[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Winifred" Hydrangea Valerii

Siirry alas

"Winifred" Hydrangea Valerii Empty "Winifred" Hydrangea Valerii

Viesti kirjoittaja Vanillatar 11.11.20 19:55

STATUS: +

Listen to the animals
Listen to the trees
Listen to the spirits of the Earth
Begging us please
Stop listening to greed

Listen to the rivers
Listen to the sea
Listen to the spirits of the deep
Begging us please
Stop listening to greed"Winifred" Hydrangea Valerii LAUr7Mj "Winifred" Hydrangea Valerii YNtTvI5

Nimi:
Winifred Hydrangea Valerii, "Winnie, Freddie"
(Winifred tarkoittaa blessed peacemaking, tai peace friend. Hydrangea taas kääntyy suomeksi hortensiaksi. Valerii on latinaa ja kääntyy  valiant, urhoollinen.)
Hydrangea:
"The etymological meaning of hydrangea stems from the Greek words for water, hydros and jar, angos. It was given to the plant because of its shape resembling an ancient water pitcher. How fitting, since hydrangeas require constant moisture to stay happy, healthy and blooming.

While everyone seems to agree that hydrangea care includes a lot of watering, the symbolism of the flowers varies drastically between cultures. In Japan, the flower is associated with heartfelt emotion, understanding and apology. The Japanese emperor apparently made a lasting impression not only on his girlfriend’s family but also the rest of his empire. The hydrangea can further symbolize unity and togetherness.

Contrastingly, hydrangeas have a negative sentiment in Europe where they were used to declare arrogance and boastfulness. This association is based on the ability of the plant to produce many flowers but very few seeds. English men in the 1800s used to send hydrangeas to women who rejected them, accusing them of frigidity. Thanks to the Victorian men’s poor attitude and lack of empathy, it is believed that young women who grow hydrangeas in their front yard will never get married. In other words: if you’ve been unlucky in finding a partner, maybe you should check your grounds for hydrangeas."
Ikä:
14 vuotias
Sukupuoli:
Nainen
Siviilisääty:
Naimaton
Verisääty:
Puoliverinen

Ulkonäkö:
Winnie on kaikinpuolin ikäistensä sekaan hukkuva nuori naisenalku. Tytössä ei ole oikein mitään joka hankaisi vastakarvaan ketään. Ei mitään räikeää tai katseenvangitsevaa.
Hän on nätti tyttö pitkillä koskemattomilla luonnonsuorilla hiuksilla, joiden väri muistuttaa hiekkatietä. Winnie pitää hiuksiaan tarpeen mukaan pois kasvoilta letittämällä. Silmät hänellä on hasselpähkinäiset, vaaleat ja kaurismaisen suuret sekä pyöreät.

Mitä vaatetukseensa tulee, Winnie ei oikeastaan välitä mitä pukee päällensä. Tyttö ei myöskään ole kovin varakkaasta perheestä joten hienoja kuteita hän ei omistaisikaan. Pitkät neuleet ja yksinkertaiset mekot ovat hänelle helpointa vetää päälle. Tarvittaessa Winifrediltä löytyy kyllä esityskelpoisia siistejä vaatteita. Ryysyinen hän ei ole. Värimaailma on hyvin hillitty.

"Winifred" Hydrangea Valerii QHokzEL

Luonne:
Winifredin vaatimaton ulkonäkö vie nopeasti harhaan. Hän myös tietää sen ja käyttää tätä faktaa omaksi hyväkseen. Huomiota herättämätön olemus on omiaan luomaan kuvan kiltistä, ujosta ja hiljaisesta naisenalusta.
-- KESKEN --
Luokka-aste:
4. lk
Tupa:
Rohkelikko
Taikasauva:
Hopea lehmuksinen, kelpien jouhi, 8", nuortea


Perhe:
Mimosa Ajax-Valerii - Äiti
Leon Ajax - Isä
? - Biologinen isä
Catt Ajax - Isosisko, vanhin
Reagan Ajax - Isoveli
Evan Ajax- Isoveli

"Winifred" Hydrangea Valerii BUq4xwv

Historia:
Winifred ei kanna Ajax sukunimeä syystä. Hän on puoliverinen äpärä, äitinsä syrjähypyn tulos. Alunperin Winifredin nimeä ei kirjattukaan mihinkään sukukirjoihin, hän oli olemassa olematon äpärä Leonin talossa, äitinsä Mimosan sukunimen alla. Tämä tietenkin kuohahdutti useammankin noidan sekä velhon tunnetiloja niin Huckbee kuin Ajaxin puolella. Puhdasverinen Mimosa sai ikuisen leiman ja stigman, eikä nainen ole tervetullut miehensä sukulaisten tykö. Pahempaa tästä kaikesta tekee, ettei Mimosa suostu paljastamaan Winifredin oikean isän henkilöllisyyttä. Winnie on tämän sotkun suurin häviäjä.

Kaikesta draamasta huolimatta, Winnie on aina ollut osa sisaruskatrasta. Winnie on juossut vanhempien sisarustensa perässä kuin koko perheessä ei olisi huolen häivää. Lapsikatras onkin säästynyt riitaantumiselta, mustasukkaisuudelta tai välirikoilta.
Tämän myrkyllisen ilmapiirin Mimosa sekä Leon pitävät visusti makuuhuoneen oven takana. Voi sanoa ettei kumpikaan perheen aikuisista ei ole kovin onnellinen suhteessa, kumpikin on tehnyt typeriä päätöksiä ja kärsivät niistä koituvat rangaistuksensa tahoillaan. Vanhempina he ovat silti onnistuneet. Vaikka isä ja äiti eivät rakasta toisiaan, se tunne on kaksinkertainen lapsia kohtaan.
Tämäkään ei ollut itsestäänselvyys, kun Winifred syntyi. Mimosa kohtasi oman sukunsa raivon lisäksi vielä miehensä suvun vaikutusvaltaisemman puolen, Huckbee matriarkan raivon. Mimosa ei kuitenkaan langennut polvilleen vaan taisteli kynsin ja hampain asemastaan, sekä lapsensa paikasta perheessä sekä sukukirjoissa. Nainen on aina ollut ja tulee olemaan naarasleijona mitä hänen lapsiinsa tulee.

Winifred voitti vuosien jälkeen syntymästään oikeutetun paikkansa äitinsä perillisenä aivan itse. Winnien erikoislaatuinen maagisten kykyjen manifestointi nuorella iällä sai kaikki kolme sukuhaaraa hiljenemään ja miettimään miten asian kanssa pitäisi edetä. Kuka saisi tämän tytön suojiinsa, keräämään kenen nimiin mainetta aikanaan? Loppujenlopuksi Winnie sai pitää Valerii nimensä. Huckbee matriarkka ei ole silti valmis unohtamaan tytön olemassaoloa. Vanhempi nainen pitää hiljaisuudessa huolen että Winifred saa tarvitsemaansa koulutusta ja kehittyy soveliaasti. Onhan suku tunnettu useammastakin näkijästään.
"Winifred" Hydrangea Valerii EJAzstB "Winifred" Hydrangea Valerii ZHeRBOs "Winifred" Hydrangea Valerii RWBGXN4


Viimeinen muokkaaja, Vanillatar pvm 14.03.21 13:59, muokattu 1 kertaa
Vanillatar
Vanillatar
Korpinkynsi
Korpinkynsi

Viestien lukumäärä : 747
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

"Winifred" Hydrangea Valerii Empty Vs: "Winifred" Hydrangea Valerii

Viesti kirjoittaja Vanillatar 22.01.21 6:05

22.1.2021

Päivitelty esittelyä
Vanillatar
Vanillatar
Korpinkynsi
Korpinkynsi

Viestien lukumäärä : 747
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa