[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Michaela Samson

Siirry alas

Michaela Samson Empty Michaela Samson

Viesti kirjoittaja Belladed 11.10.20 15:26

Michaela Samson A6d3b174864a14918ce87a60bd93d538fea8ad07 Michaela Samson 76d3f8f584dc8fc91f6329a097d412b933331e30 Michaela Samson 82ca96f88cd67e4b0a3e20edda58a57e39f987cf
Michaela Samson 8292945a5d52dbb9e2b9be48c1bd6624786bdcde Michaela Samson Ddab431f78c0b7be76b802f38407903e7d53e0dd Michaela Samson Edfd3ae59aab1ce09a0b442a760211b1abf4894b
Michaela Samson Cdcb8ae9b9892e251db09fb9003472574095c48c Michaela Samson 433bbe297a4d4d5d675f361065c7ad9f11dd3ec0 Michaela Samson 49a1824ec23ac91a1ba4152955f83987b13471e1


P E R U S T I E T O J A

Michaela Joy Samson | Mich, Birdy (Noel Zeegers)
1. marraskuuta | Nainen
Yhdysvaltain kansalainen | Jästisyntyinen
Naimisissa Afríca Iris (Castillo-Alvarez)in kanssa | Biseksuaali
Lawful neutral | Elossa

_


V E L H O P A S S I

☼ Skorpioni | ☾ Vaaka | ➚ Vesimies
MACUSAn taikayhteistyön & koulutuksen osaston työntekijä, Tylypahkan & Ilvermornyn alumni | Ukkoslintu & Rohkelikko
Kohtalaisen taipuisa | 12” omenapuuta | ukkoslinnun sulka
Muodonmuutokset
Aksolotli (Puuma) | Avioero

_U L K O N Ä K Ö

Kouluaikoina Michaela tunnettiin hänen pehmeistä kasvonpiirteistä, vielä lapsenpyöreistä kasvoista jotka ovat ajan myötä muuttaneet muotoaan. Vaikka Michaela edelleen näyttää helposti lähestyttävältä, hänen siniharmaiden katse on muuttunut lempeästä uteliaisuudesta harkittuun tarkkailuun. Nuoren naisen silmiä kehystää edelleen silmälasit jotka ovat onnistunut tuomaan asiallisemman ja vakavamman näkökulman hänen hapetukseensa. Hänen punattujen huulien suupielet ovat luonnostaan koholla, mikä saa hänet näyttämään iloiselta. Michaela on edelleen siron harteikas nainen, joka astelee napakasti ja ryhdikkäästi eteenpäin korkokengillä oli sää mikä tahansa. Vuosien saatossa Michaela on välillä alkanut käyttämään hameiden ja mekkojen sijaan housupukuja samalla kun hänen vaatteiden väripaletti on muuttunut selkeästi neutraaliksi. Hänen nykyinen ajatusmaailma on saanut hänet pukeutumaan maltillisesti Michaelan tuntiessa, että hän edustaa niin itseään kuin aatteitaan taikamaailman puolella kunnialla.

_


L U O N N E

Michaela on tunnettu kautta aikojen toimeliaana, kunnianhimoisena ja aktiivisena noitana, jonka kotikasvatus edelleen näkyy vahvasti hänen olemuksessa ja tapana lähestyä uusia ihmisiä. Michaela on helposti lähestyttävä ja pinnasta lämmin sekä puhelias, eikä häntä välttämättä osaa nähdä uhkana tai kiinnostuneena politiikasta, johon hänet oli kuin luotu pienestä pitäen. Michaela pitää hyvää, melkeinpä virheetöntä kuvaa itsestään halutessaan osoittaa oman asemansa, taitonsa ja keskustelutaidot ilman, että kukaan uskaltaisi kyseenalaistaa häntä. Nuorempana Michaelalla oli tapana jaaritella ja hakea sanomisiaan pitkänkin aikaa mikä saattoi näyttää yksinkertaiselta tai hellyyttävältä, mutta nykyään Michaela artikuloi ja haluaa keskustella vaikeammistakin asioista. 

Niinkuin Ilvermornyn henkilökunta oli osannut huomata, Michaelan palo politiikkaa kohtaan roihahti liekkeihin ajan kuluessa ja Yhdysvaltojen sisäisen politiikan heittäessä kuperkeikkoja ja konfliktien ilmentyessä vuoden 2016 vaalien jälkeen. Hän on alkanut kyseenalaistamaan omaa rooliaan niin jästi- kuin taikamaailmassa ja kokee, että hänellä olisi mahdollisuus vaikuttaa taikamaailman tulevaisuuteen kun sen aika tulisi. Hän on käytännönläheinen nainen, joka haluaa toimintaa jaarittelun sijaan. Nykyään Michaela lojaalisuus pohjaantuu niin yksityiselämän kuin työelämän sisällä tapahtuviin ilmiöihin ja ongelmatilanteisiin. Hän valitsee läheisimmät liittolaiset niin heidän arvon kuin hyödyn suhteen, vaikka välttämättä ei ole aina täysin samaa mieltä heidän kanssaan. Michaelan lähin tukiverkko on pienentynyt vuosien saatossa, mutta hänen tuttava ja kaveripiiri on kasvanut sitäkin enemmän. Hän on valmiina verkostoitumaan ja luomaan uusia suhteita tilanteesta huolimatta, sillä jokainen ässä hihassa on parempi kuin ei mitään.

Vaikka vielä vuosia sitten Michaela tuntui elävän hetkessä, hän on alkanut miettimään suhteita ja tilanteita pitkällä tähtäimellä ja miten asiat vaikuttavat domino-efektin lailla toisiinsa. Hän avaa aitoja tunteitaan vain lähipiirille ja niistäkin harvoille valituille. Michaela tietää, että välttämättä kaikki eivät näe häntä yhtä arvokkaana tai pätevänä ottamaan kantaa taikamaailman sisällä oleviin ongelmiin jästisyntyisenä, jonka takia hän on henkisesti yrittänyt alkaa kasvattamaan omaa itsetuntoaan ja luottamusta itseensä kaikista epäilyistä ja peloista huolimatta. 


_


T A U S T A T

New York City, New York, Yhdysvallat | Aviopuoliso Afríca Iris ja Catherine "Cat"-kissa
(äiti Madison Hartmann ja vanhemmat kaksossisarukset Lila ja Violet)

Tyttö syntyi ja kasvoi New Yorkin osavaltiossa, tarkemmin sanoen Long Islandilla, vajaa 2 tunnin matkan päästä Manhattanin sykkeestä Samsonin sukuun. Samsonin suku jatkuu pitkälle yli sadan vuoden taakse. Alunperin esivanhemmat saapuivat Hollannista New Yorkin osavaltioon 1870-luvulla elämään stereotyyppistä amerikkalaista unelmaa. Samsonien varallisuus oli alusta pitäen parempi kuin monilla muilla "Uuden maan" tulokkailla ja vaikka ensimmäisillä vuosikymmenillä suku ei saanut mitään merkittävää aikaan, 1920-luvun buumin aikana hyvät investoinnit, kontaktit ja järkevät taloudelliset liikkeet saivat Samsonin suvun nousemaan korkeampaan yläluokkaan. 1930-luvun raastava lama kolautti koko Yhdysvaltoja, jonka aikana Samsonit käyttivät pahoja aikoja häikälemättömästi hyväkseen, parantaen omaa statustaan muiden tappioiden varjolla. Rahasta tuli tärkein asia ja motiivi kaikkeen ja korkeaa asemaa pidettiin yllä korkeilla koulutuksilla, huviloilla, hienoilla autoilla ja asunnoilla. Michaela oli totutettu niin sanottuun 1% koskevaan elämäntyyliin, jossa loppujen lopuksi on turvallista elää. Tytölle annettiin tietynlaiset odotukset pienestä pitäen, joita Michaela on seurannut pikkutytöstä lähtien vanavedessä ilman minkäänlaisia ongelmia.

Michaelan perhe-elämä ei poikennut tavallisten korkeakoulutettujen amerikkalaisten elämästä. Arthur Samson ja Madison Hartmann tapasivat toisensa työn ohessa opiskeluaikojen jälkeen ja kun he menivät naimisiin, samat tutut elintavat jäivät rutiininomaisesti päälle. Samsoneilla on aina ollut tapana pitää täydellisyyden heijastusta perheestään peittääkseen totuuden epäterveellisistä ihmissuhteiden verkoista, pakonomaisesta kontrollista eri tilanteisiin manipuloimalla ja painostuksesta menestyä oli kyse mistä tahansa. Arthur ja Madison olettivat, että heidän perheensä kuopus Michaela olisi samanlainen kuten hänen vanhemmat sisaruksensa, valmiina kuuntelemaan ja tekemään työtä käskettyä. Kaikki kuitenkin muuttui, kun Michaelasta vajaa 6-vuotiaana alkoi ilmetä erikoisia kykyjä: erään venäläisen lapsenhoitajan platinan-blondit hiukset muuttuivat tuhkan mustiksi sekunneissa Michaelan koskettaessa pitkiä kutreja nauravaisena ja kerran kartanon korkea kattokruunu meni pirstaleiksi Michaelan itkiessä naarmuilla olevaa polvea, kun naapurintyttö oli juoksukilpailun aikana tönäissyt Michaelan kumoon voittaakseen viime metreillä. Samsonien kodin ulkopuolelle jatkuvasti alkoi eksymään naapuruston kissoja tytön kasvaessa, ne seuraten vain ja ainoastaan pikkulikan elehdintää ja käskyjä. Mikään ei tuntunut Samsonien residentissä enää normaalilta Michaelan ympärillä, minkä takia kuopus saikin ”oudon tytön” leiman otsaansa perheen kesken. Lila ja Violet alkoivat syrjiä omaa nuorinta siskoaan, eivätkä Arthur tai Madison osoittaneet yhtä paljon huomiota nuorimpaan kuin aikaisemmin. Oudot kuviot ja tavat alkoivat ilmestyä esille myös kouluaikoina, jolloin Michaela siirrettiin yksityiskoulusta kotona suoritettavaan opiskeluun. Michaela ei luonnostaan osannut tai halunnut ehkä ymmärtää, että hänen erikoiset lahjansa olisivat jotenkin huonoja tai jopa pelottavia. Hän oli tottunut kuuntelemaan ja seuraamaan perheensä ja sukulaisten ohjeita, eikä tyttö oikeastaan osannut kokea, että syrjintä jatkui entisestään.

Michaelan täyttäessä 11-vuotta marraskuun ensimmäisenä päivänä, eräs vanha nainen osasi eksyä Samsonin perhekartanon ulkopuolelle, heiluttaen kädessään erikoisen näköistä kirjekuorta. Kotona sattui olemaan Michaelan lisäksi myös Arthur ja Madison, jolloin kolmikko istuuntui naisen kanssa pöydän äärelle, joka alkoi puhua Ilvermornysta; koulusta, jonne Michaelan kaltaiset ”oudot tytöt” pääsisivät opiskelemaan ja näyttämään taitojaan. Arthur ja Madison olivat myytyjä lähes alkumetreillä kun kuopukselle löytyi parempi paikka, minne hänet voisi laittaa pois muiden silmien alta. Michaela luonnollisesti suostui, kun vanhemmat osoittivat suoranaista kiitosta naiselle hymyillen ja halaten. Samsonien kuitenkin piti sinnitellä ensi vuoden syksyyn asti, ennen kuin Michaela otettaisiin vastaan avosylin taikamaailmaan, minne tyttö loppujen lopuksi kuuluu. Aika kului kuitenkin vauhdissa ja Michaela oli tyytyväinen ja iloinen Ilvermornyyn lähdöstä, vaikka siitä ei oltu kerrottu kenellekään: ei edes Lilalle ja Violetille. Kaksosille ja muille sukulaisille ilmoitettiin vain, että Michaela siirtyisi opiskelemaan ”hänen kaltaisilleen” tarkoitettuun yksityiskouluun Massachusettsin rajoille, jonne kukaan ei kuitenkaan haluaisi edes vahingossa eksyä.


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 18.12.21 14:22, muokattu 13 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27

Takaisin alkuun Siirry alas

Michaela Samson Empty Vs: Michaela Samson

Viesti kirjoittaja Belladed 17.10.20 18:19

TYLYPAHKAVUOSIEN TAPAHTUMAT & IHMISSUHTEET


KUUDES LUOKKA — ELÄMÄ BRITANNIASSA JA TAIKAMAAILMAN SYDÄMESSÄ 
(joulukuu 2016 — maaliskuu 2017)

Michaela saapui joulukuun puolella Tylypahkaan innoissaan mitä maailmankuululla taikakoululla olisi hänelle tarjottavana. Tylypahka ja eurooppalaiset arvot ja tavat olivat kulttuurishokissa Michaelalle olevia erilaisuuksia jotka kiehtoivat Michaelaa, vaikka hän ei välttämättä täysin niitä ymmärtänytkään. Yleisesti ottaen Tylypahka, sen oppilaat ja professorit antoivat lämpimän ja hyvän kuvan amerikkalaiselle, ellei selkeästi No-Majien, tai brittien sanoin jästien tai jästisyntyisten syrjintää laskettu mukaan. Monet oppilaat kuitenkin vakuuttelevat Michaelaa, että kyseessä on vain vanhoollinen tapa mitä vielä jotkut yksittäiset henkilöt harjoittavat syystä tai toisesta. Kontrastina, Michaela kiinnostui selkeästi entistä enemmän muiden oppilaiden taustoista, pistäen merkille itselleen kuka saattaisi olla puhdasverinen ja kuka ei. Michaela on ollut selkeä väripiste mustissa kaavuissa kulkevien oppilaiden massassa ja hänen pirteä olemus on kääntänyt monesti päät ja aiheuttanut hämmennystä. Michaela teki grand sisääntulon järjestämällä uusien ystävien avustuksella oppilaille tarkoitetut juhlat joulun alla, jotka olivat onnistuneet niin vieraiden kuin järjestäjien mukaan. Ekstrovertti Rohkelikko kuitenkin poti joulun alla suurta koti-ikävää, kun hänen ystävänsä ottivat häneen kontaktia lukuisten kirjeiden avulla. Joulun jälkeen Tylypahka hiljentyi, jolloin tyttö yritti alkaa suunnittelemaan uusia juhlia, jotka piristäisivät oppilaiden kaamoksessa vääntyneitä kasvoja.

Tylypahkan hiljentyessä entisestään, Michaela alkoi pitää yhteyttä kotijoukkoihin tiiviimmin ja useammin. Tyttö poti hetkellisesti raskaampaa koti-ikävää, kun Rohkelikko koki, että trion sukset menivät hetkellisesti ristiin, eikä Michaela voinut turvautua muihin tuttuihin sillä suuri osa oppilaista oli linnottautunut omiin tupiinsa. Tilanne kuitenkin muuttui parempaan suuntaan, kun Tylypahka alkoi kukkimaan tulevan kevään mukana, uusia, erilaisia kasvoja täynnä. Shawnin järjestäessä nuorukaisen tutuille ja ystäville tarkoitetut kekkerit omassa kartanossaan Lontoon keskustan kupeessa maaliskuun lopuilla, Michaela törmäsi sattumalta Shane Krugeriin, joka antoi hyvän ehdotuksen hiprakassa olevalle Michaelalle — ehkä auroriksi valmistunut Shawn voisi ojentaa auttavan kätensä tytön tulevaisuutta varten. Michaela sai Shawnin suosituksella jalkansa Taikaministeriön oven väliin, joka johdatti nuoren naisen melko pitkällekin hänen unelmissaan, jos kaikki menevät suunnitelmien mukaan.


SEITSEMÄS
 LUOKKA — TAIKAMINISTERIÖN SIIVILLÄ JA IHMISSUHDEONGELMAT 
(huhtikuu — marraskuu 2017)  

Michaelan seitsemäs luokka ei alkanut hyvissä merkeissä, sillä nuoren naisen elämässä ongelmalliset tilanteet ystävien suhteen saivat hänet kerran jos toisenkin miettimään, oliko Tylypahkassa viimeisen kouluvuoden vietto kaiken kovan työn arvoista vai ei. Michaela potesi omasta puolestaan yksinäisyyttä ja petetyksi tulemista entiseltä trioltaan sekä muilta osapuolilta, minkä takia tytöllä oli vaikeuksia hymyillä aurinkoisesti niinkuin ennen aikaan. Michaela kuitenkin sai muuta mietittävää sillä seitsemännen luokan alkupuolella pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen Michaela sai kauniin kursivoidun kirjeen Taikaministeriön sinetillä koristeltuna — jonka mukaan Michaela on otettu lämpimästi Taikaministeriöön harjoittelijaksi kansainväliselle taikayhteistyön osastolle. Nuori nainen vietti siis viimeisen lukuvuoden juoksemalla Taikaministeriön ja Tylypahkan välillä, ja Taikaministeriössä hänet otti siiven alle Brynne Gwenn, joka vastaa taikayhteistyön osastolla juurikin Yhdysvaltojen ja Yhdistyneiden kuningaskuntien välisistä diplomaattisista menoista. Michaela juhlisti hänen tulevaisuutta Taikaministeriössä Shawnin kanssa eräänä iltana, jota tyttö oli katsonut hetken aikaa vaaleanpunaisten linssien takaa. 

Tytön täyttäessä 18 vuotta, hän sai kirjeen siskoilta jossa kerrottiin vanhempien tulevasta avioerosta ja sen myrskyistä, jotka lopulta vuosien piilottelun jälkeen syöksyi Atlannin toisellekin puolelle. Arthurilla oli ollut vuosia oma rakastajattarensa, josta kaikki muut tiesivät paitsi Michaela. Madison alkoi vaatimaan eroa miehestään marraskuun 1. päivän jälkeen, mikä sai Arthurin ja Madisonin kamppailemaan omista lapsistaan. Lila ja Violet aloittivat Columbiassa ja Harvardissa opiskelut syksyllä perheen välisen kaaoksen alkaessa, eikä kukaan tytöistä tiennyt miten asiaan pitäisi reagoida. Michaela kaiken kaaoksen aikana kuitenkin pyysi molemmilta vanhemmilta apua, sillä tyttö tarvitsi itselleen jonkun paikan missä viettää yötä Taikaministeriön harjoitteluviikkoja varten. Molemmat vanhemmat halusivat osoittaa olevansa parempi vanhempi, mutta lopulta Michaela onnistui saamaan kauniin lukaalin Lontoon keskustasta isänsä puolelta, ja Michaela muutti omaan uuteen kotiinsa haikein mielin.

Kesän 2017 Michaela vietti suurimmaksi osaksi Taikaministeriön puolella, vaikka ilmestyi kerran jos toisenkin heinäkuussa järjestettyihin Huispausfestivaaleille — vaikka monella tapaa huispaus ei kiinnosta nuoren naisen alkua pätkääkään. Michaela kuitenkin törmäsi vanhoihin tuttuihin, Shawniin ja Aellaan, joiden kanssa vaihtoi kerran jos toisenkin kuulumisensa, tuntien entistä enemmän kaipuuta kotiin ja hyljetyksi tulemista. Kitin hävitessä kuin tuhka tuuleen, legendaarinen trio hajosi itsestään, eikä koommin kukaan muu ystävä ja tuttava ole löytänyt tietään Michaelan näköpiiriin kesän aikana. 

Kesän vaihtuessa syksyksi, Aella, Noel ja Michaela lähtivät yhdessä syyskuun alussa etsimään Kitiä, joka oli ollut kadoksissa puolen vuoden päivät. Se jos mikään oli huolestuttanut jokaista etsintäpartiossa, varsinkin kun kukaan ei tiennyt, minne Kit olisi voinut hävitä sanomatta mitään. Kolmikolla oli tuuria, sillä heidän hyvä ystävänsä löytyi Irlannista, vaikka tapaaminen ei loppunutkaan hyvissä merkein. Michaelan yksinäisyys kasvoi kasvamistaan, ja hylätty Rohkelikko päätti 19-vuotias syntymäpäivänä lähtevänsä takaisin Yhdysvaltoihin, kunhan hän saisi ensin koulun ja harjoittelun kiitettävin arvosanoin purkkiin.

Niinkuin Michaela oli suunnitellutkin, hän valmistui hyvin arvosanoin Tylypahkasta seitsemänneltä luokalta, sekä sai ansioluetteloon niin suosituksia kuin merkittävän työkokemuksen, jota Michaela arvosti kaikista eniten vaihto-oppilas vuosien aikana. Vaikka Michaela ei sanonutkaan koskaan hyvästejä niin Kitille kuin Aellallekaan, tuskin tyttö entistä triokoplaa vihaisi. Ehkä kolmikko vielä tulevaisuudessa kohtaavat paremmissa merkeissä.

Shawn Andrews
"Miten tuntuu, että aina ne iloisimmat ovat yleensä surullisimpia..."
Juonipaljastus:
Michaela tutustui Shawniin sattumalta, kun entinen Luihuisen johtajapoika avusti trioa juhlien järjestämisessä näyttämällä salaisen tien Tylypahkasta Tylyahoon eräänä joulukuisena iltana. Shawn on tehnyt monella tapaa suuren vaikutuksen Michaelaan sillä puhdasverisyys, koulun entinen sisäinen korkea asema ja pojan aurorikoulutus ovat jotain, mitä Michaela alitajuntaisesti hakee muista ihmisistä. Shawn on monella tapaa ollut apuna ja hauskana lisänä trion kuvioihin, kun poika selkeästi tuntee tilanteiden kulun ja koulussa professorien tavan ajatella liiankin hyvin omaksi edukseen. Shawn ehkä kaikista eniten vakuutti Michaelaa silloin, kun poika paljasti olleensa hyvinkin paljon mukana Tylyahon ja Taikaministeriön taisteluissa mukana mikä oli täysin ennenkuulumatonta muilta oppilailta, joihin Rohkelikko oli ehtinyt tutustumaan. 

Shawn ja Michaela keskustelivat lyhyesti Shawnin järjestämissä illanistujaisissa Michaelan tulevaisuudesta, kiitos Shane Krugerin hienon ehdotuksen. Shawn sai omilla suhteillaan järjestettyä Michaelalle harjoittelupaikan Taikaministeriöstä, jota kaksikko juhlisti eräänä perjantai-iltana Vuotavassa Noidankattilassa ja sen illan aikana Michaela tutustui muutenkin paremmin nuorukaiseen. Shawn on monesti kertonut omasta perheestään ja omista päätöksistään taustoistaan huolimatta, minkä Michaela näkee rohkeana ja vakuuttavana tapana edetä elämässä. Michaela haluaisi tutustua Shawniin paremmin, mutta molempien kiireet Taikaministeriössä on tehnyt siitä vaikeampaa mitä Michaela oli kuvitellut.    
Agatha Crophe
"Mich aikoo kuulemma veistää jääveistoksen sinne juhliin!
Mä voin etsiä tietoa kirjastosta, miten me saadaan semmonen jäämurikka linnaan ilman,
että se sulaa ja me jäädään kiinni!"
Juonipaljastus:
Agathan Michaela tuntee hänet suurena juhlien järjestämisen intoilijana, joka on valmiina keksimään uusia ideoita ja tapoja, miten juhlia voisi järjestää jolloin Michaela yleensä yhtyy innostavaan keskusteluun. Agathasta löytyy niin sanotusti villimpi puoli, jolloin tyttö on valmiina juoruilemaan ja kertomaan mitä onkaan kuullut viimeisen näkemisen jälkeen. Agatha tunnetaan yleisesti ottaen myös muiden suhteiden seuraamisesta sivusilmällä, ja aikoinaan kun Kitillä ja Hachirolla oli omintakeista säätöä, ei Korpinkynsityttö voinut kuin mietiskellä voisiko auttaa kaksikkoa jotenkin. Korpinkynnestä kuitenkin sykkii myös syvällisiä aatoksia ja ylipäätään elämän katsominen filosofisesta kulmasta niin ystävien kuin elämän suhteen, mikä pystyy tuomaan omaa rauhallista energiaa keskusteluihin. 
Kaitlyn Dawlish ja Axel Bond
"Mich, oot ihan niinkun se skitso-Kaitlyn tällä hetkellä."
"OH MY GOD! EN MÄ HALUA KUULOSTAA SILTÄ!"
Juonipaljastus:
Michaela tutustui Axeliin samoihin aikoihin kun Michaela tutustui Kitiin ja Aellaan. Trion ja Axelin keskustelujen aikana Michaela on saanut Luihuispojasta melko hiljaisen, mutta ajattelevaisen kuvan. Axel ei ole kovinkaan mielellään tapetilla, eikä toinen selkeästi kaipaa skandaaleja tai sen enempää vipinää ja vilskettä elämäänsä. Rohkelikko tutustui myöhemmin lyhyesti Kaitlyniin, pojan tyttöystävään, joka sinänsä toi oman mielenkiintoisen persoonansa esille metamorfimaagikyvyillään eräänä iltana, kun Kit ja Michaela eivät suoneet hänelle kaivattua huomiota. Yleisesti ottaen minkälaisen kuvan Michaela on saanut niin juoruista päätellen kuin omasta tulkinnasta pariskunnasta on se, ettei heillä tunnu olevan samanlaisia tapoja ajatella tai nähdä asioita kuin muilla. Kaitlynin närkästyneisyys ja Michaelan tulkinnan mukaan epävarmuus Axelin suhteen ovat olleet monesti trion ja Agathan keskeinen puheaihe, mikä ainakin yhdistää ja tuo puhumisen aihetta, jos muuta juoruttavaa ei keksitä.

Kaitlyn lähestyi humalassa olevaa Michaelaa Shawnin pirskeissä, pyytäen anteeksi hänen omaa käytöstään ja Rohkelikon valvojaoppilas yritti sovittaa heidän välejään. Sinänsä, vaikka Michaela on asiaa kohtaan sinut Kaitlynin anteeksipyynnön takia, trion juoruilu Kaitlyniä kohtaan tuskin saa loppuaan. Axel on hävinnyt Tylypahkan sisällä, eikä muutenkaan tytöllä ole hajua miten tunnollisella Luihuisella oikein menee. Michaela toivoo, ettei Axel ole hukkunut täysin kirjojensa sekaan, vaan ehkä joskus hän törmäisi hiljaiseen Luihuiseen muunkin merkeissä kuin opiskelun.
Aella Hunter
"Mich, sun pitää kertoa meille, jos sua vaivaa jokin.
Me ei voida lukea sun ajatuksia ja tietää, miltä susta tuntuu.
Vaikka me kuinka haluttaisiin."
Juonipaljastus:
Aella oli ensimmäinen henkilö, johon Michaela tutustui Tylypahkaan saapuessaan. Puuskupuh ystävällisenä esitteli Tylypahkaa muutamaan otteeseen koulun uudelle vaihto-oppilaalle, ja kaksikko tutustui monella tapaa verraten brittien ja amerikkalaisten tapojen erilaisuudesta. Michaela pisti samantien merkille, että Aella tuntee lähes tulkoon kaikki koulun oppilaista ja monesti tyttö on kertonut heidän taustoistaan.

Michaelalla ja Aellalla on ollut monesti napit vastakkain omien arvojensa vuoksi ja tilanne on eskaloitunut kerran jos toisenkin huonoon suuntaan. Aella on aina ollut erittäin vaitonainen omista asioistaan mikä on näkynyt esimerkiksi siitä, että Aella ei ollut hiiskunut hänen parisuhteestaan Kai-nimisen pojan kanssa kertaakaan, eikä tyttö tuskin olisi kertonut asiasta itsenäisesti ollenkaan jos Michaela ei olisi kysynyt asiasta. Aella ei ole oikeastaan koskaan avautunut omista asioistaan niin Michaelalle kuin Kitillekään, mikä lopulta tuli esiin sama iltana kun Kit veti riitelevän kaksikon syrjään. Aella ja Michaela ovat kuitenkin korjanneet välinsä, ja Puuskupuhtyttö sai tietää ikävän totuuden Michaelan perhe-elämästä suoraan pelkääjän paikalta, kun tyttö aukaisi syntymäpäivänä kirjeen siskoiltaan.

Kesän 2017 aikana Aella ja Michaela törmäsivät toisiinsa harvakseltaan Puuskupuhin ollessa kiireinen Huispausjoukkueen kanssa, kun taas Rohkelikko vietti tiiviisti aikaa Taikaministeriössä. Aella kuitenkin Michaelan onneksi kuunteli tytön yksinäisyyden huolia silloin kuin he tapasivat toisiaan, ja Aella jopa vieraili Michaelan luona. Kaitlynin oikeudenkäyntikohut Päivän Profeetassa onnistuivat Aellan avautumaan huolestuneelle Michaelalle syömishäiriöstä ja masennuksesta, minkä takia Puuskupuhtyttö on viettänyt kiitettävän paljon aikaa Pyhässä Mungossa ennen kun Michaela edes oli samassa koulussa. Aellasta ja Michaelasta tuli ainakin Rohkelikon mielestä paljon läheisempiä ystäviä sen jälkeen, kun molemmat avautuivat ongelmistaan ensimmäistä kertaa.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun Aella, Noel ja Michaela lähtivät ystävättärensä perään Irlantiin. Kerta toisensa jälkeen Aella tuntui pettävän Michaelan luottamuksen kyseenalaistamalla vanhempaa tyttöä sekä lavertelemalla asioista, joista Aella loppujen lopuksi ei tiennyt henkilökohtaisesti kunnolla mitään. Michaela lähti myrskyisästi Aellan silmien alta, eikä tiedä, haluaako nähdä entistä hyvää ystäväänsä enää ennen kotiin lähtöään. Michaela jopa uskalsi miettiä, että Aella ymmärtäisi häntä parhaiten kaiken sen jälkeen, mitä Puuskupuh on kuullut ja nähnyt viimeisen vuoden aikana Michaelan nykyisestä yksinäisestä ja surusävyisestä elämästä.  
Kit Rutherford
"(...) Kaikki on aina vaan ihmissuhteista ja Hachirosta ja Noelista ja poikaystävistä ja...
en halua olla sellainen tyttö, joka vain ranttaa seksistä ja kaikista niistä asioista,
joita tämä yhteiskunta odottaa meidän puhuvan." 
Juonipaljastus:
Michaela tutustui Kitiin pian Tylypahkan saapumisen jälkeen, eikä Michaela osannut odottaa, miten iloinen ja teräväkielinen Korpinkynsi tulisi olemaan hänen yksi luottohenkilöistään Tylypahkassa. Kitin, Aellan ja Michaelan oma trio onkin monella tapaa muille tuttu näky käytävillä, eivätkä teini-ikäiset tytöt peittele sitä heidän kuuluvalla juoruamisella ja jatkuvalla nauramisella. Michaela on aina innoissaan nähdessään Kitin, jonka kanssa hän voi puhua asiasta kuin asiasta. Michaela on omalla tavallaan kuitenkin skeptinen Kitin suhteen, sillä tytön suhde hänen isäänsä ja hänen rahallinen tilanteensa mikä on muutamaan otteeseen tullut ilmi, ovat Michaelalle kyseenalaistettavia vaikuttajia heidän suhteeseensa. Kit on moneen otteeseen osoittanut luottamuksensa Michaelaan, minkä takia ainakin toistaiseksi Michaela on syrjäyttänyt ajatuksensa Kitin ja hänen statuksen suhteen.

Trion välien muuttuessa huonompaan suuntaan, Kit veti Aellan ja Michaelan syrjään ja paljasti itsestään asioita, joita Michaela ei osannut edes kuvitella. Kitin ongelmallinen tilanne hänen isänsä kanssaan ja ylipäätään avautuminen siitä kuinka trio keskenään vaan juoruilivat eivätkä oikeastaan koskaan puhunut asiaa aukaisi monella tapaa Michaelan silmät. Kit kuitenkin katosi pian kyseisen keskustelun jälkeen, eikä kukaan tiennyt, mitä teräväkieliselle Korpinkynnelle tapahtui. 

Noelin, Aellan ja Michaelan etsintäpartio onnistui löytämään kadonneen, entisen auringonsäteen omasta kotoota yhtenä kappaleena syyskuussa 2017, mikä huojensi Michaelan mieltä suuresti. Michaela ei kuitenkaan päässyt kunnolla kuuntelemaan Kitin ongelmallista tilannetta, vaan monella tapaa kaksikon väliset tapahtumat jäivät kertomatta Michaelan lähdön jälkeen. Michaela ei ole nähnyt Kitiä Irlannin reissun jälkeen, eikä tiedä, miten pystyy kohtaamaan tytön joka varmasti näkisi Michaelan samassa valossa kuin Noel ja Aella.
[/size]
Adam Winslet
"Aella, mikset sä haluu auttaa sun tupatoveria kun se kulkee niskatuen ja kepin kanssa?
Ei se vie kauaa aikaa meiltä jos me vähän jeesataan sitä!"
"Adam pärjää omillaankin."
Juonipaljastus:
Michaela tapasi Adamin alunperin melko huonossa kunnossa hänen ensimmäisen vaihto-oppilasvuoden aikana, sillä nuorukainen käveli niskatuki ja keppi mukanaan minne ikinä hän menikään, jossain kohtaa kuitenkin päästen niistä eroon, mutta vain hetkeksi aikaa. Adam vaikuttaa Michaelan mielestä ystävälliseltä nuorukaiselta, joka tuntuu omalla tavallaan olevan melko reppana niin Puuskupuhpojan selkeistä koetteluista kuin ystävien puutteesta. Aellalla ja Adamilla selkeästi on mennyt jostain kumman syystä sukset ristiin, eikä vielä tänäkään päivänä Michaela tiedä, mitä heidän välillään oikeastaan on. Tai on ollut. Nuorempi oppilas paljasti Michaelalle ja Kitille eräänä iltana hänen unelmastaan päästä parantajaksi, jolloin hän voisi auttaa muita, mitä tyttö pitää vakuuttavana ja kunnioittavana tapana nähdä maailmaa. Lisäksi kaksikko tapasi nopeasti Huispausfestivaalien aikana, jolloin Adam vaikutti olevan innokas huispauksen suhteen mihin tyttö ei pystynyt kovinkaan kannustavasti vastaamaan oman mielenkiinnottomuuden vuoksi. 
Noel Zeegers
"Oot paskin ihminen kenet oon ikinä tavannu, ja mä niin toivon et me ei tulla näkee enää ikinä.
Mä oon niin done sun kanssa, oikeesti. (...) Toimikaa keskenänne täst lähtien."
"Ja sä oot paskin ihminen jonka mä oon tavannut,
enkä mä halua nähdä tai kuulla sust mitään. Oot... oot kuollut mulle."
Juonipaljastus:
Noelin kohtaaminen jälkiviisaana ei ollut kovinkaan hyvä ajatus, sillä vaikka Michaela vasta tutustui Alankomaiden kasvattiin, pojasta on selkeästi tulossa yksi suuri maanvaiva Michaelalle. Noel muistuttaa Michaelaa paljonkin edesmenneistä säädöistä kotona Ilvermornyssa, missä hän oli kerran jos toisenkin yrittänyt saada Noelin kaltaisia nuorukaisia muuttamaan käyttäytymistään parempaan suuntaan huonolla tuloksella. Noel kuitenkin Michaelan onneksi sanoi suoraan mitä oikein Michaelalta haluaa, mikä sinänsä helpottaa tyttöä pidemmällä tähtäimellä. Kuten aina ennenkin, tyttö näkee parhaansa mukaan nähdä kaikissa ihmisissä jotain hyvää, eikä Noel ole poikkeus, vaan Noelista on löytynyt myös oma herkkyytensä.

Kaksikon välit ovat kuitenkin selkeästi muuttunut huonompaan suuntaan, kun Noel alkoi osoittamaan mieltään Michaelan ongelmia ja avautumista kohtaan, mitä tyttö ei katsonut hyvällä silmällä. Noelin "tunaroinnit" ja välit Kitin kanssa ovat saanut Michaelan pöyrristymään kerran jos toisenkin, miten toinen edes kehtaa näyttää naamaansa trion lähettyvillä. Michaela näki myös väkivaltaisen puolen Noelista eräänä päivänä, kun nuorukainen hyökkäsi Chrisin kimppuun, haukkuen poikaa ja väliin tullutta Michaelaa vihoissaan.

Tilanne Noelin ja Michaelan välillä tuntui saavan dramaattisen loppunsa, kun kaksikko joutui väkisin tekemään yhteistyötä löytääkseen Kitin Irlannista. Haukkuja ja huutoja vaihdettiin puoliin ja toisiin ja Michaela on oppinut pitämään puoliaan juurikin Noelin ansioista. Monella tapaa Michaela halusi jopa nöyryyttää Noelia eri keinoin, vaikka monesti Aella onnistui kääntämään tytön odotukset juurikin väärään suuntaan, eikä Michaela saanut kertaakaan kunnon puheenvuoroa Noelia vastaan. Kaksikko kutakuinkin päättivät yksimielisesti, etteivät he aio koskaan selvittää riitojaan, saatikka monimutkaista suhdetta joka on negatiivisuutta ja katkeruutta täynnä.  


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 18.10.20 13:32, muokattu 1 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27

Takaisin alkuun Siirry alas

Michaela Samson Empty Vs: Michaela Samson

Viesti kirjoittaja Belladed 17.10.20 18:25

TYLYPAHKAVUOSIEN JÄLKEISET TAPAHTUMAT & IHMISSUHTEET


MYÖHÄISTEINI-IKÄ JA NUORI AIKUISUUS
(marraskuu 2017 — heinäkuu 2021)

Michaelalle tuli suurena yllätyksenä lähtö takaisin Yhdysvaltoihin, mutta tyttö koki sen tarpeelliseksi jotta pystyisi levittämään siipiään paremmin kotimaassaan kuin Lontoossa, joka oli jättänyt kolkon näkökulman ekstrovertille. Michaela kuitenkin jätti oman tukikohtansa Lontooseen pahan päivän varalle. Michaela kotiutui yli kahden vuoden jälkeen takaisin New Yorkin osavaltioon ja muutti hetkellisesti äitinsä uuteen kotiin Manhattanille yrittäessään saada selkoa, mihin nuorella naisella oli mahdollisuus päästä kokemuksillaan. Jokin kuitenkin sai Michaelan miettimään kerran jos toisenkin, halusiko hän jäädä velhojen ja noitien keskuuteen, vai kuuluiko hänen palata takaisin No-Majien maailmaan niinkuin hänen isänsä oli pyytänyt.

MACUSA, kuten arvata saattaakin, kuitenkin lumosi Michaelaa näkemään uutta, kotimaisempaa näkökulmaa noitien ja velhojen maailmaan ja Michaela lähestyi organisaatiota hyvillä mielin hakiessaan suoraan töitä, todistuksena löytyen päälle vuoden kokemus Taikaministeriön leivissä. Se jos mikään oli vakuuttavaa hänen ikäiseltään — mutta ei tarpeeksi. Nuorelta naiselta vaadittiin virallista koulutusta, mikä tarkoittikin velhoyliopistoon pyrkimistä eikä lopulta nuori nainen miettinyt kahdesti elämänvalinnan suhteen, olihan hän enemmän oma itsensä noitien ja velhojen keskuudessa. MACUSA ja Kansainvälinen velholiitto tulivat tärkeiksi tavoitteiksi, joista Michaela pitää henkeen ja vereen kiinni onnistuakseen toteuttamaan itseään parhaimmalla mahdollisella tavalla, mitä taikamaailmalla oli hänelle tarjottavana.

Vuonna 2018 syksyllä Michaelan isoisä Eric Samson kuoli, jonka jälkeen Michaela, Michaelan serkku Malachai "Kai" Wright ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Aella Hunter lähtivät yhdessä selvittämään serkuksien sukujuuria. Hautajaisten jälkeen kuului huhu, että kaksikon taustat eivät olleet niin yksitoikkoisia kuin moni muu voisi odottaa jästisyntyiseltä noidalta ja velholta. Matka kesti 3 kuukauden päivät, jonka aikana Michaela tapasi nykyisen tyttöystävänsä Afríca Castillo Alvarezin Salemin yöelämässä. Hänen on-off suhde entisen poikaystävän, Noah Prescottin, kanssa oli saanut Michaelan turhaantumaan ja kyseenalaistamaan hänen rakkauselämäänsä. Afríca kuitenkin onnistui avaamaan Michaelan silmiä niin oman kunnioituksen kuin rajojen suhteen, samalla kun Michaela ensimmäisen kerran kyseenalaisti kunnolla omaa seksuaalisuuttaan. Hän oli pitkään miettinyt, kenties valehdellut itselleen, että hän ei välittäisi samalla tavalla tytöistä kuin pojista joiden kanssa hänen muka kuuluisi olla. Afrícan suorasanaisuus mutta selkeä välittäminen häntä kohtaan tuntui ensin aidolta ystävyyssuhteelta, mikä kuitenkin puhkesi kukkaan Afrícan myöntäessä omat tunteensa Michaelaa kohtaan myöhemmin.

Michaela aloitti yliopiston Salem Instituutissa talvella 2018 ja hänen opintonsa kestivät neljä vuotta. Michaela panosti kouluvuosien aikana yhtälailla kuin ennenkin verkostoitumiseen ja keskitti tiensä diplomatiaan ja kansainvälisiin liittoihin edesauttamaan tasa-arvoa ja oikeuksia kaikkia noitia ja velhoja kohtaan. Vuonna 2021 kesäkuussa Michaela meni naimisiin Afrícan kanssa jonka kanssa Michaela asui vielä kyseisen kesän ajan New York Cityn No-Maj puolella. Michaela myös aloitti työskentelyn MACUSAn taikayhteistyön & koulutuksen osastolla loppukesästä 2021.


URAN ALKU, PERHE & UNELMA TULEVAISUUDESTA
(elokuu 2021 —)

Heinäkuussa 2021 Michaela tapasi vanhaa ystäväänsä Shawn Andrewsia vuosien jälkeen Michaelan Lontoo residenssissä. Kyseisen tapaamisen aikana Michaela pyysi apua Shawnilta Afrícan ja Michaelan toiveeseen perheen aloittamisesta, johon Shawn suostui. Kyseinen järjestelyn on tarkoituksena pysyä pois muiden tiedosta ja ainoat jotka tietävät siitä on Shawn, hänen aviopuolisonsa Queenie Ellis sekä Afríca. Illan keskustelujen jälkeen Michaela joutui miettimään omia toiveita ja tulevaisuutta selkeämmin ja teki tietoisen päätöksen, että siirtyisi vähitellen täysin taikamaailman puolelle minne hän kuuluu. Afríca tuli raskaaksi Shawnin avustuksella, joka sai Michaelan kateelliseksi. Koska Michaela on jästisyntyinen, Shawnin avustus oli täysin pelkästään Afrícan käsissä. Niinpä Michaela alkoi miettimään omia vaihtoehtoja lapsia ja niiden hankkimista kohtaan, päätyen viimeisiä kertoja kääntymään No-Maj maailman puoleen hakemaan sitä, mitä hän haluaa sitten, kun on sen aika.

SEURAAVA SUKUPOLVI:

Samson-Iris residenssiin saapuu kaksi jälkeläistä lähivuosina: Camilla Eulalia Iris sekä Braxton Samson, joka on Michaelan oma lapsi. Camilla syntyy pari vuotta aikaisemmin ja Camillan taustoja ei kerrota edes lähisukulaisille Michaelan ja Afrícan kunnioittaessa Shawnin toivomusta siitä, että he suojelisivat Andrewsin nimeä.


Shawn Andrews
Juonipaljastus:
Shawnista tuli tärkeä osa Michaelan perhettä, kun Shawn ojensi auttavan käden Afrícan ja Michaelan toiveeseen siitä, että he voisivat perustaa oman perheen. Shawn epäröi pitkään, mutta lopulta suostui auttamaan kaksikkoa heidän unelmissaan. Michaela näkee Shawnin tärkeänä ystävänä, jonka nykyisestä elämästä hän on aidosti onnellinen. Shawn vaikuttaa tasapainoiselta perheenisältä ja toivoo, että Shawn pitää häneen yhteyttä.
Afríca Iris (Castillo Alvarez)
Juonipaljastus:
Afríca ja Michaela tapasivat toisensa Salemin Iris-nimisessä LGBTQ+ baarissa taikapuolella missä Afríca oli töissä baarimikkona. Michaela ei antanut kovinkaan vakuuttavaa kuvaa itsestään humalassa Afrícalle valittaessaan ex-poikaystävästään, mutta keskustelu ajautui lopulta muihin, tärkeämpiin aiheisiin. Afrícasta tuli osa Michaelan, Aellan ja Kain seikkailua selvittäessä serkuksien taustoja syvemmin vuonna 2017. Afríca on alusta lähtien ollut suorasanainen, mutta letkeä noita, joka on uskaltanut kyseenalaistaa Michaelaa suoraan pelkäämättä Michaelan tunteenpurkauksia tai hyökkäävyyttä vaikeiden asioiden suhteen. Afríca lopulta kertoi kiinnostuksesta Michaelaa kohtaan paria kuukautta myöhemmin kun kaksikko tutustui toisiinsa, jonka kanssa Michaela tuumi pitkän aikaa ennen kuin uskalsi lähteä yrittämään.

Afrícan ja Michaelan suhde ei alkanut kovinkaan hyvin Michaelan kokiessa, että hänen täytyi muuttua Afrícaa varten erilaiseksi, sellaiseksi mitä hän ei oikeasti ollut. Välillä Michaelalla oli myös vaikeuksia myöntää oma seksuaalinen suuntautumisensa, mikä sai Afrícan monesti turhaantumaan ja pelkäämään, että Michaela ei ollut yhtä tosissaan heidän suhteesta kuten hän itse. Vaikka heillä oli paljon vastoinkäymisiä Michaelan yrittäessä hyväksyä uusia puolia ja asioita itsestään, Afríca ei kuitenkaan lannistunut vaan kannusti Michaelaa luottamaan itseensä samalla kun hän tietäisi, että Afríca ei jättäisi häntä yksin. He muuttivat yhteen vajaa puoli vuotta myöhemmin Michaelan Salemin lukaaliin ja COVID-19:n takia muuttivat New York Cityyn lähemmäksi Michaelan perhettä.

Yhdysvaltojen sisäisen politiikan ja BLM-liikkeen takia vuonna 2020, Michaela ja Afríca alkoivat keskustelemaan heidän tulevaisuudesta ja sen turvallisuudesta. Jästipolitiikan heijastuessa myös taikapuolelle, kaksikko on joutunut miettimään millä tavalla he olisivat mahdollisimman turvassa ja miten he pystyisivät muuttamaan tulevaisuutta parempaan suuntaan. Afríca kannusti Michaelaa aidosti siihen, että hän pyrkisi mahdollisimman korkealle MACUSAn leivissä ja yrittäisi lopulta vaalien kautta päästä Yhdysvaltojen taikamaailman presidentiksi, kun se aika olisi josta Michaela on ottanut kiinni. Afríca ja Michaela menivät naimisiin 2021 kesällä ja kaksikko siirtyi asumaan kokonaan taikapuolelle kesän jälkeen.
Aella Hunter
Juonipaljastus:
Aellan ja Michaelan suhde alustavasti oli muuttunut varsin negatiiviseksi sen jälkeen, kun Noel, Aella ja Michaela lähtivät etsimään Kitiä Irlannista yhdessä Tylypahkassa opiskellessa. Kaksikon suhde muuttui täysin, eikä Michaela lähestynyt Aellaa ollenkaan viimeisten kuukausien aikana ollessaan Lontoossa ja Taikaministeriössä harjoittelijana vuonna 2017. Kului vajaa vuosi, ennen kuin kaksikko joutui taas kohtaamaan toisensa Eric Samsonin hautajaisten yhteydessä. Michaela aluksi ei halunnut sopia tai olla missään tekemisissä Aellan kanssa, sillä hän koki, että Aella oli hylännyt hänet täysin. Aella ja Michaela kuitenkin alkoivat puhdistamaan ilmaa heidän suhteen välillä vähitellen, ja nykyään he tulevat hyvin toimeen. Aella ja Michaela eivät ole enää yhtä läheisiä kuin nuorempana, mutta Michaela pitää yhteyttä Aellaan sosiaalisen median kautta ja kertoo mitä kaikkea Yhdysvalloissa on oikein meneillään.
Malachai "Kai" Wright
Juonipaljastus:
Michaela tapasi Kain ensimmäistä kertaa 2017 huispausfestivaaleilla Kain osallistuessa niihin huispaajana Aellan kanssa. Silloin kaksikko ei vielä tiennyt olevansa toisilleen sukua, mutta syksyllä 2018 Eric Samsonin hautajaisten aikana Michaela, Kai ja Aella joutuivat tekemään yhteistyötä. Michaela oli alusta lähtien hyvillään, että joku hänen sukulaisensa olisi myös osa taikamaailmaa, vaikka ei omalla tavallaan ymmärtänyt Kain tai varsinkaan Aellan päätöstä jättää sitä taakseen. Kailla ja Michaelalla on monesti mennyt napit vastakkain heidän luonteiden ja tapojen suhteen Michaelan heijastaessa etuoikeutettua elämäänsä monella tapaa huomaamattaan kaikissa asioissa. 3 kuukauden seikkailun ja monien konfliktien jälkeen Michaela kokee, että Kaista on tullut yksi läheisimmistä sukulaisista mitä hänellä on. Kenties sen takia, että joku osaa ymmärtää häntä paremmin kuin kukaan muu hänen perheessään.
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27

Takaisin alkuun Siirry alas

Michaela Samson Empty Vs: Michaela Samson

Viesti kirjoittaja Belladed 05.11.21 11:15

Michaelan esittely on päivitetty uusilla kuvilla ja informaatiolla ihmissuhteiden ja nykyhetken suhteen.
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa