaksi jästisyntyistä syntyi samaan sukuhaaraan, sillä harvoin kyseessä on vain pelkkä sattuma.

Aellan ja Kain palatessa heidän Yhdysvaltojen reissulta, he lähtivät matkustamaan Aasiaan ja Australiaan rahoilla, jotka Kai oli saanut perinnöksi isoisältä jota hän ei oikeastaan tuntenut. Matkojen aikana hän päätti että lähtisi opiskelemaan, vaikka yliopistoon pääseminen saattaisi olla vaikeaa taikamaailman arvosanojen kanssa. Lopulta päätyi Leedsin yliopistoon opiskelemaan kauppatieteitä syksyllä 2019, minkä kampusalueella hän on asunut yhdessä Aellan kanssa vuoden 2020 kesästä lähtien.

Kaitlyn Dawlish
Juonipaljastus:
Kai näki Kaitlynin ensimmäistä kertaa taikamaailman puolelta lähtemisen jälkeen Axelin ja Kaitlynin häissä keväällä 2019. Kaksikko ehti vaihtaa vain lyhyet kuulumiset kyseisenä juhlapäivänä, mutta se oli ensimmäinen kerta, kun Kai uskalsi päästää jonkun muun kuin Aellan hänen menneisyydestä hänen nykyiseen elämään. Kului vuosi, kun Kaitlyn synnytti Adriannan ja Bryantin jolloin kaksikko tapasi toisensa ristiäisten merkeissä ja Aellan kummiuden suhteen Bondien kartanolla. Silloin he ehtivät kunnolla vaihtaa kuulumiset jolloin Kaitlyn kuuli, että Kai oli vaihtanut suuntaa elämässään ja vaikutti aidosti onnellisemmalta päätöksestään. Kaitlynin ja Axelin koira Rocky tuli tutummaksi kuin lapset, mutta tapaamisen päätyttyä Kai antoi Kaitlynille mahdollisuuden tulla osaksi hänen omaa verkostoa ja elämää. Kai on ehdottomasti ollut aktiivisempi Kaitlynin auttamisen suhteen Axelin päätyessä Azkabaniin, kun kyseessä on ollut nuoren husky-koiran ulkoilutuksesta ja vahtina olemisesta luottaen että Aella osaisi hoitaa ja auttaa Kaitlyniä paremmin lapsien kanssa. Kai on ollut huolissaan niin lapsien kuin Kaitlynin tulevaisuudesta Axelin tapauksen jälkeen, mutta uskoo, että Kaitlyn tulee pärjäämään yksinhuoltajana vahvan tukiverkon avulla. Elämä ei tulisi olemaan helppoa, mutta Kaitlyn ei ainakaan tulisi olemaan yksin.
Aella Hunter
Juonipaljastus:
Tulossa
Michaela "Mich" Samson
Juonipaljastus:
Kai oli kuullut vuosien saatossa ennen kun koskaan tutustui serkkuunsa paljon hyvää mutta enimmäkseen huonoa. Kai näki Michaelan lellittynä ja nuorena amerikkalaisena bimbona, joka oli saanut kaiken ja enemmän ja oli tottunut huomioon. Kyseinen varsin tuomitseva näkökulma kuitenkin muuttui vähitellen Kain tutustuessa Michaelaan paremmin ja Kaista tuli vähitellen anteeksiantavaisempi Michaelaa kohtaan, joka selkeästi kantoi omia, erilaisia taakkoja. Vaikka Kai ei välillä ymmärrä tai halua ymmärtää Michaelan näkemyksiä maailmasta ja miten se toimii, hän on oppinut elämään Michaelan kanssa ja sinänsä on hyvillään, että joku sukulainen tietää minkälaisista asioista he jäävät paitsi jästimaailman puolella. Kai ei koe Michaelaa sinänsä läheiseksi henkilöksi, mutta Michaelaa voi aina seurata kiikareilla rapakon toiselta puolelta hyvän hajuraon takaa. Kuitenkin Michaelan elämässä on varsin värikkäitä tapahtumia ja ihmisiä, niistä esimerkkinä ollen Afríca johon Kai on tutustunut myös.
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 695
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27

Takaisin alkuun Siirry alas

Malachai "Kai" Wright Empty Vs: Malachai "Kai" Wright

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa