[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hamlet Sasania

Siirry alas

Hamlet Sasania Empty Hamlet Sasania

Viesti kirjoittaja Belladed 12.11.20 16:38

Hamlet Sasania Abc149538eeaede9f506be05245c80bf4c1e138a Hamlet Sasania 4aa65f3209cb05d42b283a53ce379a19cb42e1da Hamlet Sasania 9ec5a8f004e698ca5b9b880d75f11997414b26d9
Hamlet Sasania 1b58f0495634ea5682c142ee10d4d9b48b2acb3b Hamlet Sasania 58f4ccbf773efe4b074133df0770a907c44e57d4 Hamlet Sasania Af771facbb6001a84e4284fc480bea631d0ad573
Hamlet Sasania 0638b6b1ccb5ca087dd41e93c222407769bfb52b Hamlet Sasania A91c8dac95044365a0e996f8067842ed71076d14 Hamlet Sasania E1422b26fbacfb297211da65d287508b1aa98925


P E R U S T I E T O J A

Hamlet ibn Harun ibn Rayan Al-Sasania | Hamlet, Hammie (Ophelia Sasania), Kukkaispoika (Scarlett Snider),
Mopsi (Viviann Kempington), Feeniks (Emrys Wyllon), Jinn // Kinkku
7. helmikuuta | Mies
Arabiemiirikuntien kansalainen | Puhdasverinen
Naimaton | Homoseksuaali
Neutral good | Elossa

_


V E L H O P A S S I

☼ Vesimies | ☾ Kaksoset | ➚ Jousimies
6. luokka | Puuskupuh
Periksi antava | 10” kuusipuuta | yksisarvisen jouhi
Muinaiset riimut
Feenikslintu | Fayruz, Hamletin äiti

_


U L K O N Ä K Ö

Hamlet on 16-vuotiaana kasvanut vajaa 170 cm pituiseksi, eikä nuorukainen siitä enää paljoa kasva tullessaan aikuiseksi velhoksi. Hamlet on edelleen laiha poika, josta löytyy menneisyydestä jääneitä arpia jotka ovat haalistuneet ajan myötä. Hamlet on kasvattanut paksut ja tuuheat hiuksensa pitkiksi joita hän pitää joko matalalla nutturalla, ponihännällä tai auki. Ylähuulien yläpuolella olevat viikset ovat saaneet paksumpaa karvaa, joista Hamlet on edelleen ylpeä. Isoissa, ruskeissa silmissä on ystävällinen katse, vaikka muuten Hamletin kasvonpiirteet ja ilmeet eivät välttämättä kerro ujonpuoleisesta mutta sydämellisestä pojasta paljoa.

Puhdasveriset, arabitaustat näkyvät Hamletin pukeutumisessa sillä kouluaikana Hamletilla on siistit maanläheiset pitkät kaavut ja vaatteet päällään. Kaapujen kankaat tuodaan kotoota, ja niiden ulkonäköön ja yksityiskohtiin on selkeästi pistetty huomiota ja aikaa. Kesäisin Hamlet pukeutuu monille tuttuun arabialaiseen vaatteeseen, thawbiin, mikä on täysin valkoinen ja hänen nilkkoihinsa ylettyvä. Hän pitää niin kesäisin kuin talvisin vaatteiden päällä bishtia, eli kaapua mitä Lähi-Idässä käyttävät korkea-arvoisemmat arabit esimerkiksi papisto tai heimopääliköt. Bisht on siis status vaatekappale, mikä kuvastaa niin kuninkaallistuuta kuin rikkautta, jolla Hamlet yrittää osoittaa puhdasverisen ja tärkeän asemansa Britanniassa, vaikka loppujen lopuksi hän ei itse siitä välitä.

Hamlet on kuitenkin saanut myös uuden tyylin liittyessään Stoner Boners-bändiin. Hän on alkanut pukeutumaan vapaa-ajalla enemmän tummiin vaatteisiin ja käyttää nahkaa esimerkiksi takeissa tai housuissa. Hamlet on myös saanut kultaiset renkaat korvakoruiksi, joista hän on ylpeä. Poika on myös miettinyt jos hän uskaltaisi kokeilla meikkiä jolla hän rajaisi suuret silmänsä tai lakkaisi kyntensä mustiksi näyttääkseen mahdollisimman paljon rock-staralta.


_


L U O N N E

Vaikka Hamlet on saanut hyvin vanhoillisen kasvatuksen, hän on luonnostaan utelias ja haluaa oppia uutta. Hamlet on perheeseensä nähden avoin, vaikka loppujen lopuksi aina joutuu miettimään perheensä etua, hänen oman identiteettinsä jäädessä varjoon. Hamletilla on kuitenkin vahva vaatimus itselleen siitä, että hänen täytyy tulla kaikkien kanssa toimeen ja kaikkien pitää tykätä hänestä. Niinpä hän myöntyy usein muiden mielipiteisiin, vaikka ei olisikaan samaa mieltä. Hamlet välttelee konflikteja viimeiseen asti eikä hän halua riidellä kenenkään kanssa. Hän kuitenkin pyrkii haastamaan muiden ajatuksia kysymyksillä joihin ei välttämättä itse halua vastata. Nuorempana Hamlet pelkäsi ja ahdistui huutamisesta, saattaen mennä täysin lukkoon, mutta nykyään Hamlet ei enää pelkää sitä yhtä voimakkaasti vaikka se tuntuukin pahalta.  

Hamlet ei halua näyttää nössöltä, vaan kokeilun haluiselta velholta, joka välillä uskaltaa myös rikkoa sääntöjä — josta itse asiassa saa ”kiksejä” rikkoessaan alitajuntaisia kahleitaan täydellisyyden kuvasta ja siitä mitä hänen perheensä vaatii häneltä. Hamlet usein menee tilanteisiin joihin hän ei kuulu, yrittäen ratkoa niitä ulkopuolisena kuin kaikkitietävänä. Hän välttelee viimeiseen asti ihmisdraamoihin kuulumista itse, vaikka itse haluaa tietää jatkuvasti juorukellona miten muilla menee.

Hamletilla ei tällä hetkellä ole varsinaisesti lojaaleja ystäviä, mutta hän itse yrittää pysyä muille lojaalina. Hän jatkuvasti kaipaa jotakuta jota kutsua kuin omaksi parhaaksi ystäväksi, jonka hän oli menettänyt Ophelian virheiden takia. Hamlet on tietoinen omasta seksuaalisesta suuntautumisesta, eikä ole tällä hetkellä sitä hyväksynyt. Hän salaa kuitenkin haluaisi jonkun vierelleen, jota pitää kädestä ja kenelle hän kertoisi asioista jotka painavat hänen mieltä.

_


T A U S T A T

Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat | Vanhemmat Harun ja Fayruz (o.s. Kasmi),
sedän perhe & edesmennyt pikkusisko Ophelia

Sasanian suku oli kauan sitten erittäin isona osana historiaa, sillä entinen Persia oli osa niin sanotusti Sassanidien dynastia a Persian toisen valtakunnan aikana. Dynastian kukoistaessa, Sasanian sukunimen arvo levisi niin jästimaailmassa kuin taikamaailmassa velhojen ja noitien keskuudessa, suku ollen varakkaita ja vaikuttavia puhdasverisiä täynnä. Sasanian valtakausi kesti yli 400 vuotta, ennen kun dynastia hävittiin raakalaisissa taisteluissa ensimmäiselle ulkopuoliselle heimolle, jotka ottivat dynastian valtaansa vajaa sadaksi vuodeksi, ennen kun dynastia siirtyi toisten käsiin taistelun tappion jälkeen. Hamletin äidin oma suku on myös jättänyt jälkensä historiaan, sillä marokkolaisen suvun sharifit hallitsivat Marokkoa samalla tapaa kuten Sasanianit Persiassa, nykyisessä Iranissa. Suvun esittely löytyy täältä.

 Perheen ainoaa poikaa on pienestä lähtien orientoitu jatkamaan jotain, mikä on heidän perhettä suurempaa. Fayruz on langettanut perheen esikoisen ja ainoan pojan päälle suuret odotukset ja taakat ja Hamletin äidin katkeruuden tunne rahallista tilannetta ja epätäydellistä perhettä kohtaan purkaantuu liiankin usein Hamletiin ja Opheliaan väkivaltaisin teoin. Hamletia on rangaistu epäonnistumisen takia helpostikin äitinsä takaa, sillä Fayruz haluaa suvun jatkasta täydellisyyden perikuvan, virheettömän ja korrektin miehen jonka kautta hän toteuttaisi itse itseään. Harun ei ole tietoinen Fayruzin väkivaltaisesta käytöksestä, sillä Hamlet ja Ophelia eivät ole uskaltaneet kertoa monesta syystä asiasta eteenpäin kenellekään. Hamlet pelkää omaa äitiään yli kaiken ja välttelee parhaansa mukaan konflikteja, vaikka välillä Fayruz käy poikaansa kiinni ilman minkäänlaista syytä. 

Fayruz on parhaansa mukaan alkanut muovailemaan Hamletista omanlaista täydellisyyden kuvaa, minkä takia Hamletia on juoksutettu erilaisissa harrastuksissa pienestä pojasta asti. Kaksintaisteluetiketti tuli tutuksi Hamletille jo nuorena ja Hamlet kulutti aikaansa kehittämällä äidin pakosta päättelykykyä ja ketteryyttä velhoshakin, huispauksen ja ratsastuksen äärellä. Nuorukaisen täyttäessä 11-vuotta Fayruz päätti, ettei mikään muu kuin Tylypahka olisi tarpeeksi laadukas ja arvokas koulu hänen ainoalle pojalleen, minkä takia Hamletin äiti vaati Hamletin lähettämistä Tylypahkaan opiskelemaan. Hamlet oli opiskellut englantia pakon edestä vuosien varrella eikä ollut koskaan sisäistänyt tuutorin opetuksia, minkä takia nuorukainen ei ole pystynyt ilmaisemaan itseään ilman suuria kompastuskiviä kuin vasta vuosia myöhemmin ollessaan Tylypahkassa.


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 09.11.21 22:52, muokattu 12 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Hamlet Sasania Empty Vs: Hamlet Sasania

Viesti kirjoittaja Belladed 12.11.20 16:56

TYLYPAHKAVUOSIEN TAPAHTUMAT & IHMISSUHTEET


ENSIMMÄISET LUKUVUODET — PULLOKASVI & TYTTÖDRAAMAA
(maaliskuu — toukokuu 2020)

Hamletin ensimmäinen kouluvuosi ei varsinaisesti ollut erityinen, sillä Puuskupuh vietti suurimman osan ajasta yksin hänen kielimuurinsa takia. Hänen englanninkielen kehitys alkoi vasta 2. luokalla, kun hän alkoi tutustumaan enemmän luokkatovereihin ja Tylypahkan henkilökuntaan. Hamlet on ollut usein porukan hiljaisin, herkin ja hänellä on usein vaikeuksia ymmärtää brittikoulujen standardeja ja kulttuuria. Hamlet on kuitenkin otettu vastaan hyvillä mielin, vaikka hänellä olikin usein vaikeuksia kommunikoida muiden kanssa. Hänen kiinnostus yrttitietoa ja erityisesti kasveja kohtaan muodostui tavaksi viettää omaa aikaa ihmissuhdedraamojen keskeltä joihin Hamlet on kuitenkin joutunut puuttumaan. Hän on monesti joutunut kamppailemaan omien taustojen opetuksien kanssa muiden kulttuurillisten yhteenotoilta mm. Alexander Sorokinin ja Alecia Ivanovan seurustelun suhteen sekä ystävyyssuhteiden muodostamista tyttöjen kanssa. 

Vaikka Hamlet on yrittänyt pysyä poissa vaikeuksista, on hän joutunut useampaan otteeseen puolustamaan omaa kunniaansa, rehellisyyttään ja moraalejaan. Jälki-istunnon takia hänen äitinsä lähetti räyhääjän, jonka mukaan Hamletin pikkusisko, Ophelia Sasania, saapuisi Tylypahkaan aikaisemmin kuin oli suunniteltu. Hamletin äitien sanojen mukaan, Hamlet on ehtinyt huonontamaan Sasanian velhoperheen asemaa Tylypahkassa hänen teoillaan, eikä hän voisi paeta kuin koira veräjästä ollessaan Europpassa eikä Aasiassa missä kunnian asema ja ylläpitäminen on tärkein asia koko yhteiskunnassa.

Ennen Ophelian saapumista linnaan, Hamlet tutustui nuorempaan velhoon Neon Daemoniin, jonka kanssa Hamlet vietti paljon aikaa. Neonista tuli nopeasti hänen paras ystävänsä jonka kanssa hän nautti ajastaan Tylypahkassa ja oppi uusia puolia niin länsimaiden kulttuurista Neonin kautta kuin itsestään ystävänä. Kaikki kuitenkin muuttui, kun Hamlet joutui peittelemään omaa identiteettiään ja joutui muovaantumaan perheensä antamaan muottiin Ophelian saapuessa linnaan.


KOLMAS & NELJÄS VUOSI — OPHELIA & NEONIN MENETYS
(kesäkuu — marraskuu 2020)

Hamletin maailma kääntyi ylösalaisin Ophelian, hänen pikkusiskonsa, saapuessa Tylypahkaan. Tytön saapuminen monella tapaa alkoi rajoittamaan Hamletin omia haluja ja harrastuksia Ophelian painostaessa isoveljeään paneutumaan tärkeämpiin tehtäviin ja oppiaineisiin kuin kasvien kanssa hengaamiseen, josta oli tullut Hamletin harrastus. Hamlet on monella tapaa muuttunut hiljaisemmaksi ja vaitonaisemmaksi halutessaan pitää Ophelian ja niin myös muun perheensä tyytyväisenä samalla, kun hänen ihmissuhteensa tuntuvat ottavan kolhua. Neon ja Hamlet päättivät yhdessä myrkyttää Ophelian kevään tanssiaisia varten jotta he voisivat viettää illan keskenään, mutta Neonin paljastuessa koko liemen keitosta, Ophelia hyökkäsi Neonin kimppuun ja melkeinpä vei nuoren velhon hengen. Sen jälkeen Neonin ja Hamletin ystävyyssuhde ei ollut enää entisensä ja Neon pisti poikki Hamletin kanssa välit. 

Hamlet on potenut huonoa omatuntoa ja pahaa oloa oman perheensä ja omien ystävyyssuhteiden vuoksi hänen tuntiessaan olevansa kahden tulen välissä. Hän jatkuvasti halusi toteuttaa itseään jollain tapaa, mutta Ophelia tai jokin muu syy tuntuu aina estävän häntä. Lisäksi Hamlet on alkanut tuntemaan olonsa hetki hetkeltä yksinäisemmäksi, kun Neon Hamletin mielestä varsin raa'allisesti laittoi välit poikki ja hänen toinen läheinen ystävänsä, Wendy Garmen, katosi koulusta. Wendy palasi kouluun, mutta ei ollut enää entisensä tytön traumaattisten tapahtumien jälkeen.

Hamletin tulevaisuus on kuitenkin kirkkaampi, sillä vuotta myöhemmin Neonin ja Ophelian kahakasta, Ophelia potkittiin lopullisesti ja virallisesti Tylypahkasta. Hamlet tunnusti oman osallistumisen pikkusiskonsa myrkyttämiseen tuvanjohtajalle Aron Lacethornille tuntiessaan huonoa omatuntoa siskoaan kohtaan. Loppujen lopuksi, Hamlet koki olevansa itse syyllinen tilanteeseen mikä eskaloitui liian monella tapaa. Ophelian lähdettyä koulusta, Hamlet vietti aikaa suurimmaksi osaksi omassa tuvassaan pelätessään, että hän jälleen kerran tekee jotain väärin, vaikka hänen isänsä olikin antanut siunauksensa jäädä Tylypahkaan. Hän saisi siis olla taas rauhassa ja toteuttaa Sasanioiden alkuperäistä suunnitelmaa yksin.


VIIDES LUOKKA — VIP-KOKEET & STONER BONERS
(joulukuu 2020 — elokuu 2021)

VIP-kokeiden tullessa ajankohtaiseksi päänvaivaksi, Hamlet alkoi orjallisesti pänttäämään loppuvuoden tulevaa koetusta varten. Hän ei ehtinyt, tai edes kunnolla halunnut sosialisoitua talven ja kevään aikana muiden oppilaiden kanssa Sasanian klaanin odotuksien tuntuessa painona hänen olkapäillään. Hamlet kuitenkin muuttui paljon rennommaksi, kenties enemmänkin omaksi itsekseen sen jälkeen, kun Ophelia oli ollut pois koulusta jo pidemmän aikaa. Talvella 2021 Hamlet sai tiedon pikkusiskonsa kuolemasta, jonka käsitteleminen on tuntunut nuorelle velholle vaikealta. Hän ei tiedä kuuluisiko hänen olla surullinen vai helpottunut — Ophelia ainakin pääsi perheen odotuksilta pakoon, ja kenties Ophelia saisi levätä rauhassa siellä jossain.

Hamlet aikoi VIP-kokeiden aikana keskittyä enimmäkseen muinaisiin riimuihin, taikamaailman historiaan ja loitsuihin, vaikka näistä kolmesta häntä eniten kiinnosti riimut. Hamlet ei kuitenkaan vielä tiedä mihin hän haluaisi erikoistua, vaikka loppujen lopuksi hänen identiteetillä, toiveilla tai unelmilla ei olisi paljoa merkitystä perheelle, joka odotti Hamletista velhoa, joka menestyisi ja toisi leivän pöytään.

Kesällä 2021 Hamlet heräsi VIP-kokeiden kuplasta ja alkoi viettämään aikaa enemmän muiden oppilaiden kanssa. Kesän aikana hän tutustui paremmin muun muassa Chad Prestoniin ja Eddie Wilkensiin, jotka olivat perustaneet bändin. Hamlet osoitti taitonsa soittamalla niin huilua kuin pieneksi jäänyttä selloa, mikä vakuutti niin Chadin kuin Eddien. Hamletilta kuitenkin vaadittiin tyylin muutosta hänen vanhoillisista kaavuista.

Niinpä Hamlet pyysi apua Viviann Kempingtonilta ja Erin Blackburnilta, jotka olivat joutuneet Rovio-lehden otsikoihin niin yhdessä kuin erikseen. Erin oli kaksikosta ainoa, joka vastasi avunhuutoon eikä aikaakaan, kun Knox, Zach Quinton ja Pox lähtivät auttamaan häntä mahdottomassa tehtävässä. Nelikko onnistui ryöstämään porukalla jästikirpputorin jonka uumenista Knox loihti Hamletille uuden, katu-uskottavan lookin. Mestarien illassa, jonka Zach ja Erin olivat järjestäneet, Hamlet esitti Stoner Bonersin kanssa samalla, kun hän tunsi olevansa omassa huipussaan. Sitä ennen hän ei ollut koskaan saanut yhtä paljon huomiota tai kehuja.

__

ERIN BLACKBURN:

JOAKIM BOWELL:

NEON DAEMON:

WENDY GARMEN:

HÄMYLI:

ALECIA IVANOVA:

CLEMENTINE "KNOX":

VIVIANN KEMPINGTON:

ARON LACETHORN:

HAPPY POWELL & WILSON MYERSCOUGH:

CHAD PRESTON & EDDIE WILKENS:

ZACHARIAH "ZACH" QUINTON:

SCARLETT "HAAVAINEN" SNIDER:

BRIALLAN "BRI" WHITFIELD:

MISA YOON:


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 15.08.21 22:48, muokattu 1 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Hamlet Sasania Empty Vs: Hamlet Sasania

Viesti kirjoittaja Belladed 15.08.21 22:47

Esittelyä päivitetty ja ihmissuhteet lisätty.
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Hamlet Sasania Empty Vs: Hamlet Sasania

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa