[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sophie McKean [placeholder - kesken]

Siirry alas

Sophie McKean [placeholder - kesken] Empty Sophie McKean [placeholder - kesken]

Viesti kirjoittaja Aileen 13.10.20 18:45

Sophie McKean [placeholder - kesken] 2a782de460d9fdef05ad9ecfdcf7aed6Sophie McKean [placeholder - kesken] 2d4f9dd046c7160ef7598107ee80cb5eSophie McKean [placeholder - kesken] 17335f406088f14575a14e50d3a65c70Sophie McKean [placeholder - kesken] F5a8aa0255f67733cc1a992121ef7a83
Sophie McKean [placeholder - kesken] 23afc9f67b9e687f531f4fccd12ee565
Sophie McKean [placeholder - kesken] 995df07b137c2e2aa0d7c7dfc133d809Sophie McKean [placeholder - kesken] 94d9853bd4bf40518d8a91c1adfe8c6cSophie McKean [placeholder - kesken] B781d6f13b2264e0d6fe9c770e42d552Sophie McKean [placeholder - kesken] 37a20907fcd17d9913ce9d8f26ffcd8f

7lk | Luihuinen | Johtajatyttö
Haapaa, 9½", kelpin jouhi, vankka
Kiinanmuntjakki | Rapu (2.7.) | Puhdasverinen


We live and die by pretty lies
You know it, oh, we both know it
These silver bullet cigarettes
This burning house, there's nothing left
It's smoking, we both know it


Juonipaljastus:


TAUSTA:
Knoxin perheeseen kuuluu velhosavukeyhtiön omistaja Roger Knox, pikkusisko Citron ja veli Bergamote "Pox". Ranskalaissyntyinen äiti, Lena Knox (O.s. Legrain) on kuollut, mutta hänestä on perheen kotona velhomaalaus. Knoxin lapsuus on ollut onnellinen, joskin äidin poismeno on varjostanut Clementinen roolia sisaruskatraan vanhimpana ja isän pyörittäessä perheyritystä on Clementine ollut usein vastuussa nuorempien sisaruksiensa kaitsemisesta. Tausta on jättänyt Knoxiin tietyn kapinan, tyttö ei halua katsoa sisarustensa perään enää Tylypahkassa mutta toisaalta opettanut tuolle vastuunkantoa eikä tuo oikeasti ikinä jättäisi sisaruksiaan pulaan. Ystäviinsä Knox suhtautuu samalla tavalla, tuo kokeilee saamaansa vapautta ja on valmis testaamaan kaverisuhteidensa rajoja muttei oikeasti antaisi tilanteen eskaloitua.

Knoxien perhe omistaa velhosavukeyhtiön KNOX&CO, jonka tunnetuin tuote on turkoosia savua tupruttava Ankeuttajan Suudelma -savuke. Savukkeessa on trooppinen yleistuoksi, ja häivähdys haistajan lempituoksua - lemmenjuomaa jalostamalla saatu ominaisuus. Savukebusiness on kuitenkin kokenut kolauksen, eikä Aberdeenin laitamille muuttanut perhe ole kovin varakas ja kokeekin ajoittain haasteeksi ruokkia kaikki kolme lasta. Roger Knox on joutunut kaihtamaan taikamaailman lakeja ja turvautumaan hämärämpään bisnekseen. Huispauksen ja terveellisen elämäntavan trendikkyys on ollut suuri haaste perhebisnekselle.

ULKONÄKÖ:
Knox on 170cm pitkä laihahko tyttö, joka on varustettu pitkillä jaloilla ja leveällä suulla. Tytön silmät ovat tumman ruskeat, joskin lähellä iiristä on vaaleampaa keltaiseen taittavaa sävyä, muttei häivähdystä erota kuin läheltä. Kaukaa katsottuna tytön katse näyttää sysimustalta. Silmiensä yli Knox on ylpeä punaisista pitkistä hiuksistaan ja tytön voikin usein nähdä liehittelevän kutrejaan olkansa yli dramaattisesti ja huomiohakuisesti. Knox lukee hiuksensa ulkonäkönsä parhaimpiin puoliin.

Teini on ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen joskin laiha. Knox on pitkä ja omaa eritoten pitkät koivet. Pukeutumistyylinsä suhteen Knox on tietoisen shokeeraava. Knox vannoo punaisen nimeen ja koristaa usein koulupukuaan hiuksiaan vasten riitelevillä punaisilla asusteilla ja viitoilla. Tytön huulet on usein punattu kirkuvan punaisiksi ja luonnollisesti tuntien ulkopuolella tyttö vannoo värin nimeen.
Knoxin pukeutumistyyli on klassinen mutta näyttävä, tuo pyrkii näyttämään yläluokkaisemmalta kuin onkaan tietyllä rockahtavalla tavalla. Tytön kauniit vaatteet on usein kuitenkin tehty halvemmista materiaaleista tai paikkailtu huomaamattomista kohdista. Shokeeraavuutta lisää toisinaan korvan takaa bongattava suvun taikasavuke, Ankeuttajan Suudelma. Yleiskuva Knoxista on harkittu ja laskelmoitu, tavalla joka kielii samalla tarpeesta näyttää ulospäin joitain muuta kuin tyttö oikeasti on. Rento on aina laskelmoitua, eikä hienous ole Knoxin kohdalla kestävää vaan halvoista materiaaleista kerättyä pintaa.

LUONNE:
Suurisuinen ja nokkela Knox on kehittänyt paksun kuoren suojaamaan perimmiltään epävarmaa ja tunteellista luonnettaan. Tytöllä on tarkka silmä ja tuo harjaannuttanut kykyään lukea ihmisiä siihen pisteeseen, että tuo kopioi muilta oppimiaan itsevarmuutta heijastavia eleitä ja tapoja kuin peili, kuin miimikko. Knoxin ulkokuori on cool ja välinpitämätön, jonka ylläpitämistä helpottaa Knoxin perimmiltään laskelmoiva ja älykäs luonne. Knoxin äly useammin näkyy vain suunsoittona ja kostosuunnitelmien laatimisessa, kuin hyvinä arvosanoina. Luihuinen on laskelmoiva ja tökkii usein muiden rajoja suojautuen itse vitsin ja vinon hymyn taakse. Tempperamenttisen puolen alla on ikäistään kypsempi ja vastuuntuntoinen nuori. Knox on pitänyt sisaruksistaan huolta äitinsä kuoleman jälkeen ja vastuu on vakavoittanut ja kypsyttänyt nuorta.

Ulkopuolisille Knox on samalla utelias ja etäinen, tarpeeksi nenäkäs ja itsevarma hyppiäkseen toisten asioihin mutta sen verran etäinen ja pelottava, ettei moni laske tyttöä kaveripiiriinsä. Knoxin suojamuurit kumpuavat lapsuudesta ja äidin menettämisestä - uusien ihmisten päästäminen lähelle on pelottavaa ja pohjimmiltaan Knox pelkää menettävänsä läheisensä. Piirre yhdessä kovan tempperamentin kanssa on ajanut Knoxin kasvattamaan suojakuortaan, riitelemään kaveriporukkansa kanssa ja ottamaan etäisyyttä parhaisiin ystäviinsäkin.

Knox peilaa itseään muiden kautta ja tytöllä on suuri tarve kerätä huomiota, olla tarvittu ja haluttu. Erottua yksilönä. Huomionhakuisen kovan ja välinpitämättömän suojakuoren alla on pohjimmiltaan epävarma ja herkkä nuori. Knox välittää läheisistään todella syvästi ja ottaakin herkästi asiakseen ystäviensä ja rakkaidensa hyvinvoinnista huolehtimisen. Tyttö on tunteellisempi ja herkempi kuin antaa ulospäin näkyä.
[/center]

Koulumenestys ja erityisosaaminen:
Knox on toiminut koulun sairaalasiivessä parantajaoppilaana. Tyttö on poikkeuksellisen lahjakas mutkikkaissa loitsuissa ja soveltavassa taikuudessa.

Faceclaim: Madelaine Petsch
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa