[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ Lucy Bond ~

Siirry alas

~ Lucy Bond ~ Empty ~ Lucy Bond ~

Viesti kirjoittaja .pannu. 25.10.20 3:24

Lucy Bond

~ Lucy Bond ~ Tenor

Nimi: Lucy Aradia Bond
Ikä: 28v
Sauva: Pihlajaa, ytimenä yksisarvisen häntäjouhi, 11,5 tuumaa ja jäykkä.
Ammatti: Etsii itseään
Syntymäpäivä: 5.12.
Verisääty: Puhdasverinen
Asuinpaikka: Lontoo, Iso-Britannia
Faceclaim: Amanda Seyfried

~ Lucy Bond ~ AnchoredWelloffApatosaur-small

Ulkonäkö
Lucy on luonnostaan vaaleahiuksinen ja siniset silmät omaava noita. Kasvonpiirteet ovat perinteisellä tavalla ajateltuna viehättävät ja sopusuhtaiset. Silmiin kiinnittää helposti enemmän huomiota niiden koon ja tummemman ympäryksen vuoksi. Usein nainen saattaa näyttää olevan hieman kujalla, mikä usein sopii vahvistavasti hänen luonteeseensa.
Lucy on 159 cm pitkä ja normaalipainoinen. Ei mainittavia erikoisuuksia.
Nuorempana Lucyn pystyi kuvailemaan huollitelluksi jolle oli tärkeää miltä näytti. Tämä on kuitenkin rapistunut viime vuosien aikana prioriteettien ollessa erilaiset. Nykyisin naisen kykenee tunnistamaan seisovista silmistä, sekaisesta tukasta ja muutenkin vain puoliksi siistitystä olemuksesta.

~ Lucy Bond ~ Cff7ef816867618afd695a732105db9e

Luonne ja käyttäytyminen
Lucy pyrkii ja haluaa tuoda itsestään kuvan sivistyneestä puhdasverisestä noidasta, jolla on hallussa niin keskustelutaidot että kaikki eväät elämään. Tämä ei kuitenkaan toteudu täysin oikeassa elämässä. Halutessaan Lucy kykenee keskustelemaan kohteliaaseen sävyyn, mutta helposti kiivastuessa tai alkoholin vaikutuksen alaisena tämä siistitty kuva alkaa murenemaan.
Lucy on melko äänekäs ja puhelias suurimmaksi osaksi. Hän tahtoo usein asioiden menevän itselle mieluisalla tai hauskalla tavalla, joten hän pyrkii ohjaamaan tilannetta niin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita täyttä päällepäsmäröintiä, vaan aktiivisuutta keskustelun osapuolena. Naiselle on tärkeää että hänellä on mahdollisimman paljon hauskuutta ja viihdettä ympärillä.
Hän ei ole koskaan saanut itselleen opiskeltua tai hommattua pidempiaikaista työsuhdetta. Suurimmaksi osaksi Lucy eleleekin sukunsa rahoilla. Tämä on mahdollistanut hyvin aktiivisen baarirallin pitkin niin viistokujaa kuin Tylyahoa.
Tähän on kuitenkin tullut muutosta. Lucyn tullessa raskaaksi on noitaa alkanut kiinnostaa elämäntapamuutos. Hänestä onkin tullut nyt yhtäkkiä pullantuoksuisuutta kotiäitiyttä havitteleva nainen, jonka elämän lapsi on maagisesti pelastanut. Tämä purkautuu jonkinlaisena pakkomielteenä, ja se näkyy.

~ Lucy Bond ~ Tumblr_nbgvubWJ3H1s21mdyo1_500

Perhe ja suku
Lucy syntyi puhdasveriseen Bondien sukuun. Ydinperheessä vanhempien lisäksi Lucylla on pikkusisko nimeltä Alexandra. Alexandran kanssa Lucylla on aina ollut melko hyvät välit, oletettavasti hyvin pienen ikäeron vuoksi. He opiskelivat kouluvuosina samassa tuvassakin ja olivat tiiviisti tekemisissä. Lapsuutensa perhe asui pienessä Marazionin saarella, jonne Lucy ei ole kuitenkaan koulusta valmistuttuaan palannut.
Tämän lisäksi Lucylla on aimo katras serkkuja ja muita sukulaisia, joista osa on hänelle läheisiäkin. Lucy on äärimmäisen ylpeä sukunsa statuksesta, huolimatta sen hämärimmistäkin puolista. Nainen kantaa nimeään kunnialla, vaikka se ei aina toisista olisikaan niin ihmeellistä.
Lucylla on ennestään yksi biologinen poika, mutta häntä ei lasketa perheeksi johtuen kasvatusvastuun siirtämisestä toisaalle. Sen sijaan Falcon Scott vaikuttaisi olevan pian perheeseen lukeutuva henkilö, johtuen yhteisestä lapsesta jonka he ovat saamassa.

~ Lucy Bond ~ Tenor
Axel ja Kaitlyn Bondin häissä

Nippelitieto
Tupa kouluaikana: Luihuinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Biseksuaali
Horoskooppi: Jousimies
Lemmikki: Nuorempana Lucylla oli tapana kasvattaa fletkumatoja vaihtelevalla menestyksellä, mutta kaikenlaiset lemmikit ovat jääneet pois elämäntilanteen muututtua vaihtelevaksi.
Mörkö: Pirunnuora
Suojelius: ei ole
Lempituoksu: Tuore kahvi
Lempiruoka: Kaikennäköiset keitot.

~ Lucy Bond ~ Tumblr_m72d3aEnTe1rqmypj
.pannu.
.pannu.
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 707
Join date : 27.08.2020
Ikä : 22
Paikkakunta : Lahti

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa