[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emrys Wyllon

Siirry alas

Emrys Wyllon Empty Emrys Wyllon

Viesti kirjoittaja Athanaton 07.11.20 6:16

Emrys Wyllon UdAqt8h Emrys Wyllon H1B8J99 Emrys Wyllon SpKdc70
Emrys Wyllon WJ6ybD3 Emrys Wyllon F2rQiT5 Emrys Wyllon 6otO9FQ
Emrys Wyllon 3BWgDT4 Emrys Wyllon RWRIdeL Emrys Wyllon RBSgtXW
Emrys Wyllon Fkh4sh2
Emrys Wyllon V4VNeLH

Nimi: Emrys Wyllon (Etunimi on walesilainen ja juontaa juurensa kreikkalaisesta nimestä Ἀμβρόσιος, joka tarkoittaa kuolematonta. Sukunimi tulee puolestaan kymrin kielen sanasta gwyllion tai gwyllon, joka tarkoittaa aavetta tai iltahämärää.)
Ikä: 16
Sukupuoli: Mies 
Verisääty: Puhdasverinen
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei tiedossa
Hiusten väri: Ruskeat
Silmien väri: Ruskeat
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (walesilainen murre)
Status: Aktiivinen
Faceclaim: Declan McKenna

Emrys Wyllon BWfngwX

Mörkö: Azkaban
Tupa: Rohkelikko
Taikasauva: Marjakuusta, 11½ tuumaa, ydin feeniksin sulka, kova
Lisätietoa taikasauvasta:
Marjakuusisauvat ovat kaikkein harvinaisimpien joukossa, ja niiden ihanneparit ovat myös ainutlaatuisia, joskus jopa pahamaineisia. Marjakuusesta valmistettu sauva antaa haltijalleen elämän ja kuoleman voiman, joka tietysti voidaan sanoa kaikista sauvoista: marjakuusi nimittäin säilyttää pimeän ja pelottavan maineensa kaksintaistelun ja kaikkien kirousten piirissä. On kuitenkin perätöntä sanoa että, marjakuusisauvat vetävät puoleensa pimeyden voimat enemmän kuin muut sauvat. Noita tai velho, joka marjakuusisauvalle sopii parhaiten, saattaa yhtä hyvin todistaa olevansa muiden kiivas puolustaja. Näistä kaikkein pitkäikäisimmistä puista veistettyjä sauvoja on löydetty lähes yhtä usein sankareiden kuin roistojen hallusta. Siellä missä velho on haudattu marjakuusisauvan kera, sauva tavallisesti itää puuksi vartioiden kuolleen omistajan hautaa. Sauvantekijä Ollivanderin mukaan on varmaa, että marjakuusisauva ei ikinä valitse keskinkertaista tai arkaa omistajaa.
Lemmikki: Huuhkaja nimeltä Hafgan

Emrys Wyllon 0Yb83Uv

Perhe: Isä Geraint Wyllon ja äiti Enid Wyllon (os. Huckbee)
Luonne: Emrys on ensivaikutelmaltaan näsäviisas ja hurskasteleva nuori poika, jonka nasevaa ja sarkastista luonnetta leimaavat kuiva huumorintaju ja koruttomuus. Hän etsii sosiaalisilla suhteillaan vahvistusta statuksellensa ja omalle oikeutetuksi katsomalleen käytöksellensä, joka muiden silmissä saattaa laskelmoivuudellaan vaikuttaa epämiellyttävältä ja luotaantyöntävältä. Emrys uskoo nimittäin enemmän omaan arviointikykyynsä kuin muiden, eikä siksi ole kyennyt muodostamaan mainittavia ihmissuhteita edes ikäistensä kanssa. Hän on tarpeidensa puolesta itsekäs ja pyrkii usein maksimoimaan oman hyötynsä hyväksikäyttämällä tuntemiensa ihmisten hyväuskoisuutta. Hän ajattelee kuitenkin harvoin toimivansa moraalisesti väärin ja perustelee itsekeskeisyyttään omalla kylmäjärkisyydellään, eikä siksi myönnä tekevänsä väärin kuin vasta ollessaan aidosti pahoillaan. Emrys seuraa sokeasti omaa moraalista kompassiaan ja uskoo aina ajattelevansa myös muiden parasta. Hän asettaa itsensä pettämättömän logiikkansa vuoksi muiden yläpuolelle ja vähättelee itseään ainoastaan silloin, kun kyse on sympatiapisteistä. Emrys uskoo olevansa rationaalisempi kuin keskiverto velho ja paheksuu sen takia muissa tunteenomaista irrationaalisuutta.

Itseään poikkeuksellisen älykkäänä pitävän velhon päästä löytyy kuitenkin irrationaalista tunteenomaisuutta enemmän kuin kehtaa myöntää. Emrys on taipuvainen äkkipikaisuuteen kunniaa koskevissa asioissa ja loukkaantuu herkästi, jos hänen toimintansa oikeellisuus kyseenalaistetaan - Emrys uskoo yleensä aina toimivansa oikein, jolloin kyseenalaistaminen on loukkaus ilman riittävän hyviä perusteluja. Muutoinkin hän on huono vastaanottamaan itseensä kohdistuvaa kritiikkiä ja piiloutuu mieluummin muiden vikojen taakse kuin tunnustaa omansa. Tämä johtuu siitä, että Emrys on kykenemätön myöntämään omia virheitään ja näkemään itseään ulkopuolisen silmin. Siitä huolimatta hän on epävarma ihmissuhteidensa kestävyydestä ja antaa siksi muiden mielipiteille enemmän painoarvoa kuin antaa ymmärtää. Emrys pelkää pohjimmiltaan tukiverkkojensa pettämistä ja niiden hylkäämiksi tulemista.

Suuruudenhakuisen ja paremmuudellaan kerskailevan ulkokuoren alla on lopulta paljon epävarmempi ihminen, joka toimii ihmissuhteissaan puhtaasti itsesuojeluvaistojensa ja aikaisemmin kokemansa varassa. Emrys on saamansa kasvatuksen takia herkkä ja etäinen, eikä tiedä läheisyydestä sen enempää kuin mitä on nähnyt kinastelevien vanhempiensa välillä. Hän hermostuu herkästi tekemättömyydestä, koska saamansa kasvatuksen mukaan elämässä heikot väistyvät vahvojen tieltä, eikä huipulla ole sijaa heikommalle ainekselle. Hänen vanhempansa painostavat poikaansa yrittämään aina paremmin, tekemään aina enemmän ja pyrkimään aina suurempiin tavoitteisiin. Emrys kätkee siksi todelliset mielestään "heikkoutta" ilmaisevat tunteensa kiukuttelun tai huumorin taakse, koska ei tiedä paremmastakaan. Hän saattaa itkeä satunnaisina öinä omaa ahdistuneisuuttaan ja toivoa syvällä sisimmissään olevansa joku muu.

Emrys Wyllon ITYqTqn

Ulkonäkö: Tulossa!

Menneisyys: Emrys Wyllon syntyi puhdasveristen Geraint ja Enid Wyllonin (os. Huckbee) yläluokkaiseen velhoperheeseen Aberaeronissa, Ceredigionin kreivikunnassa Walesissa, jossa sijaitsee myös heidän historiallinen sukukartanonsa nimeltä Lintukoto. Hänen suvullaan on vanhat Ison-Britannian muihin puhdasverisiin velhosukuihin ulottuvat juuret ja perinteet, joista he ovat erityisen ylpeitä. Menneisyys on kuitenkin heidän ainoa ylpeydenaiheensa, sillä perheellä ei ole viime vuosina mennyt kovin loistokkaasti. Heidän kotinsa on esimerkiksi jo niin vanha, että sitä kannattelevat vuosisatoja vanhat lumoukset uhkaavat romahduttaa sen maantasalle hetkenä minä hyvänsä. Lisäksi suvun holvit ovat lähes tulkoon typötyhjät ja vähääkään jäljellä olevaa omaisuutta pihdataan huonojen päivien varalta. Wyllonin velhosuvun maine on siis vähintäänkin kyseenalainen, mutta heitä arvostetaan historiallisista syistä. Heidän uskotaan silti olevan ylimaallisen kiinnostuneita muinaisesta pimeästä taikuudesta ja kuolemattomuudesta, minkä takia suvun tämänhetkisen patriarkan Selwyn Wyllonin huhutaan elävän kirottua elämää nautittuaan yksisarvisen verta. Muutenkin perheeseen liitetään paljon toinen toistaan kummallisempia huhuja, joiden paikkansapitävyyttä ei tiedetä varmaksi.

Ensimmäinen lukuvuosi:
Emrys Wyllon jaoteltiin ensimmäisen lukuvuoden alussa Rohkelikkoon, vaikka lajitteluhattu harkitsi vakavasti myös Luihuista ja joutui käyttämään päätöksentekoon yli viisi minuuttia. Hän osoittautui jo varhaisessa vaiheessa taitavaksi velhoksi niin oppiaineessa kuin oppiaineessa, mikä keräsi erityisesti hänen tupansa sisällä paljon ihailua. Emrys solmi koulumenestyksensä ohella lukuisia ystävyyssuhteita muiden rohkelikkojen kanssa karismaattisuudensa avulla ja onnistui siten hakeutumaan tupansa suosituimpien seuraan, joka muodosti monta vuotta kestäneen sosiaalisen turvaverkon. Hän myös erottui vuosiluokkansa muista oppilaista itsevarmalla ja kunnianhimoisella luonteellaan, joka osoittautui lopulta hänen sosiaalisten suhteidensa kaikkein merkittävimmäksi valttikortiksi.

Toinen lukuvuosi:
Toisen lukuvuoden aikana Emryksen maine karismaattisena kansikuvapoikana vahvistui etenkin tuvan tyttöjen keskuudessa. Vaikka huispaajat keräsivät suurimman ihailijajoukon, eikä Emrys ollut koskaan erityisen kiinnostunut huispaamisesta, hän ei suinkaan säästynyt salaisten ihailijoiden lähettämiltä rakkauskirjeiltä.

Kolmas lukuvuosi:
Kolmas lukuvuosi merkitsi muutoksia hänen ystävyyssuhteissaan. Emrys oppi verisäätytietoisemmaksi, mikä vaikutti olennaisesti hänen suhtautumiseensa mm. jästisyntyisiin. Lisäksi hänen sisäpiirinsä muodostui entistä itsetietoisemmin samanlaisista taustoista tulevista velhoista ja noidista, joiden perheillä oli joko rahaa, valtaa tai molempia.

Neljäs lukuvuosi:
Tulossa!

Viides lukuvuosi:
Tulossa!

Kuudes lukuvuosi:
Tulossa!

Emrys Wyllon ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 608
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa