[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Winifred" Hydrangea Valerii

Siirry alas

"Winifred" Hydrangea Valerii Empty "Winifred" Hydrangea Valerii

Viesti kirjoittaja Vanillatar 11.11.20 19:55

STATUS: +

Listen to the animals
Listen to the trees
Listen to the spirits of the Earth
Begging us please
Stop listening to greed

Listen to the rivers
Listen to the sea
Listen to the spirits of the deep
Begging us please
Stop listening to greed"Winifred" Hydrangea Valerii LAUr7Mj "Winifred" Hydrangea Valerii YNtTvI5

Nimi:
Winifred Hydrangea Valerii, "Winnie, Freddie"
(Winifred tarkoittaa blessed peacemaking, tai peace friend. Hydrangea taas kääntyy suomeksi hortensiaksi. Valerii on latinaa ja kääntyy  valiant, urhoollinen.)
Hydrangea:
"The etymological meaning of hydrangea stems from the Greek words for water, hydros and jar, angos. It was given to the plant because of its shape resembling an ancient water pitcher. How fitting, since hydrangeas require constant moisture to stay happy, healthy and blooming.

While everyone seems to agree that hydrangea care includes a lot of watering, the symbolism of the flowers varies drastically between cultures. In Japan, the flower is associated with heartfelt emotion, understanding and apology. The Japanese emperor apparently made a lasting impression not only on his girlfriend’s family but also the rest of his empire. The hydrangea can further symbolize unity and togetherness.

Contrastingly, hydrangeas have a negative sentiment in Europe where they were used to declare arrogance and boastfulness. This association is based on the ability of the plant to produce many flowers but very few seeds. English men in the 1800s used to send hydrangeas to women who rejected them, accusing them of frigidity. Thanks to the Victorian men’s poor attitude and lack of empathy, it is believed that young women who grow hydrangeas in their front yard will never get married. In other words: if you’ve been unlucky in finding a partner, maybe you should check your grounds for hydrangeas."
Ikä:
16 vuotias
Sukupuoli:
Nainen
Siviilisääty:
Naimaton
Verisääty:
Puoliverinen

Ulkonäkö:
Winnie on kaikinpuolin ikäistensä sekaan hukkuva nuori naisenalku. Tytössä ei ole oikein mitään joka hankaisi vastakarvaan ketään. Ei mitään räikeää tai katseenvangitsevaa.
Hän on nätti tyttö pitkillä koskemattomilla kiharoilla hiuksilla, joiden väri muistuttaa hiekkatietä. Winnie pitää hiuksiaan tarpeen mukaan pois kasvoilta letittämällä. Silmät hänellä on hasselpähkinäiset, vaaleat ja kaurismaisen suuret sekä pyöreät.

Mitä vaatetukseensa tulee, Winnie ei oikeastaan välitä mitä pukee päällensä. Tyttö ei myöskään ole kovin varakkaasta perheestä joten hienoja kuteita hän ei omistaisikaan. Pitkät neuleet ja yksinkertaiset mekot ovat hänelle helpointa vetää päälle. Tarvittaessa Winifrediltä löytyy kyllä esityskelpoisia siistejä vaatteita. Ryysyinen hän ei ole. Värimaailma on hyvin hillitty.

"Winifred" Hydrangea Valerii AhmZohS "Winifred" Hydrangea Valerii H96skjX "Winifred" Hydrangea Valerii LKvEum7
"Winifred" Hydrangea Valerii ME1CFqQ "Winifred" Hydrangea Valerii OCKbJNw "Winifred" Hydrangea Valerii WqImAkY
"Winifred" Hydrangea Valerii DVjibPT "Winifred" Hydrangea Valerii 0oGFLqF "Winifred" Hydrangea Valerii Rex1hMO

Luonne:
Winifredin vaatimaton ulkonäkö vie nopeasti harhaan. Hän myös tietää sen ja käyttää tätä faktaa omaksi hyväkseen. Huomiota herättämätön olemus on omiaan luomaan kuvan kiltistä, ujosta ja hiljaisesta naisenalusta.
-- KESKEN --
Luokka-aste:
6. lk
Tupa:
Rohkelikko
Taikasauva:
Hopea lehmuksinen, kelpien jouhi, 8", nuortea

Winifred on näkijä.
Erikoislupa:
Näkijän kyky suojeliuksen kautta

Tämä ei ole millään tavalla perinteinen näkijän kyky, tai edes tunnettu taito näkijäyhteisössä. Se on variaatio "normaalin" näkijän harvinaisesta kyvystä. Tai voisi ehkä puhua enemmänkin jonkinlaisesta vääristymästä taidossa. Se on erittäin harvinainen ja siksi tutkimaton taito.

Kyky ei näytä perinteisiä näkyjä tai ennustuksia vaikkakin Winnie on potentiaalisempi ja taipuvaisempi tähän taiteenlajiin. Variaatio saa Winnien herkistymään kenen tahansa velhon tai noidan "henkieläimeen". Kyky avaa taikaverellisen salliessa kosketuksen välityksellä näyn Winnielle. Näky voi olla tulevasta, nykyhetkestä tai menneisyydestä. Se on perinteisiä näkyjä monimutkaisempi ja epäselvempi sillä se kulkeutuu kyseisen taikaverellisen lisäksi myös tämän "voimaeläimen" tai suojeliuksen läpi Winnielle. Tästä johtuen Winnie ei kykene näkemään epäselviä selityksiä tai väläyksiä näyissään vaan viestin tuo eläin.
Kyseinen eläinhahmo on yksilökohtainen ja hyvin usein se on henkilön suojeliuksen muodossa. Taikaverelliset jotka eivät vielä osaa, tai ovat kykenemättömiä loihtimaan corporaalia suojeliusta omaavat silti tällaisen voimaeläimen. Näissä tapauksissa näyttäytyvä eläinlaji voi olla sidottu viestiin jonka se näyttää, tai sitten vielä kehittymätön suojelius näyttää itsensä Winniella vaikka taikaverellinen ei sitä itse vielä tietäisikään tai pystyisi loihtimaan. On myös mahdollista, että taikaverellisen voimaeläin vaihtuu elämäntilanteen mukaan, jolloin se voi ohittaa suojeliuksen. Yleensä suojelius kuitenkin on hyvin vahvasti loihtijansa persoonaan kietoutunut. Tällaiseen poikkeamaan vaadittaisiin raivokas elämänmuutos, jolloin toinen eläinlaji(joka kuvaa tätä tapahtumaa) näyttäytyy suojeliuksen sijasta. Tällaisia ovat esimerkiksi, kuolema, salpaava suru, trauma, onnettomuudet, rakkaus ja suuri ilo.

Winnie ei pysty käyttämään taitoa mielensä mukaan vain koskettamalla toista koska se vaatii vastakkaisen osapuolen hyväksynnän ennen aktivoimista. Osittain tämä voi johtua siitä, että Winnie yhdistää itsensä niinsanotusti toisen velhon tai noidan "taikaan" jotta suojelius näyttäytyisi. Luettava taikaverellinen pystyy keskeyttämään vetäytymällä kosketuksesta. Tällöin molemmat osapuolet saavat lievästä näpäytyksestä jopa räpsähtävän kivun kaltaisen sähköshokin. Yhteys katkeaa ilmeisen väärällä tavalla tai kesken, ja yhdistyminen rikkoutuu jolloin siinä käytetty taikakin rikkoutuu. Näinollen se purkautuu osallisiin kosketuskohdasta. Sähköshokki ei ole kuolettava, mutta pahimmillaan se saa lihaksen supistumaan tahtomatta. Tämä tuottaa myös räsähtävän sähköisen äänen, jos yhteys katkaistaan kesken eikä Winnie ehdi sulkea yhteyttä.

Miten tämä näky sitten kulkeutuu Winnielle. Jos taikaverellinen pystyy loihtimaan corporaalin suojeliuksen, tämä kyseinen suojelius saattaa iloisen viestin kautta jopa välähtää esille kosketuskohdasta. Ei kuitenkaan kokonaisena tai voimakkaana suojaloitsuna. Tämä on mahdollista etenkin vahvempien ja taitavien suojeliuksen käyttäjien kohdalla. Se pikemminkin näyttäytyy kulkiessaan taikaverellisestä Winnieen.
Viesti itsessään esittäytyy vain Winnielle. Se voi olla voimakas mielikuva, voimaeläimen lyhyt toiminto tai vain eläimen ääni. Tai sitten kaikki yhdistettynä. Se on hyvin epäselvää, miksi tai miten Winnie kokee näyt näin. Eläinhahmot voivat esimerkiksi jahdata jotain, metsästää, olla metsästettävinä, säikkyä tai viestiä äänellään. On mahdollista, että suojelius myös kieltäytyy näyttämästä Winnielle mitään. Tämä johtuu Winnien mielestä taikaverellisen epäilyksistä tai yhteyden katkaisemisesta.

Winnielle tämä on erittäin raskasta nuoresta iästä johtuen. Tyttö on hyvin väsynyt luettueen voimaeläimen viestin. Tällähetkellä(4.lk) Winnie kykenee yhteen lukuun viikossa oikein yrittäessään, mutta olisi erittäin väsynyt jos toistaisi sen viikottain.

Kyky ei ilmene normaalissa päivittäisessä roolipelitilanteessa. Winnie ei myöskään mainosta kykyään avoimesti, johtuen näkijöihin muutenkin kohdistuvasta epäilystä. Kyvyn luonnosta johtuen Winnie on ollut kotiopetuksessa, mutta vanhempiensa päätöksestä aloittaa nyt opinnot Tylypahkassa. Kyvyn erikoinen luonto herättää huomiota, ja Winnien nimi onkin saattanut luikerrella näkijäyhteisön suihin ja korviin.

Mitä tämän kyvyn toteutukseen tulee, se on aina roolipelin toisen osapuolen kanssa sovittava. En aio sooloilla ja ennustaa kenellekkään mysteeristä kuolemaa vain koska haluan tehdä niin. Aion sopia kyvyn käytöstä muiden kanssa ja kuuntelen toiveita, mitä Winnie saattaa nähdä. Mielellään otan jopa vaihtoehtoja. Vapauden kuitenkin haluaisin säilyttää toteutukseen.
Taito myös yhdistää Winnien vahvasti eläimiin sekä taikaolentoihin. Minkäänlaista yhteyttä hän ei kuitenkaan niihin yksinään pysty luomaan.


Perhe:
Mimosa Ajax-Valerii - Äiti
Leon Ajax - Isä
? - Biologinen isä
Catt Ajax - Isosisko, vanhin
Reagan Ajax - Isoveli
Evan Ajax- Isoveli

"Winifred" Hydrangea Valerii HLHtreg "Winifred" Hydrangea Valerii V15tjp0 "Winifred" Hydrangea Valerii FovHPJz

Historia:
Winifred ei kanna Ajax sukunimeä syystä. Hän on puoliverinen äpärä, äitinsä syrjähypyn tulos. Alunperin Winifredin nimeä ei kirjattukaan mihinkään sukukirjoihin, hän oli olemassa olematon äpärä Leonin talossa, äitinsä Mimosan sukunimen alla. Tämä tietenkin kuohahdutti useammankin noidan sekä velhon tunnetiloja niin Huckbee kuin Ajaxin puolella. Puhdasverinen Mimosa sai ikuisen leiman ja stigman, eikä nainen ole tervetullut miehensä sukulaisten tykö. Pahempaa tästä kaikesta tekee, ettei Mimosa suostu paljastamaan Winifredin oikean isän henkilöllisyyttä. Winnie on tämän sotkun suurin häviäjä.

Kaikesta draamasta huolimatta, Winnie on aina ollut osa sisaruskatrasta. Winnie on juossut vanhempien sisarustensa perässä kuin koko perheessä ei olisi huolen häivää. Lapsikatras onkin säästynyt riitaantumiselta, mustasukkaisuudelta tai välirikoilta.
Tämän myrkyllisen ilmapiirin Mimosa sekä Leon pitävät visusti makuuhuoneen oven takana. Voi sanoa ettei kumpikaan perheen aikuisista ei ole kovin onnellinen suhteessa, kumpikin on tehnyt typeriä päätöksiä ja kärsivät niistä koituvat rangaistuksensa tahoillaan. Vanhempina he ovat silti onnistuneet. Vaikka isä ja äiti eivät rakasta toisiaan, se tunne on kaksinkertainen lapsia kohtaan.
Tämäkään ei ollut itsestäänselvyys, kun Winifred syntyi. Mimosa kohtasi oman sukunsa raivon lisäksi vielä miehensä suvun vaikutusvaltaisemman puolen, Huckbee matriarkan raivon. Mimosa ei kuitenkaan langennut polvilleen vaan taisteli kynsin ja hampain asemastaan, sekä lapsensa paikasta perheessä sekä sukukirjoissa. Nainen on aina ollut ja tulee olemaan naarasleijona mitä hänen lapsiinsa tulee.

Winifred voitti vuosien jälkeen syntymästään oikeutetun paikkansa äitinsä perillisenä aivan itse. Winnien erikoislaatuinen maagisten kykyjen manifestointi nuorella iällä sai kaikki kolme sukuhaaraa hiljenemään ja miettimään miten asian kanssa pitäisi edetä. Kuka saisi tämän tytön suojiinsa, keräämään kenen nimiin mainetta aikanaan? Loppujenlopuksi Winnie sai pitää Valerii nimensä. Huckbee matriarkka ei ole silti valmis unohtamaan tytön olemassaoloa. Vanhempi nainen pitää hiljaisuudessa huolen että Winifred saa tarvitsemaansa koulutusta ja kehittyy soveliaasti. Onhan suku tunnettu useammastakin näkijästään.
"Winifred" Hydrangea Valerii EJAzstB "Winifred" Hydrangea Valerii ZHeRBOs "Winifred" Hydrangea Valerii RWBGXN4


Viimeinen muokkaaja, Vanillatar pvm 08.01.22 21:39, muokattu 8 kertaa
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1158
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

"Winifred" Hydrangea Valerii Empty Vs: "Winifred" Hydrangea Valerii

Viesti kirjoittaja Vanillatar 22.01.21 6:05

22.1.2021

Päivitelty esittelyä
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1158
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

"Winifred" Hydrangea Valerii Empty Vs: "Winifred" Hydrangea Valerii

Viesti kirjoittaja Vanillatar 19.06.21 11:46

19.6.21

IHMISSUHTEET

Vivian Kempington
- Freddie on ristinyt Vivin ykköseksi muiden yläpuolelle. Tyttö tekisi mitä vain ystävänsä puolesta, kuten tyrmäisi nyrkillä vaikka oman tupalaisensa. Freddie pörrääkin usein Vivianin seurassa ja ympärillä.

Emrys Wyllon
- Emrys on Freddiestä hiukan tylsä ja kulmiltaan pyöreä. Sellainen "haluan olla noheva" rikas poika. Kuitenkaan Freddie ei pidä Emrystä huonona velhona. Emrys lukeutuu myös ystäväksi Freddien kirjoissa ja tyttö viihtyy pojan seurassa pidempiäkin aikoja.

Catt Ajax
- Sisko on aina yli muiden. Näiden kahden väliin ei tule mitään muuta, kuin aika ja Cattin valmistuminen ennen Freddietä.

Corvus Fernvale
- Freddie on nähnyt Corvuksen viettämässä aikaa joko tuvassa tai muissa julkisissa tiloissa, muttei ole sen suuremmin ollut tekemisissä pojan kanssa. Corvus on tytölle sellainen perinteinen koulun hottis jota voi katsella etäältä.
Freddie on ottanut Corvuksen omaan piiriinsä, normaalista poikkeamatta kysymättä pojan mielipidettä asiaan.

Zachariah Quinton
- Vivianin treffiseura, jota tyttö aikoo seurata tarkasti.
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1158
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

"Winifred" Hydrangea Valerii Empty Vs: "Winifred" Hydrangea Valerii

Viesti kirjoittaja Vanillatar 08.07.21 22:48

8.7.2021

Freddien erikoislupa lisätty näytille.
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1158
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa