[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hamlet Sasania

Siirry alas

Hamlet Sasania Empty Hamlet Sasania

Viesti kirjoittaja Belladed 12.11.20 16:38

Hamlet Sasania F63b3530fd1f66dc7b5dc5f8a2d744f08acc3003 Hamlet Sasania 47088bf96488ba5d340d34f5021a981da621c7c9 Hamlet Sasania A5c854161eff979afd5d96f7d5998815e70b306a
Hamlet Sasania 505ab1032d364c96e9acc515958a3624ec945269 Hamlet Sasania Fcfa2bd13ea8ef56b6e66b4162c95ff5675330ca Hamlet Sasania C9c5c7c7f150c384b20b709388030aa5e515dcf0
Hamlet Sasania 61e4c8813baef88e3c132d8f33316f032aa4d6ff Hamlet Sasania C478bda8aefb868b0b61c3c5d37aa388ce89360a Hamlet Sasania D26258f32eaef8a7587d98efc0ddc4a9893ed697P E R U S T I E T O J A

Hamlet Harun Rayan Sasania | Hamlet, Hammie (Ophelia Sasania), Kukkaispoika (Scarlett Snider), Mopsi (Viviann Kempington) // Kinkku
7. helmikuuta | Mies
Arabiemiirikuntien kansalainen | Puhdasverinen
Naimaton | Homoseksuaali
Neutral good | Elossa

_


V E L H O P A S S I

☼ Vesimies | ☾ Kaksoset | ➚ Jousimies
5. luokka | Puuskupuh
Periksi antava | 10” kuusipuuta | yksisarvisen jouhi
Yrttitieto & muinaiset riimut
Feenikslintu | Fayruz, Hamletin äiti

_


U L K O N Ä K Ö

Hamlet saattaa vasta 14-vuotiaana näyttää veijarilta pörröisien, tummien ja paksujen hiuksien takia, sekä pojan lapsenpyöreät kasvot antavat Hamletille ehkä jopa nuoremman kuvan kuin mitä poika oikeasti on. Nykyään hän pitää hiuksia matalalla nutturalla, ja hänen ylähuulien yläpuolella on mielipiteitä jakavat untuva viikset joista Hamlet on erittäin ylpeä. Hamlet on ikäisekseen lyhyempi, eikä nuorukainen tule kasvamaan kovinkaan pitkäksi moniin muihin verrattuna. Isoissa, ruskeissa silmissä on ystävällinen katse, vaikka muuten Hamletin kasvonpiirteet ja ilmeet eivät välttämättä kerro arastelevasta mutta sydämellistä pojasta paljoa.

Puhdasveriset, arabitaustat näkyvät Hamletin pukeutumisessa sillä oli hän koulun sisällä tai koulun ulkopuolella, Hamletilla on aina siistit maanläheiset pitkät kaavut ja vaatteet päällään. Kaapujen kankaat tuodaan kotopuolelta ja niiden ulkonäköön ja yksityiskohtiin on selkeästi pistetty huomiota ja aikaa. Kesäisin Hamlet pukeutuu monille tuttuun arabialaiseen vaatteeseen, thawbiin, mikä on täysin valkoinen ja hänen nilkkoihinsa ylettyvä. Hän pitää niin kesäisin kuin talvisin vaatteiden päällä bishtia, eli kaapua mitä Lähi-Idässä käyttävät korkea-arvoisemmat arabit esimerkiksi papisto tai heimopääliköt. Bisht on siis status vaatekappale, mikä kuvastaa niin kuninkaallistuuta kuin rikkautta, jolla Hamlet yrittää osoittaa puhdasverisen ja tärkeän asemansa Britanniassa, vaikka loppujen lopuksi hän ei itse siitä välitä. Laiha ja vikkelä poika näyttää kookkaammalta kaapujen ja viittojen myötä, mitkä peittävät myös vaatetuksien alle jääneet arvet, mitkä hänen äitinsä on jättänyt jälkeensä.


_


L U O N N E

Tulossa

_


T A U S T A T

Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat | Vanhemmat Harun ja Fayruz (o.s. Kasmi) ja pikkusisko Ophelia

Sasanian suku oli kauan sitten erittäin isona osana historiaa, sillä entinen Persia oli osa niin sanotusti Sassanidien dynastia a Persian toisen valtakunnan aikana. Dynastian kukoistaessa, Sasanian sukunimen arvo levisi niin jästimaailmassa kuin taikamaailmassa velhojen ja noitien keskuudessa, suku ollen varakkaita ja vaikuttavia puhdasverisiä täynnä. Sasanian valtakausi kesti yli 400 vuotta, ennen kun dynastia hävittiin raakalaisissa taisteluissa ensimmäiselle ulkopuoliselle heimolle, jotka ottivat dynastian valtaansa vajaa sadaksi vuodeksi, ennen kun dynastia siirtyi toisten käsiin taistelun tappion jälkeen. Hamletin äidin oma suku on myös jättänyt jälkensä historiaan, sillä marokkolaisen suvun sharifit hallitsivat Marokkoa samalla tapaa kuten Sasanianit Persiassa, nykyisessä Irakissa. 

Sasanian suku on edelleen tunnettu, mutta rahallinen tilanne Hamletin sukuhaarassa on ollut vuosikymmeniä huonossa tilanteessa. Hamletin perhe asuu Abu Dhabista kivenheiton päässä omassa lukaalissa mikä ulkoisesti näyttää vaurauttaan, vaikka sisäpuolelta kolkkous on jäänyt osaksi perheen elämää. Fayruzin oma suku ei tiedä Sasanianien tilanteesta, mikä tuli itse Fayruzille täysin yllätyksenä hänen naidessa Harunen. 

 Perheen ainoaa poikaa on pienestä lähtien orientoitu jatkamaan jotain, mikä on heidän perhettä suurempaa. Fayruz on langettanut perheen esikoisen ja ainoan pojan päälle suuret odotukset ja taakat ja Hamletin äidin katkeruuden tunne rahallista tilannetta ja epätäydellistä perhettä kohtaan purkaantuu liiankin usein Hamletiin ja Opheliaan väkivaltaisin teoin. Hamletia on rangaistu epäonnistumisen takia helpostikin äitinsä takaa, sillä Fayruz haluaa suvun jatkasta täydellisyyden perikuvan, virheettömän ja korrektin miehen jonka kautta hän toteuttaisi itse itseään. Harun ei ole tietoinen Fayruzin väkivaltaisesta käytöksestä, sillä Hamlet ja Ophelia eivät ole uskaltaneet kertoa monesta syystä asiasta eteenpäin kenellekään. Hamlet pelkää omaa äitiään yli kaiken ja välttelee parhaansa mukaan konflikteja, vaikka välillä Fayruz käy poikaansa kiinni ilman minkäänlaista syytä. 

Fayruz on parhaansa mukaan alkanut muovailemaan Hamletista omanlaista täydellisyyden kuvaa, minkä takia Hamletia on juoksutettu erilaisissa harrastuksissa pienestä pojasta asti. Kaksintaisteluetiketti tuli tutuksi Hamletille jo nuorena ja Hamlet kulutti aikaansa kehittämällä äidin pakosta päättelykykyä ja ketteryyttä velhoshakin, huispauksen ja ratsastuksen äärellä. Nuorukaisen täyttäessä 11-vuotta Fayruz päätti, ettei mikään muu kuin Tylypahka olisi tarpeeksi laadukas ja arvokas koulu hänen ainoalle pojalleen, minkä takia Hamletin äiti vaati Hamletin lähettämistä Tylypahkaan opiskelemaan. Hamlet oli opiskellut englantia pakon edestä vuosien varrella eikä ollut koskaan sisäistänyt tuutorin opetuksia, minkä takia nuorukainen ei ole pystynyt ilmaisemaan itseään ilman suuria kompastuskiviä kuin vasta vuosia myöhemmin ollessaan Tylypahkassa.


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 16.06.21 23:14, muokattu 8 kertaa
Belladed
Belladed
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 396
Join date : 27.08.2020
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Hamlet Sasania Empty Vs: Hamlet Sasania

Viesti kirjoittaja Belladed 12.11.20 16:56

TYLYPAHKAVUOSIEN TAPAHTUMAT & IHMISSUHTEET


ENSIMMÄISET LUKUVUODET — PULLOKASVI & TYTTÖDRAAMAA
(maaliskuu — toukokuu 2020)

Hamletin ensimmäinen kouluvuosi ei varsinaisesti ollut erityinen, sillä Puuskupuh vietti suurimman osan ajasta yksin hänen kielimuurinsa takia. Hänen englanninkielen kehitys alkoi vasta 2. luokalla, kun hän alkoi tutustumaan enemmän luokkatovereihin ja Tylypahkan henkilökuntaan. Hamlet on ollut usein porukan hiljaisin, herkin ja hänellä on usein vaikeuksia ymmärtää brittikoulujen standardeja ja kulttuuria. Hamlet on kuitenkin otettu vastaan hyvillä mielin, vaikka hänellä olikin usein vaikeuksia kommunikoida muiden kanssa. Hänen kiinnostus yrttitietoa ja erityisesti kasveja kohtaan muodostui tavaksi viettää omaa aikaa ihmissuhdedraamojen keskeltä joihin Hamlet on kuitenkin joutunut puuttumaan. Hän on monesti joutunut kamppailemaan omien taustojen opetuksien kanssa muiden kulttuurillisten yhteenotoilta mm. Alexander Sorokinin ja Alecia Ivanovan seurustelun suhteen sekä ystävyyssuhteiden muodostamista tyttöjen kanssa. 

Vaikka Hamlet on yrittänyt pysyä poissa vaikeuksista, on hän joutunut useampaan otteeseen puolustamaan omaa kunniaansa, rehellisyyttään ja moraalejaan. Jälki-istunnon takia hänen äitinsä lähetti räyhääjän, jonka mukaan Hamletin pikkusisko, Ophelia Sasania, saapuisi Tylypahkaan aikaisemmin kuin oli suunniteltu. Hamletin äitien sanojen mukaan, Hamlet on ehtinyt huonontamaan Sasanian velhoperheen asemaa Tylypahkassa hänen teoillaan, eikä hän voisi paeta kuin koira veräjästä ollessaan Europpassa eikä Aasiassa missä kunnian asema ja ylläpitäminen on tärkein asia koko yhteiskunnassa.

Ennen Ophelian saapumista linnaan, Hamlet tutustui nuorempaan velhoon Neon Daemoniin, jonka kanssa Hamlet vietti paljon aikaa. Neonista tuli nopeasti hänen paras ystävänsä jonka kanssa hän nautti ajastaan Tylypahkassa ja oppi uusia puolia niin länsimaiden kulttuurista Neonin kautta kuin itsestään ystävänä. Kaikki kuitenkin muuttui, kun Hamlet joutui peittelemään omaa identiteettiään ja joutui muovaantumaan perheensä antamaan muottiin Ophelian saapuessa linnaan.


KOLMAS & NELJÄS VUOSI — OPHELIA
(kesäkuu — marraskuu 2020)

Hamletin maailma kääntyi ylösalaisin Ophelian, hänen pikkusiskonsa, saapuessa Tylypahkaan. Tytön saapuminen monella tapaa alkoi rajoittamaan Hamletin omia haluja ja harrastuksia Ophelian painostaessa isoveljeään paneutumaan tärkeämpiin tehtäviin ja oppiaineisiin kuin kasvien kanssa hengaamiseen, josta oli tullut Hamletin harrastus. Hamlet on monella tapaa muuttunut hiljaisemmaksi ja vaitonaisemmaksi halutessaan pitää Ophelian ja niin myös muun perheensä tyytyväisenä samalla, kun hänen ihmissuhteensa tuntuvat ottavan kolhua. Neon ja Hamlet päättivät yhdessä myrkyttää Ophelian kevään tanssiaisia varten jotta he voisivat viettää illan keskenään, mutta Neonin paljastuessa koko liemen keitosta, Ophelia hyökkäsi Neonin kimppuun ja melkeinpä vei nuoren velhon hengen. Sen jälkeen Neonin ja Hamletin ystävyyssuhde ei ollut enää entisensä ja Neon pisti poikki Hamletin kanssa välit. 

Hamlet on potenut huonoa omatuntoa ja pahaa oloa oman perheensä ja omien ystävyyssuhteiden vuoksi hänen tuntiessaan olevansa kahden tulen välissä. Hän jatkuvasti halusi toteuttaa itseään jollain tapaa, mutta Ophelia tai jokin muu syy tuntuu aina estävän häntä. Lisäksi Hamlet on alkanut tuntemaan olonsa hetki hetkeltä yksinäisemmäksi, kun Neon Hamletin mielestä varsin raa'allisesti laittoi välit poikki ja hänen toinen läheinen ystävänsä, Wendy Garmen, katosi koulusta. Wendy palasi kouluun, mutta ei ollut enää entisensä tytön traumaattisten tapahtumien jälkeen.

Hamletin tulevaisuus on kuitenkin kirkkaampi, sillä vuotta myöhemmin Neonin ja Ophelian kahakasta, Ophelia potkittiin lopullisesti ja virallisesti Tylypahkasta. Hamlet tunnusti oman osallistumisen pikkusiskonsa myrkyttämiseen tuvanjohtajalle Aron Lacethornille tuntiessaan huonoa omatuntoa siskoaan kohtaan. Loppujen lopuksi, Hamlet koki olevansa itse syyllinen tilanteeseen mikä eskaloitui liian monella tapaa. Ophelian lähdettyä koulusta, Hamlet on viettänyt aikaa suurimmaksi osaksi omassa tuvassaan pelätessään, että hän jälleen kerran tekee jotain väärin, vaikka hänen isänsä olikin antanut siunauksensa jäädä Tylypahkaan. Hän saisi siis olla taas rauhassa ja toteuttaa Sasanioiden alkuperäistä suunnitelmaa yksin.
Belladed
Belladed
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 396
Join date : 27.08.2020
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa