[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ophelia Sasania

Siirry alas

Ophelia Sasania Empty Ophelia Sasania

Viesti kirjoittaja Belladed 12.10.20 14:00

Ophelia Sasania F1f5aa535946720e1e4e336ebed3e592aa2af197 Ophelia Sasania Be3340e7d97b5cb5ef6d45790285fe730e41f7f2 Ophelia Sasania 1f8630f85f4af9673671063ac054dc06c4795c3a
Ophelia Sasania F07bf82a2956f3efb730f2c20188c99505b0e825 Ophelia Sasania 5d929d08c40e81e806732c945a2b3441c1214d2f Ophelia Sasania 1f968a093f3a14a09be8c820c207daf691d48341
Ophelia Sasania 9223c99e15bd8dee113eb251c10a5f0ff2a5decc Ophelia Sasania 9b72d75717069cd8b218ec244cd8ea8f54b72c62 Ophelia Sasania E632c1999a324d6ec759f4549ba0396aab460843P E R U S T I E D O T

Ophelia ibnat Harun ibn Rayan Al-Sasania | Ophelia, Lia (Hamlet Sasania)
9. elokuuta | Nainen
Arabiemiirikuntien kansalainen | Puhdasverinen
Naimaton | Heteroseksuaali
Neutral evil | Kuollut

_


V E L H O P A S S I

☼ Leijona | ☾ Rapu | ➚ Oinas
Erotettu Tylypahkasta | Korpinkynsi
Jäykkä | 11” sypressiä | sarvikyyn torahammas
Loitsut & pimeyden voimilta suojautuminen
Afrikansusi | Epäonnistuminen

_


U L K O N Ä K Ö

Ophelia, kuten isoveljensä Hamletkin, saattaa erottautua perusbrittien kirjosta arabipiirteillään ja vaatetuksestaan. Teini-ikäinen tyttö omaa vielä toistaiseksi lapsenpyöreät kasvonpiirteet, mutta isot, vihertävänruskeat silmät ovat tulleet jäädäkseen, jotka voivat saada tytön vaikuttamaan viattomalta. Ophelialla on pitkät korpinmustat hiukset mitkä ovat yleensä jätetty auki ja yltää aina puoliselkään. Arabitaustainen tyttö omaa tummat, selkeät kulmat sekä korkeat poskipäät mitkä koristavat kauniisti Ophelian piirteitä.

Ophelian kasvaessa tytöstä nuoreksi noidaksi alkaa Ophelia saamaan enemmän muotoja kehoonsa, ja lopulta hänestä tulee melko kurvikas nuori nainen vuosien saatossa. Muotoja ei kuitenkaan selkeästi näe, sillä arabityyliset, pitkät kaavut eivät ole kovinkaan ihoa myötäileviä. Muutenkin tytön vaateet ovat aina olleet peittävät, mutta hohtoa ja loistoa tuodaan muilla eri tavoilla esiin, esimerkiksi näyttävillä meikeillä mitkä korostavat tytön suuria, kauniita silmiä. Toistaiseksi hänen ainutlaatuiset kaavut ja niiden kimaltelevat yksityiskohdat saa monesti muiden oppilaiden päät kääntymään.

_


L U O N N E

Ophelia tunnettiin jo Tylypahkassa häikäilemättömänä ja viekkaana nuorena tyttönä, joka selkeästi yrittää saada maailman pyörimään hänen toiveiden mukaisesti. Hänen kasvatuksensa takia Ophelia on pikkuvanha, joka yrittää puuttua isompiin konflikteihin joko laittamalla kapuloita rattaisiin tai keksimällä omia juonia joiden avulla hän saisi, mitä lopulta haluaisi. Hän ei pelkää yhteenottoja, vaan useasi rääväsuinen noita saattaa aiheuttaa enemmänkin lisäharmia ollessaan valmiina puolustamaan itseään tavalla tai toisella. Auktoriteettien asema ei merkitse Ophelian silmissä mitään, ainakaan kodin ulkopuolella, vaan hän taistelee omia oikeuksiaan varten asiasta kuin asiasta. Ophelialla ei ole tapana hankkia ystäviä vaan liittolaisia, jotka pahan päivän tullessa tukisivat ja puolustaisivat häntä. He, jotka ovat joutuneet syystä tai toisesta Ophelian pahalle puolelle, harvoin kuulee kauniita sanoja Ophelian suusta sillä hän kritisoi, haukkuu ja kiusaa muita ääneen halutessaan osoittaa dominoivampaa puolta itsestään muille. 

_


T A U S T A T


Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat | Vanhemmat Harun ja Fayruz (o.s. Kasmi), sedän perhe ja isoveli Hamlet

Sasanian suku oli kauan sitten erittäin isona osana historiaa, sillä entinen Persia oli osa niin sanotusti Sassanidien dynastia a Persian toisen valtakunnan aikana. Dynastian kukoistaessa, Sasanian sukunimen arvo levisi niin jästimaailmassa kuin taikamaailmassa velhojen ja noitien keskuudessa, suku ollen varakkaita ja vaikuttavia puhdasverisiä täynnä. Sasanian valtakausi kesti yli 400 vuotta, ennen kun dynastia hävittiin raakalaisissa taisteluissa ensimmäiselle ulkopuoliselle heimolle, jotka ottivat dynastian valtaansa vajaa sadaksi vuodeksi, ennen kun dynastia siirtyi toisten käsiin taistelun tappion jälkeen. Hamletin äidin oma suku on myös jättänyt jälkensä historiaan, sillä marokkolaisen suvun sharifit hallitsivat Marokkoa samalla tapaa kuten Sasanianit Persiassa, nykyisessä Irakissa. 

Sasanian suku on edelleen tunnettu, mutta rahallinen tilanne Hamletin sukuhaarassa on ollut vuosikymmeniä huonossa tilanteessa. Hamletin perhe asuu Abu Dhabista kivenheiton päässä omassa lukaalissa mikä ulkoisesti näyttää vaurauttaan, vaikka sisäpuolelta kolkkous on jäänyt osaksi perheen elämää. Fayruzin oma suku ei tiedä Sasanianien tilanteesta, mikä tuli itse Fayruzille täysin yllätyksenä hänen naidessa Harunen. 

Hamletin saadessa suurimman osan suosion osoituksista ja odotuksista kontilleen, Ophelia joutui automaattisesti isoveljensä varjoihin. Ophelia oppi, että tyttönä hänelle annettaisiin erilaiset prioriteetit joiden mukaan elää, kuten esimerkiksi ottamalla ensin perheen miesten ja isoveljen päätökset ja vaatimukset huomioon. Vaikka Ophelialle tarjottiin paljon samoja mahdollisuuksia kuten Hamletille, aina omasta ratsusta neljän eri kielen opiskeluun hän huomasi, että Hamletia ei koskaan kiinnostaisi samalla tavalla Sasanioiden aseman parantaminen kuin häntä. Hän olisi se, jota heidän perhe oikeasti tarvitsisi. Ophelia näki isoveljensä heikkona, laiskana ja yksinkertaisena jonka virheet hän joutuisi kuitenkin korjaamaan. Katkeruus hänen kohtaloaan kohtaan alkoi kasvamaan, eikä aikaakaan kun pettynyt Ophelia muuttui vihaiseksi koko maailmaa kohtaan, varsinkin hänen isoveljeään. 


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 03.09.21 23:17, muokattu 12 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Ophelia Sasania Empty Vs: Ophelia Sasania

Viesti kirjoittaja Belladed 17.10.20 19:19


TYLYPAHKAVUOSIEN TAPAHTUMAT & IHMISSUHTEET

TOINEN LUOKKA — LEMMENJUOMAMYRKYTYS & TYLYPAHKAN HUISPAUSJOUKKUE
(kesäkuu — syyskuu 2020)

Ophelia saapui Tylypahkaan kesäkuun ensimmäisinä päivänä, eikä hänen tulonsa ole jäänyt näkemättä tai kuulematta. Alusta lähtien tyttö on onnistunut tuottamaan säpinää, ongelmia ja erilaisia tilanteita Tylypahkassa aina entisen Puuskupuhin johtajapojan, Oliver Ackerhoganin, statuksen sabotointiin tanssiaisten jälkeiseen kahakkaan Neon Daemonin kanssa. Ophelia tunnetaan Tylypahkassa kolikon toisena puolena verrattuna hänen kilttiin ja luonteeltaan alistuvampaan isoveljeensä tytön ollessa paljon voimakkaampi mielipiteistään ja haluistaan Tylypahkan sisällä. Hän on yrittänyt luoda Tylypahkan sisällä olevien tyttöjen välille liittouman Tylypahkan henkilökuntaa ja muita oppilaita vastaan, vaikka toistaiseksi kyseinen liittouma otti viimeisten tapahtumien jälkeen kolhuja.

Ophelia myrkytettiin kesällä järjestetyissä tanssiaisissa lemmenjuomalla, jonka huumassa hän suuteli Viviann Kempingtonia. Tilanne eskaloitui melko pahasti sillä Ophelian löytäessä syyllisen, hänen tanssiparinsa Neon Daemonin, kaksikko joutui pahaan kahakkaan joka melkein onnistui saamaan varsin kohtalokkaan lopun. Ophelian murhanyrityksen kuitenkin esti Hamlet, joka luvatessaan ettei itse vasikoisi Ophelian tekemisistä teki Neonista koskemattoman. Ophelia joutui tapahtuneen takia viettämään aikaa Pyhän Mungon nuorten mielenterveysosastolla jonka jälkeen hän palasi normaalisti linnaan. Suurin osa hänen ihmissuhteista otti kolhun tapahtuman takia.

KOLMAS LUOKKA — SAUVAN KATKAISU JA PALUU KOTIIN
(syyskuu 2020)

Ophelian asema koulussa ei koskaan muuttunut paremmaksi, vaikka kuinka hän yritti tavalla tai toisella painostaa muita näkemään hänet uudessa valossa. Entinen Korpinkynnen tuvanjohtaja Michelina Fantini järjesti muun muassa tapaamisen, jossa koulun valvojaoppilaat ystävystyisivät Ophelian kanssa, vaikka Ophelia ei koskaan tullutkaan paikalle. Hänet tunnettiin koulussa edelleen tyttönä, joka ei katunut päätöksiään Neon Daemonia kohtaa, mikä sinänsä pitikin paikkansa. Hän koki, että oli tehnyt oikein säilyttääkseen oman asemansa korkeampana kuin Neon, joka oli tehnyt suuren virheen. Neon kuitenkin pian hävisi kokonaan koulusta, eikä kukaan tiennyt miksi. Useat alkoivat kyseenalaistamaan, että Neon lähti koulusta Ophelian takia, mikä loi monille oppilaille huonoja vaikutteita tytöstä. Loppujen lopuksi, vuotta myöhemmin Neonin ja Ophelian käsirysästä, uusi rehtori Rowan Stanford erotti Ophelian lopullisesti Tylypahkasta. Hänen länsimaalaisen tapojen mukaan hankittu sauva katkaistiin ja hänet lähetettiin takaisin kotimaahan.

Paluu kotiin yllätti niin Ophelian, Hamletin kuten heidän vanhemmatkin. Ophelian palasi kodin ulko-ovelle samana iltana, kun hänet oli erotettu koulusta, kantaen hänen täynnä olevaa matka-arkkuaan.
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa