[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinah Walsh

Siirry alas

Dinah Walsh Empty Dinah Walsh

Viesti kirjoittaja Honey:Dream To Syys 03, 2020 4:29 pm

Dinah Walsh

Dinah Walsh Tumblr_ofnnh5Zq1A1sh95ero1_r1_500

PERUSTIETOA

Nimi: Dinah Nena Walsh
Lempinimet: Ei muistossa olevia lempinimiä
Unohdetut lempinimet: Mykkä(koulun oppilaat), D (Wisterialle kerrottu nimi)
Ikä: 15, syntynyt 25.6.
Horoskooppi: Rapu
Sukupuoli: Tyttö
Siviilisääty: Sinkku
Status: Elossa
Verisääty: Puhdasverinen
Kotimaa: Britannia, Skotlanti
Kansallisuus: Britti

Pituus & paino: 150 cm & 48kg
Hiusten väri: Maantienruskeat
Silmien väri: Tummanharmaat
Kengän koko: 36

Dinah Walsh 7a7abc788e07323aaa1db5aa02a3fce1336d1fdf Dinah Walsh 0aeb57d7d31f70bfda3c42d123a9a3ca6b0d548b

FAKTATIETOA

Luokka-aste: 5. lk
Taikakoulu: Castelobruxo
Tupa Tylypahkassa: Korpinkynsi
Taikasauva: Omenapuuta, ytimenä Romialaisen pitkäsarven sydänjuuri, jäykkä & 13½ tuumaa
Lemmikki: Ei lemmikkiä
Suojelius: Ei tiedossa
Mörkö: Ei tiedossa

MIELTYMYKSET

Ruoka: Sedän Isän tekemä makaronilaatikko
Juoma: Kaakao kermavaahdolla
Oppiaine: Muodonmuutokset, taikaeläinten hoito
Vuodenaika: Kesä
Vuorokaudenaika: Keskipäivä
Juhla: Syntymäpäivä
Kasvi: Omenapuu
Tuoksu: Makea kinuski
Paikka: Pihakeinu


Dinah Walsh CRQ3zf

ULKONÄKÖ

Dinah on pienikokoinen, ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen ikäisekseen. Hänen ihonsa ottaa kesäisin hyvin väriä eikä tytöllä ole vaaraa palamisesta. Kasvoissa on pientä pyöreyttä ja nenä on pyöreähkö hänen kasvoillaan. Silmät ovat pyöreät, suuret tummankiven harmaan sävyssä. Huulet ovat pienet, alahuuli hieman pyöreämpi ja luonnostaan lähellä kirsikanpunaista. Dinahin yläkropassa on muutamia hyvin parantuneita arpia, jotka on saanut ollessaan pieni. 

Dinah pukeutuu tyylikkäästi ja arvokkaasti pitäen huolen yläkropan arpien olevan peitossa. Häntä ei juuri vähissä vaatteissa tapaa. Tytön hiukset ovat suorat väriltään maantienruskeat. Hiuksia Dinah pitää niin auki kuin erilaisilla kampauksilla päivän fiiliksen mukaan. Dinah on olemukseltaan hyvin päättäväinen ja itsevarma ja tämä näkyy hänestä ulospäin kuten muut tunteet.


Dinah Walsh Ce6afe5020fc7560fdf9121d022d9c9dac096415 Dinah Walsh 91b01eaa025ef8c8dd4ccce3ce950a6efcaff5b0

LUONNE

Dinah on hyvin sisäänpäin suuntautunut persoona sekä pidättyväinen muiden seurassa. Tytöllä riittää itsevarmuutta sekä päättäväisyyttä. Hän saattaa vaikuttaa kylmältä ja itsekkäältä mutta kyseessä on puhtaasti tytön keino suojella itseään, ettei häntä enää satutettaisi.

Kaikkien näiden piirteiden vuoksi vähäsanaista sekä äkkipikaista tyttöä on vaikea lähestyä, eikä tyttö juuri itse tee aloitteita, ellei tunne jotakuta selkeästi luotettavaksi ja sellaiset ihmiset ovat harvassa. Dinah ei siedä väkivaltaa missään muodossa, ja hän välttelee väkivaltaan taipuvia ihmisiä parhaansa mukaan.

Dinahin luonne muuttui osittain, kun hänen muistojaan muokattiin. Dinah on edelleen itsevarma ja päättäväinen tyttö, joka tietää mitä haluaa. Dinahista on puhjennut iloinen ja naurava persoona, jonka sosiaaliset taidot ovat kuitenkin heikomman puoleiset. Hän ei loista sosiaalisissa tilanteissa ja saattaa vaikuttaa ajoittain kylmältä. Tyttö opettelee kovasti ymmärtämään muita ja haluaa saada kovasti ystäviä.

 Dinah Walsh 41d8bedf444a0bcb9a2bc318fd3bb856 Dinah Walsh 1f7fbf85973418adc971d63e5147db1a

PERHE

Nykyisten muistojen mukaan:
Chrysanta Walsh
Äiti -
edesmennyt:
Dinahin äiti kuoli synnytykseen, Dinahin syntymän jälkeen. Tyttö ei oppinut näin ollen tuntemaan äitiään vaan äiti elää tytön muistoissa hyvin vahvasti. Jos hän jotakin voisi muuttaa menneisyydestään, hän ottaisi äidin takaisin rinnalleen. Dinah kantaa mukanaan kuvaa äidistään.

Calanthe Walsh
Täti -
edesmennyt:
Dinah tietää äidillään olleen siskon, mutta nainen ei muistoissa ollut koskaan osa Dinahin elämää. Dinahin muistoissa Calanthe laittoi välit poikki Egbertiin, kun hänen siskonsa kuoli. Dinah tietää Calanthen olevan nykyään kuollut eikä tyttö tavannut tätiään koskaan.

Egbert Ayton
Isä
”En aio korvata äitiäsi kenelläkään, en koskaan”.:
Dinahin muistojen muokkaamisen jälkeen hän on pitänyt Egbertiä biologisena isänään. Hänen välinsä setäänsä ovat hyvät ja lämpimät. Dinah muistaa Egbertin rakastavana isänä, joka on suojellut häntä ja jonka seurassa on saanut itkeä ja nauraa, olla oma itsensä. Dinah ei tiedä, että muistojen muokkaaminen oli nimenomaisesti Egbertin idea.

Ennen muistojen pyyhintää:
Chrysanta Walsh
Äiti -
edesmennyt:
Dinah ei koskaan oppinut tuntemaan äitiään kunnolla. Chrysanta sairastui synnytyksen jälkeiseen masennukseen, joka muuttui vakavaksi masennukseksi naisen saamatta apua ongelmiensa kanssa. Chrysantan aviomies kaltoinkohteli häntä ja Chrysanta ajautui itsemurhaan tyttärensä ollessa kolmen vuoden ikäinen.

Earl Walsh, os. Ayton -
Isä -
”Sinä olet minun! Sinä et tarvitse muita!”:
Dinahin suhteet isäänsä ovat hyvin heikot. Hänen muistikuvansa isästään ovat pullo kädessä huutamassa ja pahoinpitelemässä sekä taioin että nyrkein niin ensimmäistä vaimoaan kuin kihlattuaan. Dinah ei juuri tapaa isäänsä tämän menetettyä huoltajuutensa Dinahin oltua seitsemän.

Hannah Jekyll
Isän kihlattu -
edesmennyt:
Hannah tuli kuvioihin hyvin nopeasti Chrysantan menehdyttyä. Hannah oli avoin ja sai yhteyden sulkeutuneeseen tyttöön. Hannah ja Earl menivät kihloihin vuoden seurustelun jälkeen, mutteivat koskaan naimisiin asti. Hannah koki karun kohtalon, kun joutui kihlattunsa pahoinpitelemäksi. Hannah menehtyi pahoinpitelyn aiheuttamiin sisäisiin vammoihin Dinahin ollessa lähemmäs kuuden.

Calanthe Walsh
Täti -
edesmennyt
”Sä tarviit iskän elämääs, mä hankin sen”.
:
Calanthe on Chrysantan isosisko ja nainen otti seitsenvuotiaan Dinahin siipiensä suojaan siskonlapsensa isän menetettyä huoltajuutensa. Calanthe sairasti kenenkään tietämättä lievää masennusta. Calanthe ei ollut ihanteellinen roolimalli Dinahille naisen tuodessa kotiin toinen toistaan oudompia miehiä yrittäen löytää heistä Dinahille isää. Lopulta Calanthen masennus paheni ja hän menehtyi huumeiden yliannostukseen Dinahin ollessa yhdeksän.

Egbert Ayton
Setä
"Muista Dinah, että jokainen meistä tekee virheitä ja joidenkin virheitä ei voi unohtaa. Mutta mä lupaan, että mä pidän sut turvassa, etten mä lähde".:
Egbert on hyvin tietoinen isoveljensä Earlin tekemisistä, mutta ei ole puuttunut asioihin puhtaan pelon vuoksi. Dinahin setä, Egbert, sai tytön huoltajuuden Dinahin ollessa yhdeksän. Egbert on lempeä ja hyväsydäminen mies, joka on saanut kovia kokeneen tytön avautumaan ja tuntemaan itsensä onnelliseksi sekä rakastetuksi ensimmäistä kertaa lyhyen elämänsä aikana. Dinah tietää, ettei Egbert ole hänen isänsä mutta sellaiseksi tyttö tuntee välillä setänsä. Dinahin siirryttyä kolmannella vuosiluokallaan kotiopetukseen, hänen välinsä setäänsä kariutuivat kokonaan.

Dinah Walsh 6e58e4234797a64c345f72888946112e0d976b63 Dinah Walsh B0090358caa153c271468fc36046682ba8579798


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm Pe Tammi 14, 2022 2:06 pm, muokattu 18 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Dinah Walsh Empty Vs: Dinah Walsh

Viesti kirjoittaja Honey:Dream La Heinä 17, 2021 8:46 pm

SUHTEET

Ei muistossa olevia ihmissuhteita.

Unohdetut ihmissuhteet:
Don Lane
Härklöntti:
Don on yksi Dinahin uusimmista tuttavuuksista. Ensivaikutelma muuttui hyvin nopeasti, kun Don puolusteli Wilsonia, jolloin Don leimaantui härklöntiksi Dinahin silmissä. Don ei ole vain epämieluisa vaan myös tirkistelevä ja väkivaltainen, pojan viettäessä aikaa tyttöjen vessassa ja tönäistessä Dinahia poistuessaan paikalta.

Clayton Wells
Ajatustenlukija:
Clayton oli alkuun ihan hyvä tyyppi, kunnes Dinahin mieleen juolahti, että Clayton vakoilisi muita oppilaita professori Pancherille. Mielipide Claytonista voimistui, kun Clayton luki muiden oppilaiden ajatusta professorin pyynnöstä eräällä pimeyden voimien suojautumisen tunnilla eikä Dinah halua poikaa lähellekään itseään. Kolmannen vuosiluokan alussa, Dinah tapasi Claytonin uudestaan alkaen jutella toisen ajatuksillaan tytön todetessa pojan mahdolliseksi ystäväksi.

Happy Powell
Matkiva härklöntti:
Happy on Dinahin kanssa samasta tuvasta, mutta Dinah ei viihdy tupalaisensa seurassa. Kuuleman perusteella Happy on myös tirkistellyt naisia, joka laskee pojan pisteitä entisestään. Tämän lisäksi Happy kuuluu Wilsonin jengiin. Dinahin toisen vuosiluokan lopulla Dinah huomasi Happysta mielenkiintoisen puolen – poika matkii hänen kirjataktiikkaansa pysyäkseen muilta piilossa.

Hylonome Elderflower
Epämieluisa tuttavuus:
Hylonome on Dinahin tavoin Korpinkynsi, mutta heidän ajatusmaailmansa eivät kohtaa juuri ollenkaan. Hylonome on kovin äänekäs ja pitää Dinahin mielestä epämiellyttävästi asioista.

Mercy Copper
Ihan kiva:
Mercystä Dinah on saanut hyvän kuvan, tyttö on ystävällinen ja ymmärtää oman tilan tarpeen. Mercy on myös muutamaan otteeseen auttanut hiljaista tyttöä.

Phobos Huxley
Tanssiva tyttö:
Phobokseen Dinah on törmännyt muutaman kerran ja molemmilla kerroilla Phobos on tuntunut jollakin tapaa tanssahtelevan Dinahin ympärillä sen enempää häiritsemättä häntä itseään.

Professori Morrigan O'Deorain -
Professori:
Dinah on alkanut viihtymään muodonmuutosten oppitunneilla uuden, jokseenkin ymmärtäväisen oloisen professorin opetuksen alla. Dinah ei pelkää kirjoittaa hänen läksypergamentteihin omia mielipiteitään eikä katsella avoimesti professorin toimintaa luokan edessä.

River Morgan
Ystävälliset kasvot väkijoukossa -
"No ei kait siinä. Mennäänkö sit ja katotaa mitä tuleman pitää?":
River on osoittanut Dinahille ymmärtävän oman tilan tärkeyden eikä ole pakottanut puhumaan tai tullut liian lähelle. Dinah hakeutuu vaistomaisesti Riverin seuraan todettuaan vanhemman tytön ymmärtäväiseksi, Dinah saa puhua – omassa tapauksessaan olla puhumatta – juuri sen verran kuin haluaa. River on myös auttanut Dinahia kohtaamaan professori Pancherin ja hakenut varastetun kirjan takaisin mieheltä. Dinah on alkanut luottamaan Riveriin, joka näkyy Korpinkynnen pienissä eleissä vanhempaa oppilasta kohtaan.

Trent Pachner
Epäpätevä entinen professori -
"Tiedän sinun kykenevän erinomaisiinkin pohtiviin kirjoituksiin.":
Pancher on osoittanut olevansa Dinahin silmiin hyvin epäpätevä professori, joka ei tiedä mitä opettaa. Tämän lisäksi Pachner on Dinahin mielestä lähennellyt ja tyttö on tehnyt kaikkensa saattaakseen tuvanjohtajansa muidenkin oppilaiden silmissä huonoon valoon ja saamaan potkut professorille. Dinahin toive toteutui toisen vuosiluokan lopulla, kun Korpinkynsille nimitettiin uusi tuvanjohtaja.

Wilson Myerscough
Haisku, härklöntti, fletkumato:
Wilson on Dinahin yksi suurimmista epämieluisista tuttavuuksista. Wilson lähentelee ja kiusaa eikä osoita minkäänlaista kunnioitusta, vaikka sukunimensä puolesta pojan luulisi osaavan käytöstavat. Viimeisin pisara oli se, kun Wilson varasti Dinahin kirjan eikä antanut sitä äänettömistä pyynnöistä huolimatta takaisin vaan toimitti kirjan professorille. Dinahin välit Wilsoniin kiristyivät kolmannen vuosiluokan alussa heidän taistellessa käytävän herruudesta ja Dinahin päästessä ensimmäistä kertaa piikittelemään Wilsonille takaisin.

Wisteria Lacethorn
Mahdollisuus kaveriin:
Dinah on muutaman kerran törmännyt hyvinkin innokkaaseen Wisteriaan ja alkanut lämpenemään itseään nuoremmalle. Dinah ei ole vielä puhunut Wisterialle, mutta on suostunut kirjoittamaan toiselle.

Dinah Walsh Alexandra-dowling-gif-11 Dinah Walsh D7d82e4b46f697e5d7337a88afd760ea


Viimeinen muokkaaja, Honey:Dream pvm Pe Tammi 14, 2022 2:21 pm, muokattu 12 kertaa
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Dinah Walsh Empty Vs: Dinah Walsh

Viesti kirjoittaja Honey:Dream La Heinä 17, 2021 8:48 pm

HISTORIA

Muistissa oleva historia:
Lapsuus & kolme ensimmäistä kouluvuotta-
Kahdestaan
<- syyskuu 2021:
Dinah Nena Walsh syntyi keskikesällä, 25.6. keskellä kirkasta, kaunista aurinkoista päivää puhdasveriseen sukuun. Tytön äiti, Chrysanta, menehtyi synnytykseen. Dinah ei koskaan oppinut tuntemaan äitiään menetettyään hänet. Dinah ei syytä itseään äitinsä kuolemasta, päinvastoin. Hän odottaa päivää, jolloin hän tapaisi jollakin tapaa äitinsä ja saisi mahdollisuuden tutustua häneen. Muistot äidistä ovat vain kuvissa ja uskotun isänsä, Egbert Aytonin, kertomia. Dinah viihtyi kotona kahdestaan isänsä, Egbertin, kanssa. Egbert oli huolehtiva ja lämmin ja isälle pystyi näyttämään kaikki tunteensa. Dinah oppi ja kasvoi. Hänelle tärkeimmiksi esineiksi muodostuivat valokuva äidistä sekä pupupehmolelu, joka kulkee edelleen tytön mukana lähes kaikkialle. Dinahille on syntynyt loistava luottamussuhde isäänsä, eikä hän ole voinut kuvitella elämään ketään muita.

Dinah on ollut ilman kaverisuhteita ensimmäiset kolmetoista vuotta hänen oltuaan kotiopetuksessa. Tyttö aloitti kotiopetuksen yksitoistavuotiaana isän työtilanteen sen salliessa ja saatuaan luvat kotiopetukseen. Dinah ei ole koskaan epäillyt kotiopetuksen syitä vaan on pitänyt sitä puhtaasti oikeana ratkaisuna. Tyttö on ollut keskinkertainen oppimaan kotiopetuksessa. Kaikki muuttui keväällä, kun hänen isänsä ilmoitti heidän muuttavan Brasiliaan ja tytön aloittavan opiskelunsa Castelobruxon taikaopistossa ja mahdollisuuden saada ensimmäisiä ystäviä.

Neljäs kouluvuosi -
Castelobruxon taikakoulu -
lokakuu 2021 - joulukuu 2021:
Dinah aloitti opintonsa Castelobruxon taikaopistossa jännittyneenä ja innoissaan siitä, että pääsisi kokeilemaan jotakin uutta. Dinahia jännitti suuresti aloittaa opinnot ja etenkin se, sopeutuisiko hän joukkoon omana päättäväisenä, iloisena itsenään.
Dinahilla meni hetki tottua suureen noitien ja velhojen joukkoon, olihan hän tottunut elämään vain isänsä Egbertin kanssa. Dinahille ei tuottanut ongelmia kunnioittaa koulun rehtorin auktoriteettia, mutta sosiaaliset suhteet ovat toistaiseksi jääneet tytöltä hyvin vähäiseksi ja jo valmiiksi muodostuneisiin kaveriporukoihin on ollut haastava päästä mukaan. Dinah ei ole lannistunut, vaan on tehnyt parhaansa ollakseen koulun maineen arvoinen.

Viides kouluvuosi -
Liemimestaruus -
tammikuu 2022 -:
Dinah halusi lunastaa viidentenä kouluvuotenaan lopullisesti paikkansa Castelobruxon menestyvien oppilaiden joukossa ja hyvin päättäväisesti ilmoittautui koulun karsintaan liemimestaruuskisoista. Pieneksi Dinahin yllätykseksi, hänet valittiin edustamaan kaikkien hakijoiden joukosta edustamaan Castelobruxoa ja Dinah pitää kotiopetusta ansiona hyvälle menestykselleen karsinnoissa ja toivoo vahvasti olevansa koulunsa maineen arvoinen liemimestaruuskisoissa Mahoutokorossa.
Menestys liemikarsinnoissa toi Dinahille hänen kaipaamaansa näkyvyyttä muiden oppilaiden silmissä. Dinah ei itse juuri liemien keittämisestä välitä, mutta hän halusi huomiota ja sitä hän sai. Ja huomion kautta hän sai itselleen juttuseuraa koulun vapaa-ajalle.

Historia ennen muistojen pyyhintää:
Ajat ennen Tylypahkaa -
Huoltajuuskiistaa:
Dinah Nena Walsh syntyi keskikesällä, 25.6. keskellä kirkasta, kaunista aurinkoista päivää puhdasveriseen sukuun. Tytön lapsuus oli kuitenkin kaikkea muuta kuin aurinkoinen. Dinahin äiti, Chrysanta, joutui niin henkisen kuin fyysisen väkivallan kohteeksi, joka johti lopulta Chrysantan itsemurhaan omassa olohuoneessaan. Kolmivuotias Dinah löysi isänsä kanssa naisen kuolleena mutta Earl tuntui painavan asian villaisella.

Hyvin nopeasti Chrysantan hautajaisten jälkeen Earl löysi rinnallaan uuden naisystävän, uhrin, Hannahin. Hannah muistutti hyvin paljon Earlin ensimmäistä vaimoa. Vuoden seurustelun jälkeen Earl kosi Hannahia, joka otti kosinnan vastaan. Hannah otti Dinahin siipiensä suojaan tytön joutuessa uhmakohtaustensa alaisena alkoholisti-isänsä pahoinpitelyn kohteeksi. Pahoinpitely siirtyi Hannahiin, joka suojeli puolustuskyvytöntä tyttöä. Hannah menehtyi sisäisiin vammoihinsa, joihin hän ei saanut hoitoa Earlin kontrolloidessa jokaista naisen liikettä. Dinah seurasi sivusta äitipuolensa kuolemaa Earlin laskematta Dinahia lähellekään naista.

Dinah oli juuri täyttänyt kuuden jäätyään elämään kahdestaan isänsä kanssa. Dinah joutui isänsä vihan kohteeksi muutamaan otteeseen uhmakkuuden ja äkkipikaisuutensa vuoksi, kun tyttö asettui isäänsä vastaan. Puoli vuotta isänsä kanssa elettyään Dinah lähetti pöllön pyytämään apua, kertoi haluavansa poisTästä alkoi pitkä ja raskas puoli vuotta kestävä selvitys ennen kuin Earl menetti huoltajuutensa.

Seitsenvuotiaana Dinah siirtyi asumaan Chrysantan isosiskon, Calanthen luokse. Dinah oli itse jo sulkeutunut menettäen luottonsa aikuisiin. Calanthe uskoi asian johtuvan siitä, että ympäristö ei ollut vielä vakaa – Dinahilla ei ollut isää. Calanthe alkoi etsiä itselleen miestä mahdollisimman nopeasti huonoin tuloksin. Dinah menetti tätinsä alkoholille ollessaan yhdeksän. Tätinsä kuolinpäivänä Dinah joutui lähettämään seuraavan vaikean kirjeen.

Yhdeksänvuotiaana Dinahin huoltajuus siirtyi hänen sedälleen, Egbertille. Alkuun Dinah ei ottanut minkäänlaista kontaktia isänsä veljeen epäillen hänen olevan täysin identtinen isoveljensä kanssa. Melkein kaksi vuotta asuttuaan setänsä kanssa, alkoi Dinah vihdoin luottaa mieheen. Dinah on 11-vuotissyntymäpäivästään lähtien luottanut Egbertiin kuin vuoreen ja uskonut miehelle kaikki häntä piinanneet asiat elämänsä varrella.

Ensimmäinen kouluvuosi -
Härklönttejä ja haiskuja -
syyskuu 2020 - marraskuu 2020:
Dinah aloitti opintonsa Tylypahkassa Korpinkynnen tuvan oppilaana. Heti alkuun tyttö alkoi karttaa tuvanjohtajaansa laittaen alulle syytökset miehen lähentelystä, ahdistelusta ja epäpätevyydestä professorina toivoen miehen saavan potkut virastaan. Näin ei ole kuitenkaan vielä käynyt, mikä kismittää Dinahia, etteivät asiat tule hoidetuksi. Tyttö on ilmaissut vahvasti mielipiteitään asioista ilmoitustaululle tekemillään ilmoituksilla ja sekä vastauksilla saamiinsa läksyihin. Hänellä on selkeät mielipiteet jokaisesta henkilöstä ja lähes jokainen tytön tapaama henkilö on ollut negatiivinen tuttavuus, pois lukien River, jota Dinah on uskaltanut lähestyä. Tyttö on saanut Tylypahkassa maineen mykkänä tyttönä, kuuroksikin häntä on kutsuttu.

Toinen kouluvuosi
Mahdollisuuksia -
joulukuu 2020 - kesäkuu 2021:
Dinahin toinen kouluvuosi jatkui taistelussa tuvanjohtajaansa Trent Pancheria vastaan. Asiaa on yritetty selvittää puhumalla niin tuvanjohtajansa kanssa kuin koulun vahtimestarin Vera Vulpen. Dinah ei ole avannut kenellekään henkilökunnan jäsenille sanaista arkkuaan ja tapaus on hänen puoleltaan jäänyt kuulematta. Henkilökunnassa tapahtuneet muutokset ovat saaneet Dinahin nostamaan päätään – uusi muodonmuutosten opettaja sekä uusi tuvanjohtaja hänen tupaansa. Dinah uskoo, että hän itse on aiheuttanut Pancherin potkut ja on asiasta varsin tyytyväinen. Dinah on tutustunut lähemmin Happyyn, joka on alkanut väläytellä positiivisia puoliaan, kun hän ei ole ollut Wilsonin seurassa. Tämän lisäksi Wisteria on noussut potentiaalisiin ystäväehdokkaisiin tytölle.

Kolmas kouluvuosi
Pandoran lipas -
heinäkuu 2021 - syyskuu 2021:
Kolmas kouluvuosi jatkui hyvin samalla tavalla, mihin edeltävä oli loppunut. Dinah otti uudeksi silmätikukseen Rohkelinkon tuvanjohtajan Silviuksen yhden taikaolentojenhoidon oppitunnin jälkeen, kun hänet pyydettiin siirtymään tukeille istumaan eikä Dinahille näytetty minilohiksia läheltä. Tästä lähtivät laput ilmoitustaululle.
Dinah vietti kolmannella lukuvuodella paljon aikaa uuden tuvanjohtajansa kansliassa eikä hän suostunut avautumaan naiselle juuri sen enempää kuin muillekaan. Omasta puhumattomuudesta ja sulkeutuneisuudesta johtuen Dinahin koulutaival Tylypahkassa päättyi kolmannelle kouluvuodelle, kun hänet siirrettiin kotiopetukseen. Dinahin muistot muutettiin radikaalisti hänen siirryttyänsä kotiopetukseen.

Dinah Walsh 7d9585b00e91ce61b6099ac403f5676b3a439d11

- Faceclaim Alexandra Dowling -
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 375
Join date : 27.08.2020
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa