[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Claudius Flannel

Siirry alas

Claudius Flannel Empty Claudius Flannel

Viesti kirjoittaja Athanaton 03.09.20 17:09

Claudius Flannel M1U2DCH Claudius Flannel OgArPth Claudius Flannel KzZxXRk
Claudius Flannel I4zg52y Claudius Flannel MEeCtmk Claudius Flannel GAJR9gi
Claudius Flannel 8Ci8SKF Claudius Flannel AdShZ36 Claudius Flannel A81TC88
Claudius Flannel UeMRXDK
Claudius Flannel V4VNeLH

Nimi: Claudius Emmerich Flannel (Etunimi tulee latinan sanasta claudus, joka tarkoittaa rampaa. Lisäksi se viittaa samannimiseen roomalaiseen hallitsijaan. Toisella nimellä on germaaniset juuret ja se tarkoittaa voimakasta ja vahvaa. Sukunimi puolestaan tulee englannin kielen samannimisestä verbistä, joka tarkoittaa suun ohi puhumista tai asioista puhumista niiden väärillä nimillä.)
Ikä: 68
Sukupuoli: Mies 
Verisääty: Puoliverinen
Siviilisääty: Naimisissa
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Hiusten väri: Harmaantunut
Silmien väri: Pähkinänruskeat
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (RP)
Status: Aktiivinen
Faceclaim: Mads Mikkelsen

Claudius Flannel BWfngwX

Mörkö: Hävitty velhoshakkipeli
Suojelius: Kultasakaali
Ammatti: Ison-Britannian ja Irlannin taikaministeri
Muut arvonimet: Merlinin ritarikunnan 1. luokka
Tupa: Korpinkynsi
Taikasauva: Jalavaa, 14½ tuumaa, ydin lohikäärmeen sydänjuurta, taipuisa
Lisätietoa taikasauvasta:

Claudius Flannel 0Yb83Uv

Perhe: Eläköityneet vanhemmat Julius & Livia Flannel, nuorempi sisar Agrippa Flannel ja vaimo
Luonne: Claudius on kuvailtavissa sovittelevana mutta hyvin opportunistisena politiikkona, jolta löytyy poliittista pelisilmää niin arjen vaikeisiin tilanteisiin kuin koko velhoyhteisöä askarruttaviin murheisiin. Hän onkin luonnehdittavissa äärimmäisen laskelmoivana ja rupsahtaneesta ensivaikutelmasta huolimatta hyvin älykkäänä velhona, joka tullessaan aliarvioiduksi saattaa yllättää viekkaudellaan ja kylmäpäisyydellään. Claudius on työskennellyt taikaministeriössä niin pitkään, ettei byrokraatin kuvaa voi irrottaa hänestä edes kodin piirissä, jossa Claudius harjoittaa samankaltaista suurmiehen rationaalisuutta kuin politiikassa. Samasta syystä hänen ihmissuhteensa tuntuvat jäävän melko pintapuolisiksi, eikä miehellä ole sen takia liiemmin ystäviä - usein siteeraaman vanhan sanontansa mukaan on vain liittolaisia ja vihollisia. Claudius on sanavarastoltaan koruton mutta kykenee usein siitä huolimatta vetämään ihmisiä oikeista langoista saadakseen haluamansa - hän on diplomaattinen ja myötäilevä liian hyvältä vaikuttavien tarjouksien edessä ja lojaaliteettiensa puolesta arvaamaton, eikä moni siksi luota häneen kuin vain julkisissa asioissa.

Miehen arvomaailma on kieltämättä vanhoillinen: omasta verisäädystään huolimatta hän kannattaa puhdasveristä ideologiaa ja pyrkii olemassaolollaan vahvistamaan sen luomien valtarakenteiden säilymistä brittiläisessä velhoyhteisössä. Lisäksi hänen mielestään kotitonttujen saatika muiden vähemmistöjen asemaa ei tulisi parantaa ainakaan laillisella tasolla, jotta valta vanhojen velhosukujen käsissä ei vaarantuisi ja päätyisi hulluimmassa tapauksessa muiden kuin velhojen tai noitien käsiin. Tästä huolimatta Claudius ei kannata kuitenkaan muutosta vähemmistöjen aseman suhteen vaan suosii status quon säilyttämistä kuten monessa muussakin asiassa. Lisäksi Claudius paheksuu avointa pimeyden voimiin kohdistuvaa ihannointia ja tukee salaperäisyyksien osastolla tehtävää tutkimusta lähinnä omien mieltymystensä pohjalta. Samasta syystä vaikka Claudius on kuvailtavissa hyvin rationaalisena miehenä, hänen mielenkiinnon kohteensa sisältävät myös jossakin määrin mystiikkaa.

Claudius Flannel ITYqTqn

Ulkonäkö: Claudius pukeutuu usein poikkeuksetta liituraitaan pukuun ja tummaan lierihattuun, jonka yksivärisestä ja tylsästä asukokonaisuudesta välittyy helposti hyvin mielikuvitukseton ja byrokraattinen vaikutelma. Claudius näyttääkin politiikolta juuri siinä sanan merkityksessä kuin se usein ymmärretään kansankielellä. Hän kävelee kaikkialle koristeellisen kävelykeppinsä kanssa, josta on muodostunut keski-iän ylittäneen miehen harmaan liituraitapuvun lisäksi melkoinen tavaramerkki. Hänen kasvonsa ovat iäkkäille ihmisille tyypillisen uurteiset ja hymyillessä näyttävät melko vakavamielisiltä vaaleiden kulmakarvojen ja tummien silmäkuoppien vuoksi. Lisäksi hänen poskipäänsä ovat vuosien varrella kertyneiden niin pienien kuin suurien maksaläiskien peitossa, jotka lisäävät Claudiuksen välitöntä setämäistä vaikutelmaa.

Menneisyys: Claudius Emmerich Flannel syntyi Englannissa vähän tunnettuun Flannellin velhoperheeseen, jolla on aina ollut lämpimät välit moniin puhdasverisiin brittiläisiin velhosukuihin ja heidän edustajiinsa ministeriössä. Claudius tuli Tylypahkassa opiskellessaan jaotelluksi Korpinkynnen tupaan tiedonjanoon liittyvien kunnianhimojensa vuoksi, sillä Claudius oli jo nuorena miehenä toivonut pääsevänsä taikaministeriöön töihin oppimaan lisää velhomaailman historiasta ja ennen kaikkea voidakseen puolustaa velhomaailman perinteisiä arvoja vanhempiensa esimerkkiä seuraten. Hänen vanhempansa olivat itse nuoruudessaan siirtyneet taikaministeriöön töihin lähes tulkoon heti valmistuttuaan Tylypahkasta, jolloin perheen esikoislapseen kohdistui luonnollisesti hyvin samankaltaisia odotuksia. Claudius sai lisäksi Tylypahkassa opiskellessaan sisaren, Agrippan, joka tuli veljensä tavoin jaotelluksi Rowena Korpinkynnen tupaan todennäköisesti samoista syistä.

Claudius Flannel ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa