[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Michaela Samson

Siirry alas

Michaela Samson Empty Michaela Samson

Viesti kirjoittaja Belladed 11.10.20 15:26

Michaela Samson A6d3b174864a14918ce87a60bd93d538fea8ad07 Michaela Samson 76d3f8f584dc8fc91f6329a097d412b933331e30 Michaela Samson 82ca96f88cd67e4b0a3e20edda58a57e39f987cf
Michaela Samson 8292945a5d52dbb9e2b9be48c1bd6624786bdcde Michaela Samson Ddab431f78c0b7be76b802f38407903e7d53e0dd Michaela Samson Edfd3ae59aab1ce09a0b442a760211b1abf4894b
Michaela Samson Cdcb8ae9b9892e251db09fb9003472574095c48c Michaela Samson 433bbe297a4d4d5d675f361065c7ad9f11dd3ec0 Michaela Samson 49a1824ec23ac91a1ba4152955f83987b13471e1


P E R U S T I E T O J A

Michaela Joy Samson | Mich, Birdy (Noel Zeegers)
1. marraskuuta | Nainen
Yhdysvaltain kansalainen | Jästisyntyinen
Naimisissa Afríca Iris (Castillo-Alvarez)in kanssa | Biseksuaali
Lawful neutral | Elossa

_


V E L H O P A S S I

☼ Skorpioni | ☾ Vaaka | ➚ Vesimies
MACUSAn taikayhteistyön & koulutuksen osaston työntekijä, Tylypahkan & Ilvermornyn alumni | Ukkoslintu & Rohkelikko
Kohtalaisen taipuisa | 12” omenapuuta | ukkoslinnun sulka
Muodonmuutokset
Aksolotli (Puuma) | Avioero

_U L K O N Ä K Ö

Kouluaikoina Michaela tunnettiin hänen pehmeistä kasvonpiirteistä, vielä lapsenpyöreistä kasvoista jotka ovat ajan myötä muuttaneet muotoaan. Vaikka Michaela edelleen näyttää helposti lähestyttävältä, hänen siniharmaiden katse on muuttunut lempeästä uteliaisuudesta harkittuun tarkkailuun. Nuoren naisen silmiä kehystää edelleen silmälasit jotka ovat onnistunut tuomaan asiallisemman ja vakavamman näkökulman hänen hapetukseensa. Hänen punattujen huulien suupielet ovat luonnostaan koholla, mikä saa hänet näyttämään iloiselta. Michaela on edelleen siron harteikas nainen, joka astelee napakasti ja ryhdikkäästi eteenpäin korkokengillä oli sää mikä tahansa. Vuosien saatossa Michaela on välillä alkanut käyttämään hameiden ja mekkojen sijaan housupukuja samalla kun hänen vaatteiden väripaletti on muuttunut selkeästi neutraaliksi. Hänen nykyinen ajatusmaailma on saanut hänet pukeutumaan maltillisesti Michaelan tuntiessa, että hän edustaa niin itseään kuin aatteitaan taikamaailman puolella kunnialla.

_


L U O N N E

Michaela on tunnettu kautta aikojen toimeliaana, kunnianhimoisena ja aktiivisena noitana, jonka kotikasvatus edelleen näkyy vahvasti hänen olemuksessa ja tapana lähestyä uusia ihmisiä. Michaela on helposti lähestyttävä ja pinnasta lämmin sekä puhelias, eikä häntä välttämättä osaa nähdä uhkana tai kiinnostuneena politiikasta, johon hänet oli kuin luotu pienestä pitäen. Michaela pitää hyvää, melkeinpä virheetöntä kuvaa itsestään halutessaan osoittaa oman asemansa, taitonsa ja keskustelutaidot ilman, että kukaan uskaltaisi kyseenalaistaa häntä. Nuorempana Michaelalla oli tapana jaaritella ja hakea sanomisiaan pitkänkin aikaa mikä saattoi näyttää yksinkertaiselta tai hellyyttävältä, mutta nykyään Michaela artikuloi ja haluaa keskustella vaikeammistakin asioista. 

Niinkuin Ilvermornyn henkilökunta oli osannut huomata, Michaelan palo politiikkaa kohtaan roihahti liekkeihin ajan kuluessa ja Yhdysvaltojen sisäisen politiikan heittäessä kuperkeikkoja ja konfliktien ilmentyessä vuoden 2016 vaalien jälkeen. Hän on alkanut kyseenalaistamaan omaa rooliaan niin jästi- kuin taikamaailmassa ja kokee, että hänellä olisi mahdollisuus vaikuttaa taikamaailman tulevaisuuteen kun sen aika tulisi. Hän on käytännönläheinen nainen, joka haluaa toimintaa jaarittelun sijaan. Nykyään Michaela lojaalisuus pohjaantuu niin yksityiselämän kuin työelämän sisällä tapahtuviin ilmiöihin ja ongelmatilanteisiin. Hän valitsee läheisimmät liittolaiset niin heidän arvon kuin hyödyn suhteen, vaikka välttämättä ei ole aina täysin samaa mieltä heidän kanssaan. Michaelan lähin tukiverkko on pienentynyt vuosien saatossa, mutta hänen tuttava ja kaveripiiri on kasvanut sitäkin enemmän. Hän on valmiina verkostoitumaan ja luomaan uusia suhteita tilanteesta huolimatta, sillä jokainen ässä hihassa on parempi kuin ei mitään.

Vaikka vielä vuosia sitten Michaela tuntui elävän hetkessä, hän on alkanut miettimään suhteita ja tilanteita pitkällä tähtäimellä ja miten asiat vaikuttavat domino-efektin lailla toisiinsa. Hän avaa aitoja tunteitaan vain lähipiirille ja niistäkin harvoille valituille. Michaela tietää, että välttämättä kaikki eivät näe häntä yhtä arvokkaana tai pätevänä ottamaan kantaa taikamaailman sisällä oleviin ongelmiin jästisyntyisenä, jonka takia hän on henkisesti yrittänyt alkaa kasvattamaan omaa itsetuntoaan ja luottamusta itseensä kaikista epäilyistä ja peloista huolimatta. 


_


T A U S T A T

New York City, New York, Yhdysvallat | Aviopuoliso Afríca Iris ja Catherine "Cat"-kissa
(äiti Madison Hartmann ja vanhemmat kaksossisarukset Lila ja Violet)

Tyttö syntyi ja kasvoi New Yorkin osavaltiossa, tarkemmin sanoen Long Islandilla, vajaa 2 tunnin matkan päästä Manhattanin sykkeestä Samsonin sukuun. Samsonin suku jatkuu pitkälle yli sadan vuoden taakse. Alunperin esivanhemmat saapuivat Hollannista New Yorkin osavaltioon 1870-luvulla elämään stereotyyppistä amerikkalaista unelmaa. Samsonien varallisuus oli alusta pitäen parempi kuin monilla muilla "Uuden maan" tulokkailla ja vaikka ensimmäisillä vuosikymmenillä suku ei saanut mitään merkittävää aikaan, 1920-luvun buumin aikana hyvät investoinnit, kontaktit ja järkevät taloudelliset liikkeet saivat Samsonin suvun nousemaan korkeampaan yläluokkaan. 1930-luvun raastava lama kolautti koko Yhdysvaltoja, jonka aikana Samsonit käyttivät pahoja aikoja häikälemättömästi hyväkseen, parantaen omaa statustaan muiden tappioiden varjolla. Rahasta tuli tärkein asia ja motiivi kaikkeen ja korkeaa asemaa pidettiin yllä korkeilla koulutuksilla, huviloilla, hienoilla autoilla ja asunnoilla. Michaela oli totutettu niin sanottuun 1% koskevaan elämäntyyliin, jossa loppujen lopuksi on turvallista elää. Tytölle annettiin tietynlaiset odotukset pienestä pitäen, joita Michaela on seurannut pikkutytöstä lähtien vanavedessä ilman minkäänlaisia ongelmia.

Michaelan perhe-elämä ei poikennut tavallisten korkeakoulutettujen amerikkalaisten elämästä. Arthur Samson ja Madison Hartmann tapasivat toisensa työn ohessa opiskeluaikojen jälkeen ja kun he menivät naimisiin, samat tutut elintavat jäivät rutiininomaisesti päälle. Samsoneilla on aina ollut tapana pitää täydellisyyden heijastusta perheestään peittääkseen totuuden epäterveellisistä ihmissuhteiden verkoista, pakonomaisesta kontrollista eri tilanteisiin manipuloimalla ja painostuksesta menestyä oli kyse mistä tahansa. Arthur ja Madison olettivat, että heidän perheensä kuopus Michaela olisi samanlainen kuten hänen vanhemmat sisaruksensa, valmiina kuuntelemaan ja tekemään työtä käskettyä. Kaikki kuitenkin muuttui, kun Michaelasta vajaa 6-vuotiaana alkoi ilmetä erikoisia kykyjä: erään venäläisen lapsenhoitajan platinan-blondit hiukset muuttuivat tuhkan mustiksi sekunneissa Michaelan koskettaessa pitkiä kutreja nauravaisena ja kerran kartanon korkea kattokruunu meni pirstaleiksi Michaelan itkiessä naarmuilla olevaa polvea, kun naapurintyttö oli juoksukilpailun aikana tönäissyt Michaelan kumoon voittaakseen viime metreillä. Samsonien kodin ulkopuolelle jatkuvasti alkoi eksymään naapuruston kissoja tytön kasvaessa, ne seuraten vain ja ainoastaan pikkulikan elehdintää ja käskyjä. Mikään ei tuntunut Samsonien residentissä enää normaalilta Michaelan ympärillä, minkä takia kuopus saikin ”oudon tytön” leiman otsaansa perheen kesken. Lila ja Violet alkoivat syrjiä omaa nuorinta siskoaan, eivätkä Arthur tai Madison osoittaneet yhtä paljon huomiota nuorimpaan kuin aikaisemmin. Oudot kuviot ja tavat alkoivat ilmestyä esille myös kouluaikoina, jolloin Michaela siirrettiin yksityiskoulusta kotona suoritettavaan opiskeluun. Michaela ei luonnostaan osannut tai halunnut ehkä ymmärtää, että hänen erikoiset lahjansa olisivat jotenkin huonoja tai jopa pelottavia. Hän oli tottunut kuuntelemaan ja seuraamaan perheensä ja sukulaisten ohjeita, eikä tyttö oikeastaan osannut kokea, että syrjintä jatkui entisestään.

Michaelan täyttäessä 11-vuotta marraskuun ensimmäisenä päivänä, eräs vanha nainen osasi eksyä Samsonin perhekartanon ulkopuolelle, heiluttaen kädessään erikoisen näköistä kirjekuorta. Kotona sattui olemaan Michaelan lisäksi myös Arthur ja Madison, jolloin kolmikko istuuntui naisen kanssa pöydän äärelle, joka alkoi puhua Ilvermornysta; koulusta, jonne Michaelan kaltaiset ”oudot tytöt” pääsisivät opiskelemaan ja näyttämään taitojaan. Arthur ja Madison olivat myytyjä lähes alkumetreillä kun kuopukselle löytyi parempi paikka, minne hänet voisi laittaa pois muiden silmien alta. Michaela luonnollisesti suostui, kun vanhemmat osoittivat suoranaista kiitosta naiselle hymyillen ja halaten. Samsonien kuitenkin piti sinnitellä ensi vuoden syksyyn asti, ennen kuin Michaela otettaisiin vastaan avosylin taikamaailmaan, minne tyttö loppujen lopuksi kuuluu. Aika kului kuitenkin vauhdissa ja Michaela oli tyytyväinen ja iloinen Ilvermornyyn lähdöstä, vaikka siitä ei oltu kerrottu kenellekään: ei edes Lilalle ja Violetille. Kaksosille ja muille sukulaisille ilmoitettiin vain, että Michaela siirtyisi opiskelemaan ”hänen kaltaisilleen” tarkoitettuun yksityiskouluun Massachusettsin rajoille, jonne kukaan ei kuitenkaan haluaisi edes vahingossa eksyä.


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 18.12.21 14:22, muokattu 13 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Michaela Samson Empty Vs: Michaela Samson

Viesti kirjoittaja Belladed 17.10.20 18:19

TYLYPAHKAVUOSIEN TAPAHTUMAT & IHMISSUHTEET


KUUDES LUOKKA — ELÄMÄ BRITANNIASSA JA TAIKAMAAILMAN SYDÄMESSÄ 
(joulukuu 2016 — maaliskuu 2017)

Michaela saapui joulukuun puolella Tylypahkaan innoissaan mitä maailmankuululla taikakoululla olisi hänelle tarjottavana. Tylypahka ja eurooppalaiset arvot ja tavat olivat kulttuurishokissa Michaelalle olevia erilaisuuksia jotka kiehtoivat Michaelaa, vaikka hän ei välttämättä täysin niitä ymmärtänytkään. Yleisesti ottaen Tylypahka, sen oppilaat ja professorit antoivat lämpimän ja hyvän kuvan amerikkalaiselle, ellei selkeästi No-Majien, tai brittien sanoin jästien tai jästisyntyisten syrjintää laskettu mukaan. Monet oppilaat kuitenkin vakuuttelevat Michaelaa, että kyseessä on vain vanhoollinen tapa mitä vielä jotkut yksittäiset henkilöt harjoittavat syystä tai toisesta. Kontrastina, Michaela kiinnostui selkeästi entistä enemmän muiden oppilaiden taustoista, pistäen merkille itselleen kuka saattaisi olla puhdasverinen ja kuka ei. Michaela on ollut selkeä väripiste mustissa kaavuissa kulkevien oppilaiden massassa ja hänen pirteä olemus on kääntänyt monesti päät ja aiheuttanut hämmennystä. Michaela teki grand sisääntulon järjestämällä uusien ystävien avustuksella oppilaille tarkoitetut juhlat joulun alla, jotka olivat onnistuneet niin vieraiden kuin järjestäjien mukaan. Ekstrovertti Rohkelikko kuitenkin poti joulun alla suurta koti-ikävää, kun hänen ystävänsä ottivat häneen kontaktia lukuisten kirjeiden avulla. Joulun jälkeen Tylypahka hiljentyi, jolloin tyttö yritti alkaa suunnittelemaan uusia juhlia, jotka piristäisivät oppilaiden kaamoksessa vääntyneitä kasvoja.

Tylypahkan hiljentyessä entisestään, Michaela alkoi pitää yhteyttä kotijoukkoihin tiiviimmin ja useammin. Tyttö poti hetkellisesti raskaampaa koti-ikävää, kun Rohkelikko koki, että trion sukset menivät hetkellisesti ristiin, eikä Michaela voinut turvautua muihin tuttuihin sillä suuri osa oppilaista oli linnottautunut omiin tupiinsa. Tilanne kuitenkin muuttui parempaan suuntaan, kun Tylypahka alkoi kukkimaan tulevan kevään mukana, uusia, erilaisia kasvoja täynnä. Shawnin järjestäessä nuorukaisen tutuille ja ystäville tarkoitetut kekkerit omassa kartanossaan Lontoon keskustan kupeessa maaliskuun lopuilla, Michaela törmäsi sattumalta Shane Krugeriin, joka antoi hyvän ehdotuksen hiprakassa olevalle Michaelalle — ehkä auroriksi valmistunut Shawn voisi ojentaa auttavan kätensä tytön tulevaisuutta varten. Michaela sai Shawnin suosituksella jalkansa Taikaministeriön oven väliin, joka johdatti nuoren naisen melko pitkällekin hänen unelmissaan, jos kaikki menevät suunnitelmien mukaan.


SEITSEMÄS
 LUOKKA — TAIKAMINISTERIÖN SIIVILLÄ JA IHMISSUHDEONGELMAT 
(huhtikuu — marraskuu 2017)  

Michaelan seitsemäs luokka ei alkanut hyvissä merkeissä, sillä nuoren naisen elämässä ongelmalliset tilanteet ystävien suhteen saivat hänet kerran jos toisenkin miettimään, oliko Tylypahkassa viimeisen kouluvuoden vietto kaiken kovan työn arvoista vai ei. Michaela potesi omasta puolestaan yksinäisyyttä ja petetyksi tulemista entiseltä trioltaan sekä muilta osapuolilta, minkä takia tytöllä oli vaikeuksia hymyillä aurinkoisesti niinkuin ennen aikaan. Michaela kuitenkin sai muuta mietittävää sillä seitsemännen luokan alkupuolella pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen Michaela sai kauniin kursivoidun kirjeen Taikaministeriön sinetillä koristeltuna — jonka mukaan Michaela on otettu lämpimästi Taikaministeriöön harjoittelijaksi kansainväliselle taikayhteistyön osastolle. Nuori nainen vietti siis viimeisen lukuvuoden juoksemalla Taikaministeriön ja Tylypahkan välillä, ja Taikaministeriössä hänet otti siiven alle Brynne Gwenn, joka vastaa taikayhteistyön osastolla juurikin Yhdysvaltojen ja Yhdistyneiden kuningaskuntien välisistä diplomaattisista menoista. Michaela juhlisti hänen tulevaisuutta Taikaministeriössä Shawnin kanssa eräänä iltana, jota tyttö oli katsonut hetken aikaa vaaleanpunaisten linssien takaa. 

Tytön täyttäessä 18 vuotta, hän sai kirjeen siskoilta jossa kerrottiin vanhempien tulevasta avioerosta ja sen myrskyistä, jotka lopulta vuosien piilottelun jälkeen syöksyi Atlannin toisellekin puolelle. Arthurilla oli ollut vuosia oma rakastajattarensa, josta kaikki muut tiesivät paitsi Michaela. Madison alkoi vaatimaan eroa miehestään marraskuun 1. päivän jälkeen, mikä sai Arthurin ja Madisonin kamppailemaan omista lapsistaan. Lila ja Violet aloittivat Columbiassa ja Harvardissa opiskelut syksyllä perheen välisen kaaoksen alkaessa, eikä kukaan tytöistä tiennyt miten asiaan pitäisi reagoida. Michaela kaiken kaaoksen aikana kuitenkin pyysi molemmilta vanhemmilta apua, sillä tyttö tarvitsi itselleen jonkun paikan missä viettää yötä Taikaministeriön harjoitteluviikkoja varten. Molemmat vanhemmat halusivat osoittaa olevansa parempi vanhempi, mutta lopulta Michaela onnistui saamaan kauniin lukaalin Lontoon keskustasta isänsä puolelta, ja Michaela muutti omaan uuteen kotiinsa haikein mielin.

Kesän 2017 Michaela vietti suurimmaksi osaksi Taikaministeriön puolella, vaikka ilmestyi kerran jos toisenkin heinäkuussa järjestettyihin Huispausfestivaaleille — vaikka monella tapaa huispaus ei kiinnosta nuoren naisen alkua pätkääkään. Michaela kuitenkin törmäsi vanhoihin tuttuihin, Shawniin ja Aellaan, joiden kanssa vaihtoi kerran jos toisenkin kuulumisensa, tuntien entistä enemmän kaipuuta kotiin ja hyljetyksi tulemista. Kitin hävitessä kuin tuhka tuuleen, legendaarinen trio hajosi itsestään, eikä koommin kukaan muu ystävä ja tuttava ole löytänyt tietään Michaelan näköpiiriin kesän aikana. 

Kesän vaihtuessa syksyksi, Aella, Noel ja Michaela lähtivät yhdessä syyskuun alussa etsimään Kitiä, joka oli ollut kadoksissa puolen vuoden päivät. Se jos mikään oli huolestuttanut jokaista etsintäpartiossa, varsinkin kun kukaan ei tiennyt, minne Kit olisi voinut hävitä sanomatta mitään. Kolmikolla oli tuuria, sillä heidän hyvä ystävänsä löytyi Irlannista, vaikka tapaaminen ei loppunutkaan hyvissä merkein. Michaelan yksinäisyys kasvoi kasvamistaan, ja hylätty Rohkelikko päätti 19-vuotias syntymäpäivänä lähtevänsä takaisin Yhdysvaltoihin, kunhan hän saisi ensin koulun ja harjoittelun kiitettävin arvosanoin purkkiin.

Niinkuin Michaela oli suunnitellutkin, hän valmistui hyvin arvosanoin Tylypahkasta seitsemänneltä luokalta, sekä sai ansioluetteloon niin suosituksia kuin merkittävän työkokemuksen, jota Michaela arvosti kaikista eniten vaihto-oppilas vuosien aikana. Vaikka Michaela ei sanonutkaan koskaan hyvästejä niin Kitille kuin Aellallekaan, tuskin tyttö entistä triokoplaa vihaisi. Ehkä kolmikko vielä tulevaisuudessa kohtaavat paremmissa merkeissä.

Shawn Andrews
"Miten tuntuu, että aina ne iloisimmat ovat yleensä surullisimpia..."
Juonipaljastus:
Agatha Crophe
"Mich aikoo kuulemma veistää jääveistoksen sinne juhliin!
Mä voin etsiä tietoa kirjastosta, miten me saadaan semmonen jäämurikka linnaan ilman,
että se sulaa ja me jäädään kiinni!"
Juonipaljastus:
Kaitlyn Dawlish ja Axel Bond
"Mich, oot ihan niinkun se skitso-Kaitlyn tällä hetkellä."
"OH MY GOD! EN MÄ HALUA KUULOSTAA SILTÄ!"
Juonipaljastus:
Aella Hunter
"Mich, sun pitää kertoa meille, jos sua vaivaa jokin.
Me ei voida lukea sun ajatuksia ja tietää, miltä susta tuntuu.
Vaikka me kuinka haluttaisiin."
Juonipaljastus:
Kit Rutherford
"(...) Kaikki on aina vaan ihmissuhteista ja Hachirosta ja Noelista ja poikaystävistä ja...
en halua olla sellainen tyttö, joka vain ranttaa seksistä ja kaikista niistä asioista,
joita tämä yhteiskunta odottaa meidän puhuvan." 
Juonipaljastus:
Adam Winslet
"Aella, mikset sä haluu auttaa sun tupatoveria kun se kulkee niskatuen ja kepin kanssa?
Ei se vie kauaa aikaa meiltä jos me vähän jeesataan sitä!"
"Adam pärjää omillaankin."
Juonipaljastus:
Noel Zeegers
"Oot paskin ihminen kenet oon ikinä tavannu, ja mä niin toivon et me ei tulla näkee enää ikinä.
Mä oon niin done sun kanssa, oikeesti. (...) Toimikaa keskenänne täst lähtien."
"Ja sä oot paskin ihminen jonka mä oon tavannut,
enkä mä halua nähdä tai kuulla sust mitään. Oot... oot kuollut mulle."
Juonipaljastus:


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 18.10.20 13:32, muokattu 1 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Michaela Samson Empty Vs: Michaela Samson

Viesti kirjoittaja Belladed 17.10.20 18:25

TYLYPAHKAVUOSIEN JÄLKEISET TAPAHTUMAT & IHMISSUHTEET


MYÖHÄISTEINI-IKÄ JA NUORI AIKUISUUS
(marraskuu 2017 — heinäkuu 2021)

Michaelalle tuli suurena yllätyksenä lähtö takaisin Yhdysvaltoihin, mutta tyttö koki sen tarpeelliseksi jotta pystyisi levittämään siipiään paremmin kotimaassaan kuin Lontoossa, joka oli jättänyt kolkon näkökulman ekstrovertille. Michaela kuitenkin jätti oman tukikohtansa Lontooseen pahan päivän varalle. Michaela kotiutui yli kahden vuoden jälkeen takaisin New Yorkin osavaltioon ja muutti hetkellisesti äitinsä uuteen kotiin Manhattanille yrittäessään saada selkoa, mihin nuorella naisella oli mahdollisuus päästä kokemuksillaan. Jokin kuitenkin sai Michaelan miettimään kerran jos toisenkin, halusiko hän jäädä velhojen ja noitien keskuuteen, vai kuuluiko hänen palata takaisin No-Majien maailmaan niinkuin hänen isänsä oli pyytänyt.

MACUSA, kuten arvata saattaakin, kuitenkin lumosi Michaelaa näkemään uutta, kotimaisempaa näkökulmaa noitien ja velhojen maailmaan ja Michaela lähestyi organisaatiota hyvillä mielin hakiessaan suoraan töitä, todistuksena löytyen päälle vuoden kokemus Taikaministeriön leivissä. Se jos mikään oli vakuuttavaa hänen ikäiseltään — mutta ei tarpeeksi. Nuorelta naiselta vaadittiin virallista koulutusta, mikä tarkoittikin velhoyliopistoon pyrkimistä eikä lopulta nuori nainen miettinyt kahdesti elämänvalinnan suhteen, olihan hän enemmän oma itsensä noitien ja velhojen keskuudessa. MACUSA ja Kansainvälinen velholiitto tulivat tärkeiksi tavoitteiksi, joista Michaela pitää henkeen ja vereen kiinni onnistuakseen toteuttamaan itseään parhaimmalla mahdollisella tavalla, mitä taikamaailmalla oli hänelle tarjottavana.

Vuonna 2018 syksyllä Michaelan isoisä Eric Samson kuoli, jonka jälkeen Michaela, Michaelan serkku Malachai "Kai" Wright ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Aella Hunter lähtivät yhdessä selvittämään serkuksien sukujuuria. Hautajaisten jälkeen kuului huhu, että kaksikon taustat eivät olleet niin yksitoikkoisia kuin moni muu voisi odottaa jästisyntyiseltä noidalta ja velholta. Matka kesti 3 kuukauden päivät, jonka aikana Michaela tapasi nykyisen tyttöystävänsä Afríca Castillo Alvarezin Salemin yöelämässä. Hänen on-off suhde entisen poikaystävän, Noah Prescottin, kanssa oli saanut Michaelan turhaantumaan ja kyseenalaistamaan hänen rakkauselämäänsä. Afríca kuitenkin onnistui avaamaan Michaelan silmiä niin oman kunnioituksen kuin rajojen suhteen, samalla kun Michaela ensimmäisen kerran kyseenalaisti kunnolla omaa seksuaalisuuttaan. Hän oli pitkään miettinyt, kenties valehdellut itselleen, että hän ei välittäisi samalla tavalla tytöistä kuin pojista joiden kanssa hänen muka kuuluisi olla. Afrícan suorasanaisuus mutta selkeä välittäminen häntä kohtaan tuntui ensin aidolta ystävyyssuhteelta, mikä kuitenkin puhkesi kukkaan Afrícan myöntäessä omat tunteensa Michaelaa kohtaan myöhemmin.

Michaela aloitti yliopiston Salem Instituutissa talvella 2018 ja hänen opintonsa kestivät neljä vuotta. Michaela panosti kouluvuosien aikana yhtälailla kuin ennenkin verkostoitumiseen ja keskitti tiensä diplomatiaan ja kansainvälisiin liittoihin edesauttamaan tasa-arvoa ja oikeuksia kaikkia noitia ja velhoja kohtaan. Vuonna 2021 kesäkuussa Michaela meni naimisiin Afrícan kanssa jonka kanssa Michaela asui vielä kyseisen kesän ajan New York Cityn No-Maj puolella. Michaela myös aloitti työskentelyn MACUSAn taikayhteistyön & koulutuksen osastolla loppukesästä 2021.


URAN ALKU, PERHE & UNELMA TULEVAISUUDESTA
(elokuu 2021 —)

Heinäkuussa 2021 Michaela tapasi vanhaa ystäväänsä Shawn Andrewsia vuosien jälkeen Michaelan Lontoo residenssissä. Kyseisen tapaamisen aikana Michaela pyysi apua Shawnilta Afrícan ja Michaelan toiveeseen perheen aloittamisesta, johon Shawn suostui. Kyseinen järjestelyn on tarkoituksena pysyä pois muiden tiedosta ja ainoat jotka tietävät siitä on Shawn, hänen aviopuolisonsa Queenie Ellis sekä Afríca. Illan keskustelujen jälkeen Michaela joutui miettimään omia toiveita ja tulevaisuutta selkeämmin ja teki tietoisen päätöksen, että siirtyisi vähitellen täysin taikamaailman puolelle minne hän kuuluu. Afríca tuli raskaaksi Shawnin avustuksella, joka sai Michaelan kateelliseksi. Koska Michaela on jästisyntyinen, Shawnin avustus oli täysin pelkästään Afrícan käsissä. Niinpä Michaela alkoi miettimään omia vaihtoehtoja lapsia ja niiden hankkimista kohtaan, päätyen viimeisiä kertoja kääntymään No-Maj maailman puoleen hakemaan sitä, mitä hän haluaa sitten, kun on sen aika.

SEURAAVA SUKUPOLVI:


Shawn Andrews
Juonipaljastus:
Afríca Iris (Castillo Alvarez)
Juonipaljastus:
Aella Hunter
Juonipaljastus:
Malachai "Kai" Wright
Juonipaljastus:
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Michaela Samson Empty Vs: Michaela Samson

Viesti kirjoittaja Belladed 05.11.21 11:15

Michaelan esittely on päivitetty uusilla kuvilla ja informaatiolla ihmissuhteiden ja nykyhetken suhteen.
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Michaela Samson Empty Vs: Michaela Samson

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa