[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinah Walsh

Siirry alas

Dinah Walsh Empty Dinah Walsh

Viesti kirjoittaja Honey:Dream lähetetty To Syys 03, 2020 4:29 pm

Dinah Walsh


Dinah Walsh Tumblr_ofnnh5Zq1A1sh95ero1_r1_500


PERUSTIETOA

Nimi: Dinah Nena Walsh
Lempinimet: -
Ikä: 11, syntynyt 25.6.
Horoskooppi: Rapu
Sukupuoli: Tyttö
Siviilisääty: Sinkku
Status: Elossa
Verisääty: Puhdasverinen
Kotimaa: Britannia, Skotlanti
Kansallisuus: Britti

Pituus & paino: 130 cm & 28kg
Hiusten väri: Maantienruskeat
Silmien väri: Tummanharmaat
Kengän koko: 36


Dinah Walsh 7a7abc788e07323aaa1db5aa02a3fce1336d1fdf Dinah Walsh 0aeb57d7d31f70bfda3c42d123a9a3ca6b0d548b


FAKTATIETOA

Luokka-aste: 1. lk
Tupa: Korpinkynsi
Taikasauva: Omenapuuta, ytimenä Romialaisen pitkäsarven sydänjuuri, jäykkä & 13½ tuumaa
Lemmikki: Ei lemmikkiä
Suojelius: Ei tiedossa
Mörkö: Ei tiedossa

MIELTYMYKSET

Ruoka: Sedän tekemä makaronilaatikko
Juoma: Kaakao kermavaahdolla
Oppiaine: -
Vuodenaika: Kesä
Vuorokaudenaika: Keskipäivä
Juhla: Syntymäpäivä
Kasvi: Omenapuu
Tuoksu: Makea kinuski
Paikka: Kotona pihakeinu, Tylypahkassa piha-alueet
 


Dinah Walsh CRQ3zf


ULKONÄKÖ

Dinah on pienikokoinen, ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen ikäisekseen. Hänen ihonsa ottaa kesäisin hyvin väriä eikä tytöllä ole vaaraa palamisesta. Kasvoissa on pientä pyöreyttä ja nenä on pyöreähkö hänen kasvoillaan. Silmät ovat pyöreät, suuret tummankiven harmaan sävyssä. Huulet ovat pienet, alahuuli hieman pyöreämpi ja luonnostaan lähellä kirsikanpunaista. Dinahin yläkropassa on muutamia hyvin parantuneita arpia, jotka on saanut ollessaan pieni. 

Dinah pukeutuu tyylikkäästi ja arvokkaasti pitäen huolen yläkropan arpien olevan peitossa. Häntä ei juuri vähissä vaatteissa tapaa. Tytön hiukset ovat suorat väriltään maantienruskeat. Hiuksia Dinah pitää niin auki kuin erilaisilla kampauksilla päivän fiiliksen mukaan. Dinah on olemukseltaan hyvin päättäväinen ja itsevarma ja tämä näkyy hänestä ulospäin kuten muut tunteet.Dinah Walsh Ce6afe5020fc7560fdf9121d022d9c9dac096415 Dinah Walsh 91b01eaa025ef8c8dd4ccce3ce950a6efcaff5b0


LUONNE

Dinah on hyvin sisäänpäin suuntautunut persoona sekä pidättyväinen muiden seurassa. Tytöllä riittää itsevarmuutta sekä päättäväisyyttä. Hän saattaa vaikuttaa kylmältä ja itsekkäältä mutta kyseessä on puhtaasti tytön keino suojella itseään, ettei häntä enää satutettaisi.

Kaikkien näiden piirteiden vuoksi vähäsanaista sekä äkkipikaista tyttöä on vaikea lähestyä, eikä tyttö juuri itse tee aloitteita, ellei tunne jotakuta selkeästi luotettavaksi ja sellaiset ihmiset ovat harvassa. Dinah ei siedä väkivaltaa missään muodossa, ja hän välttelee väkivaltaan taipuvia ihmisiä parhaansa mukaan.


 Dinah Walsh 41d8bedf444a0bcb9a2bc318fd3bb856 Dinah Walsh 1f7fbf85973418adc971d63e5147db1a


PERHE

Chrysanta Walsh – Äiti
Dinah ei koskaan oppinut tuntemaan äitiään kunnolla. Chrysanta sairastui synnytyksen jälkeiseen masennukseen, joka muuttui vakavaksi masennukseksi naisen saamatta apua ongelmiensa kanssa. Chrysantan aviomies kaltoinkohteli häntä ja Chrysanta ajautui itsemurhaan tyttärensä ollessa kolmen vuoden ikäinen.

Earl Walsh, os. Ayton - Isä
Dinahin suhteet isäänsä ovat hyvin heikot. Hänen muistikuvansa isästään ovat pullo kädessä huutamassa ja pahoinpitelemässä sekä taioin että nyrkein niin ensimmäistä vaimoaan kuin kihlattuaan. Dinah ei juuri tapaa isäänsä tämän menetettyä huoltajuutensa Dinahin oltua seitsemän.

Hannah Jekyll – Isän kihlattu
Hannah tuli kuvioihin hyvin nopeasti Chrysantan menehdyttyä. Hannah oli avoin ja sai yhteyden sulkeutuneeseen tyttöön. Hannah ja Earl menivät kihloihin vuoden seurustelun jälkeen, mutteivat koskaan naimisiin asti. Hannah koki karun kohtalon, kun joutui kihlattunsa pahoinpitelemäksi. Hannah menehtyi pahoinpitelyn aiheuttamiin sisäisiin vammoihin Dinahin ollessa lähemmäs kuuden.

Calanthe Walsh – Täti
Calanthe on Chrysantan isosisko ja nainen otti seitsenvuotiaan Dinahin siipiensä suojaan siskonlapsensa isän menetettyä huoltajuutensa. Calanthe sairasti kenenkään tietämättä lievää masennusta. Calanthe ei ollut ihanteellinen roolimalli Dinahille naisen tuodessa kotiin toinen toistaan oudompia miehiä yrittäen löytää heistä Dinahille isää. Lopulta Calanthen masennus paheni ja hän menehtyi huumeiden yliannostukseen Dinahin ollessa yhdeksän.

Egbert Ayton – Setä
Egbert on hyvin tietoinen isoveljensä Earlin tekemisistä, mutta ei ole puuttunut asioihin puhtaan pelon vuoksi. Dinahin setä, Egbert, sai tytön huoltajuuden Dinahin ollessa yhdeksän. Egbert on lempeä ja hyväsydäminen mies, joka on saanut kovia kokeneen tytön avautumaan ja tuntemaan itsensä onnelliseksi sekä rakastetuksi ensimmäistä kertaa lyhyen elämänsä aikana. Dinah tietää, ettei Egbart ole hänen isänsä mutta sellaiseksi tyttö tuntee välillä setänsä.

Dinah Walsh 6e58e4234797a64c345f72888946112e0d976b63 Dinah Walsh B0090358caa153c271468fc36046682ba8579798


SUHTEET

Ei mainittavia suhteita


Dinah Walsh Alexandra-dowling-gif-11 Dinah Walsh D7d82e4b46f697e5d7337a88afd760ea


HISTORIA

Ajat ennen Tylypahkaa - Huoltajuuskiistaa
Dinah Nena Walsh syntyi keskikesällä, 25.6. keskellä kirkasta, kaunista aurinkoista päivää puhdasveriseen sukuun. Tytön lapsuus oli kuitenkin kaikkea muuta kuin aurinkoinen. Dinahin äiti, Chrysanta, joutui niin henkisen kuin fyysisen väkivallan kohteeksi, joka johti lopulta Chrysantan itsemurhaan omassa olohuoneessaan. Kolmivuotias Dinah löysi isänsä kanssa naisen kuolleena mutta Earl tuntui painavan asian villaisella.

Hyvin nopeasti Chrysantan hautajaisten jälkeen Earl löysi rinnallaan uuden naisystävän, uhrin, Hannahin. Hannah muistutti hyvin paljon Earlin ensimmäistä vaimoa. Vuoden seurustelun jälkeen Earl kosi Hannahia, joka otti kosinnan vastaan. Hannah otti Dinahin siipiensä suojaan tytön joutuessa uhmakohtaustensa alaisena alkoholisti-isänsä pahoinpitelyn kohteeksi. Pahoinpitely siirtyi Hannahiin, joka suojeli puolustuskyvytöntä tyttöä. Hannah menehtyi sisäisiin vammoihinsa, joihin hän ei saanut hoitoa Earlin kontrolloidessa jokaista naisen liikettä. Dinah seurasi sivusta äitipuolensa kuolemaa Earlin laskematta Dinahia lähellekään naista.

Dinah oli juuri täyttänyt kuuden jäätyään elämään kahdestaan isänsä kanssa. Dinah joutui isänsä vihan kohteeksi muutamaan otteeseen uhmakkuuden ja äkkipikaisuutensa vuoksi, kun tyttö asettui isäänsä vastaan. Puoli vuotta isänsä kanssa elettyään Dinah soitti apua, kertoi haluavansa pois. Tästä alkoi pitkä ja raskas puoli vuotta kestävä selvitys ennen kuin Earl menetti huoltajuutensa.

Seitsenvuotiaana Dinah siirtyi asumaan Chrysantan isosiskon, Calanthen luokse. Dinah oli itse jo sulkeutunut menettäen luottonsa aikuisiin. Calanthe uskoi asian johtuvan siitä, että ympäristö ei ollut vielä vakaa – Dinahilla ei ollut isää. Calanthe alkoi etsiä itselleen miestä mahdollisimman nopeasti huonoin tuloksin. Dinah menetti tätinsä alkoholille ollessaan yhdeksän. Tätinsä kuolinpäivänä Dinah joutui soittamaan elämänsä toisen vaikean puhelun.

Yhdeksänvuotiaana Dinahin huoltajuus siirtyi hänen sedälleen, Egbertille. Alkuun Dinah ei ottanut minkäänlaista kontaktia isänsä veljeen epäillen hänen olevan täysin identtinen isoveljensä kanssa. Melkein kaksi vuotta asuttuaan setänsä kanssa, alkoi Dinah vihdoin luottaa mieheen. Dinah on 11-vuotissyntymäpäivästään lähtien luottanut Egbertiin kuin vuoreen ja uskonut miehelle kaikki häntä piinanneet asiat elämänsä varrella.

Ensimmäinen kouluvuosi -
Tulossa...


Dinah Walsh 7d9585b00e91ce61b6099ac403f5676b3a439d11


-Faceclaim Alexandra Dowling -
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 69
Join date : 27.08.2020
Ikä : 22

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa