[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Silvius Nero

Siirry alas

Silvius Nero Empty Silvius Nero

Viesti kirjoittaja Loer 09.11.20 15:12

PERUSTIETOA

Nimi: Silvius Nero
Ikä: 71 vuotias
Sukupuoli: Mies
Verisääty: Puoliverinen
Siviilisääty: Sinkku
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei tiedossa
Äidinkieli: Englanti
Asema: Rohkelikon tuvanjohtaja

ULKONÄKÖ

Silvius Nero Silviu10

Silvius on harmaantunut ja vanha velho. Ulkonäöstä se on hyvin huomattavissa kokonaisuudesta, miehellä on pitkät valkean harmaat hiukset ja viikset. Ainoa naamakarvoitus joka on säästynyt harmaantumiselta on kulmakarvat, jotka ovat yhtä tiheät kuin Silviuksen viikset. Arvonsa mukaan Silvius pukeutuu tyylikkäästi kuin vanhalle velholle kuuluu, joten häntä harvoin nähdään missään retuisissa kamppeissa. Silvius tykkää pukeutua myös oman tupansa väreihin, joten punainen on luonnollinen lisä hänen vaatekerrassaan tällä hetkellä.

LUONNE

Silvius on hyvin kilpailuhenkinen velho ja hän näyttää sen. Mies ei ole niin sanotusti päässyt ikinä häviämään kunnolla elämässään, joten se näkyy vahvasti. Silviuksen periksiantamattomuus on myös osa hänen laajaa persoonaansa. Laajalla persoonalla tarkoitetaan tässä tapauksessa helposti lähestyttävää ihmistä, joka yrittää toimia aina mahdollisimman korrektilla tavalla oli tilanne mikä tahansa. Silvius toimii hyvin usein pelkän vaistonsa varassa, koska hän kuvittelee omaavansa hyvän ihmistuntemuksen. Eikä hän toisaalta ole väärässä, koska hän on tavannut jos jonkinlaista peikonpaskanpuhujaa urallaan etsiessä hyviä työntekijöitä.

Mies rakastaa haasteita ja on valmis heittäytymään sellaisten eteen tarvittaessa aina. Hän on myös oma-aloitteinen etsimään näitä haasteita ja tullaan näkemään roolipelissä sen takia luultavasti useammin kuin olisi oikeasti tarve.

Roolipelissä kilpailuhenkisyys tulee myös näkymään uskottavasti, koska tupien välinen "kamppailu" on Silviukselle tärkeää ja hän haluaa, että hänen tupansa voittaa kaikessa mahdollisessa. Eritoten huispaus on miehelle lähellä sydäntä ja hän vaatii Rohkelikon huispausjoukkueelta paljon.

FAKTATIETOA

Suojelius: Ilves
Tupa: Rohkelikko (kouluaikana myös)
Taikasauva: Punapuuta, 13", ytimenä Wampuksen hiuskarva, kahiseva.

PERHE

Silvius on elänyt yrittäjän elämää pitkään ja hänen elämänsä on ollut hyvin kiireinen, joten miehelle ei ole jälkikasvua siunaantunut. Mies on jo niin vanha, että hänen kaikki läheisensä ovat menehtyneet. Hän oli myös ainoa lapsi vanhemmilleen.

Bob niminen peikko on ainoa Silviuksen perheenjäsen tällä hetkellä. Bob toivottavasti pääsee astumaan linnan seinien sisälle Silviuksen perässä myöhemmin.


HISTORIA


Rohkelikosta valmistuttuaan Silvius lähti peikonkouluttajaksi opiskelemaan suoraan alalle. Mies oli taidokas työssään ja osasi käyttää ruoskaa kätevästi, varsinkin ennen muinoin peikkojen ja lohikäärmeiden koulutuksessa käytettiin paljon väkivaltaa. Tämä ei ole kokonaan muuttunut, mutta asiat ovat niin sanotusti parantuneet jonkun verran.

Peikonkouluttajana työskentelevä Silvius tajusi nuorilla päivillään, että eihän tämä homma perkele lyö rahoiksi millään tavalla ja hän perusti oman yrityksensä, johon napsi mukaan työpaikaltaan mielestään parhaat työntekijät. Yritys oli nimeltään "Neron nerokkaat peikot." Yritys kerkesi takomaan sievoisia summia rahaa ja Silviuksella tuntui olevan vain yksi kilpailija taannoin jonka nimi oli Alistair Lambert. Tuo kusipää kerkesi yhdessä vaiheessa rohmuamaan Silviukselta työntekijöitä, mutta luonnollisesti Nero putosi jaloilleen kuten aina ja pääsi taltuttamaan tilanteen astuessa ulos siitä voittajana.

Astuessaan linnan seinien sisälle hän myi yrityksensä eteenpäin ja ne saamattomat tietenkin fuusioituivat heti Lambertin yrityksen kanssa, joka oli Silviukselle pieni piikki lihassa, mutta nyt on kuitenkin hänen aikansa astella eteenpäin tuosta vanhasta maailmasta.

Miehellä on vahva kokemus peikoista sekä lohikäärmeistä, koska hän on hallinnoinut yritystä lähes koko ikänsä. Miehellä on myös kokemusta luontaisesta johtamisesta vanhan työnsä vuoksi.  

MIELTYMYKSET

Ruoka: Peikonräkäpasteija
Juoma: Viski
Vuodenaika: Talvi
Tuoksu: Lohikäärmeen sytyttämät liekit
Paikka: Kanslia
Tavara: Taikasauva

MUUTA

-- jatkuu joskus --

Loer
Loer
Rohkelikon tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 488
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa